Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1.9.1.4 » 15 ное 2013 12:21

ЕМИЛ написа:Кво става с Везалката ?Къде се изгуби този стълб в нашата отбрана ? :lol:

Контузен е. Дано бързо се оправи момчето, та белким го трансферират/харижат някъде далеч от Герена. :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 ное 2013 13:08

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Подобни мнения заслужават отделна тема

Пуснал съм тема преди няколко дни. :)

Не съм влизал сериозно във форума близо 20 дни, нямах възможност :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 ное 2013 13:11

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:
727150 написа:Синя България
ТРЪСТ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФК ЛЕВСКИ
Добър футбол. Отдадени футболисти. Славни победи. Страхотна атмосфера. Прекрасен стадион. Искате ли това от Левски София? Ние го искаме. За съжаление обаче днешната реалност е такава, че клубът не използва добре своите ресурси и приоритетите му са свързани според нас с частни интереси.
НАШАТА ЦЕЛ Е СЪВСЕМ ПРОСТА. НИЕ СЕ БОРИМ ЗА БЪДЕЩЕ, В КОЕТО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СОФИЯ ПРИТЕЖАВАТ ЗНАЧИМ ДЯЛ ОТ КЛУБА.
Ние създадохме това сдружение, защото вярваме в две основни неща. Първото е, че запалянковците, а не инвеститорите, са това, което носи живота на един клуб. Нашата подкрепа, нашата любов, нашата страст и, не на последно място, нашите пари са изградили голяма част от легендата за Левски София. И тъй като вярваме искрено в това, второто основно нещо е, че приоритетите на клуба трябва да бъдат отражение на нашите собствени приоритети.
Подобен вид собственост съществува в много клубове по света, макар и чрез различен формат. Барселона, Байерн и Арсенал са само част от отборите, където феновете имат дял от собствеността. Научете повече за това какво е „тръст на привържениците“.
Ние искаме Левски София да побеждава и печели трофеи, да играе добър футбол, като натрупаните от това финансови печалби се реинвестират в клуба и осигуряват още по-добро бъдеще. Точно заради това смятаме, че верните фенове на Левски София трябва да имат значим дял в клуба, което би означавало да осигурим веднъж и завинаги това, че се следват точните приоритети.
Не искаме обаче да бъде разбрани погрешно. Ние не желаем да управляваме клуба директно. Смятаме, че това трябва да сторят професионалисти с качества, с ясни цели, с детайлна програма за работата си. Клуб като Левски трябва да се ръководи от образовани и подготвени хора, които с качествата и всеотдайността си могат да осигурят неговия успех.
АКО ИСКАТЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ ДА БЪДЕ УСПЕШЕН КЛУБ И СМЯТАТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ, МОЛЯ ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ.
Попълнете формата за предварителна регистрация и ще получавате цялата информация около развитието на проекта, а когато се насрочи дата за учредително събрание ще може да станете пълноправен член след заплащане на членски внос. Това ще ви даде право на глас на учредителното събрание и възможността да участвате в избора на ръководство и програма на Синя България.
Тъй като страницата ни е в процес на изграждане, най-добрият начин да получавате новините около тръста е чрез регистрация.http://sinyabulgaria.org/

Подобни мнения заслужават отделна тема

Регистрирайте се, ако искате нещо да промените в любимия клуб. Членският внос не е голям (20 лева на година) и ще се ползва за издръжката на клуба. По този начин можем наистина да влияем. Представете си 10, 20, 50 или 100 000 регистрирани члена заплащащи реален членски внос! Дали ще има президент на клуба да не се съобрази с мнението на представителите на тези привърженици?

Лично според мен е малък, спокойно всеки може да отдели тази сума всеки месец, браво на организаторите. Определено ще се регистрирам.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 ное 2013 13:15

milen.hristov написа:
DrAvalanche написа:
Регистрирайте се, ако искате нещо да промените в любимия клуб. Членският внос не е голям (20 лева на година) и ще се ползва за издръжката на клуба. По този начин можем наистина да влияем. Представете си 10, 20, 50 или 100 000 регистрирани члена заплащащи реален членски внос! Дали ще има президент на клуба да не се съобрази с мнението на представителите на тези привърженици?

Лично според мен е малък, спокойно всеки може да отдели тази сума всеки месец, браво на организаторите. Определено ще се регистрирам.

Ти можеш, аз мога, но има такива които не могат. Но това не означава, че те обичат по-малко отбора. Идеята е членския внос да е малък за да има по-голяма маса и представителност, а допълнително всеки може да дарява колкото поиска. Ще се потретя: няма президент, който може да откаже на десетки хиляди реално плащащи и регистрирани фенове.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 ное 2013 13:33

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

"Сухият" омекна!

Мнениеот Red thunderstorm » 15 ное 2013 14:00

http://gong.bg/view_article.php?article_id=385397
Тони Здравков: Двата отбора са равнопоставени, съставът ни е ясен

Старши треньорът на Левски Тони Здравков заяви на пресконференцията си преди мача с ЦСКА, че е наясно със стартовата си единайсеторка.
„Нямам дилема кой да води атаката, ще разберете избора ми преди мача. Съставът е ясен на 100%, единственият футболист, който има проблеми, е Станислав Ангелов. Днес той тренира за първи път с отбора, надявам се да няма оплаквания след тренировката“, сподели Здравков.
„Според мен двата отбора са равнопоставени преди мача, не мисля, че ЦСКА има психологическо предимство. За мен във футбола има само днес и най-много утре. Такава е моята философия. Дори да бием с 5:0, това няма да е реванш, онзи мач беше за първенството. Смятам, че футболистите са си взели поука, тогава бяхме заедно от много кратко време. Те вече знаят какво аз искам от тях, а и аз познавам по-добре техните качества“, допълни наставникът на „сините“.
„Не мисля, че ще е недостатък за ЦСКА отсъствието на Стойчо Младенов от пейката. Той ще даде указания на своите помощници и на футболистите преди мача“, завърши специалистът.

Ха, явно е минало времето на "Левски винаги е фаворит"! 3:0 действа отрезвяващо! :)

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: "Сухият" омекна!

Мнениеот damageplan » 15 ное 2013 14:07

Сухия точи ножа на ЦСКА: Ще пуснем кръв във Вечното дерби :arrow: "Нужна е агресия, съставът за утре вече ми е ясен", отсече Тони Здравков :arrow: http://www.gol.bg/levski/2013-11-15/suh ... noto-derbi
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 ное 2013 14:12

damageplan написа:Сухия точи ножа на ЦСКА: Ще пуснем кръв във Вечното дерби :arrow: "Нужна е агресия, съставът за утре вече ми е ясен", отсече Тони Здравков :arrow: http://www.gol.bg/levski/2013-11-15/suh ... noto-derbi

"Който нож вади от нож умира!"
"Който копае гроб другиму, сам пада в него!"

Сега познай за кого важат в най-голяма степен тези поговорки - за Левски или за ЦСКА? :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 15 ное 2013 14:16

Левски е фаворит в този мач, както винаги :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 15 ное 2013 14:22

Доста глупости е надрънкал сухото, изплашен ми се вижда :) ..ще бием с един гол. Макриев в края на първото полувреме :lol:

Върни се в “Левски”