/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Делио Роси - Пророка от Римини
Може да е забравил дедо Роси. 
Geonik написа:БЛИЦ написа:.........
сподели още Роси.
"Не съм говорил с президента на клуба от известно време", добави италианецът.
С тима към София пътува и босът Спас Русев.
Как разбирате тази информация на Блиц-каджиите?
Пътували заедно, а не са си говорили?
Айдееееее, почнахме с евтините и тъпи опити за сензация: "Скандално! Русев и Роси не си говорят!"
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
THE G.A.M.E
Викам, чакай да видя, дали вече сме закрили Клуба.
А то само Роси и Русев на мушката.
Спокойно... Италианеца си е пътник, ако не отстраним тези.
При отпадане оставането му се обезсмисля, защото очевидно с настоящият състав няма да успее да качи нивото в сравнение с миналият и по миналият сезон.
За Русев... Аз съм последният човек, който би защитавал "бивш комунист" ( то бивша курвa и бивш комунист нема, ама това е друга тема ) ... Обаче, ние и след Батков си викахме, че по-лошо от него нема.
Айде да се позамислим малко ...
Другият момент при смяна на Роси е, кой ще бъде неговият заместник и ще може ли да качи нивото с настоящите играчи ?
Щото аз съм силно песимист, че при отпадане преди плейофа за групите в Л.Е. ще се направи няква "свръх селекция".
Така че, да оставим крайните мнения и оценки, водени от адреналина, и наистина да поразмишляваме малко в перспектива.
А то само Роси и Русев на мушката.
Спокойно... Италианеца си е пътник, ако не отстраним тези.
При отпадане оставането му се обезсмисля, защото очевидно с настоящият състав няма да успее да качи нивото в сравнение с миналият и по миналият сезон.
За Русев... Аз съм последният човек, който би защитавал "бивш комунист" ( то бивша курвa и бивш комунист нема, ама това е друга тема ) ... Обаче, ние и след Батков си викахме, че по-лошо от него нема.
Айде да се позамислим малко ...
Другият момент при смяна на Роси е, кой ще бъде неговият заместник и ще може ли да качи нивото с настоящите играчи ?
Щото аз съм силно песимист, че при отпадане преди плейофа за групите в Л.Е. ще се направи няква "свръх селекция".
Така че, да оставим крайните мнения и оценки, водени от адреналина, и наистина да поразмишляваме малко в перспектива.
botevist_75 написа:Чак пък оставка. Сега ще каже човекът, че му трябват 20 нови играчи, защото сегашните са твърде тъпи и не могат да разберат неговия гений.
След това трябва да се има предвид ,че отбор не се прави за 5-6 години,или месеца беше, забравих вече.
Търпение трябва.
Чух му интервюто на летището ...... невероятно нагло и арогантно държание, грам самокритика за нищо, дори щеше да се скара на някакъв от журналята, който се опита да му каже, че и без двама-трима контузени, Левски би трябвало да бие тимче като лихтенщайнците ...... а това за оставката и, че загубата не била срамна - даже няма нужда от коментар.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
MarianDimitrov
- Контакти:
В момента ви учи да ходите, дайте му време на човека !
Велик ЦСКА !
Че Делио Роси не става за треньор на Левски се разбра още във финала за купата със Славия. Лошото е, че в Левски на ръководни постове през последните 10 години са неграмотни хора. Или някакви, които вярват на глупостите на псевдо-специалисти, които дори след финала не виждаха некадърността на треньора и играчите, ами говориха за разни прокоби и глупости!
Делио Роси е нагъл тип, който ще си седи, докато го изгонят!
"Героят" от финала Обертан, който повече прилича на нещо средно между културист и спринтьор, без мозък в главата също няма място в Левски. Не може един нападател на който да му подават цяло второ полувреме само на него поне 20 топки имаше в атака във финала със Славия и с нито една от тях да измисли нещо! Нападател, който от 20 удара към вратата веднъж ще уцели рамката на вратата е бедствие за всеки треньор, само не и за тези в Левски.
Да не говорим, за всички останали чужденци, които са съмнително по-добри от българите в отбора, какво правят в състава, просто не знам. В белият свят взимат чужденец, само ако е две класи над местните играчи. Не и в Левски, тука взимат по-слаби чужденци и освобождават по-добрите български такива. Уникални ръководители, уникален отбор!
Делио Роси е нагъл тип, който ще си седи, докато го изгонят!
"Героят" от финала Обертан, който повече прилича на нещо средно между културист и спринтьор, без мозък в главата също няма място в Левски. Не може един нападател на който да му подават цяло второ полувреме само на него поне 20 топки имаше в атака във финала със Славия и с нито една от тях да измисли нещо! Нападател, който от 20 удара към вратата веднъж ще уцели рамката на вратата е бедствие за всеки треньор, само не и за тези в Левски.
Да не говорим, за всички останали чужденци, които са съмнително по-добри от българите в отбора, какво правят в състава, просто не знам. В белият свят взимат чужденец, само ако е две класи над местните играчи. Не и в Левски, тука взимат по-слаби чужденци и освобождават по-добрите български такива. Уникални ръководители, уникален отбор!
От къде се взе това "Пророка от Римини"? Гледам че все му го приписват, ама не знам защо?
Иначе иронично да попитам, ако Лудогорец е играл с титулярите ( просто не знам с какъв състав са играли, но да приемем че са титулярите), дали без двама или трима от тях, щеше да загуби снощи?
Лудогорец махна треньор който ги направи шампиони, а ние държим човек който не може да вкара гол на Славия в 120 минути в мача на годината, не намира за срамно да пада в Лихтенщайн и не познава оставката, защото било предаване... И нито дума за потресаващото физическо състояние на отбора му.
Няма какво да каже, просто думите му сами говорят за него. Кой каквото си направи, никой не може да му го направи.
Иначе иронично да попитам, ако Лудогорец е играл с титулярите ( просто не знам с какъв състав са играли, но да приемем че са титулярите), дали без двама или трима от тях, щеше да загуби снощи?
Лудогорец махна треньор който ги направи шампиони, а ние държим човек който не може да вкара гол на Славия в 120 минути в мача на годината, не намира за срамно да пада в Лихтенщайн и не познава оставката, защото било предаване... И нито дума за потресаващото физическо състояние на отбора му.
Няма какво да каже, просто думите му сами говорят за него. Кой каквото си направи, никой не може да му го направи.
- Балкански Орел
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Player написа:От къде се взе това "Пророка от Римини"?
От амбрзурчиците.
Аз пак ще повторя, че за мен вината на Роси... ми той човечецът си гледа интереса и си може, колкото си може. Ако ме направят шеф на Microsoft и взема, че фалирам компанията, аз ли ще съм големия виновник? Това е обаче, че в една компания никой няма да ме трае и акционерите ще ме изхвърлят преди да съм сложил точка на микромеките.
Не искам да спекулирам защо все още е на поста си, но всеки си прави изводите за себе си и за мен не е случайно. Някои хора не биха възприели ябълката за добра, ако не е чужденец. Просто дупедавското мислене говори в много хора. Признавам си без бой, че може би и аз бях от тях. До пролетта. Мисля, че да смениш треньор, който е печелил КЕШ и има зад гърба си над десет титли в различни държави с Топчо, не може да е случайно. Да назначиш откровени лекета като Бъки и Пелето и треньор като Митов, няма нищо случайно. А ако има амбразурчици, които подкрепят всичко това, което се случва, и го правят без пари, ще им кажа само едно: ТЪПАЦИ! За пари бих ги разбрал: всеки трябва да яде.
Относно Роси и "треньори", като Стоев, Костов, Митов, Сухия, мога да кажа само едно: Това, което е родено да пълзи, не може да полети.
И така не ми стана ясно: защо цялата схема и тактика беше сменена през пролетта. Играехме така че супер малко допускахме. Нямахме само..."вкарвач". Но бяхме железни отзад. И изведнъж започваме да играем с тактика и схема, за която нямаме футболисти. Защо? Все едно през есента имахме един треньор, а пролетта - друг.
-
ChuckNorris
- Контакти:
Целият стадион трябва да скандира ОСТАВКА от тук нататък, докато италианския идиот научи значението на тази дума. Роси е толкова некадърен и прост, че и Митов би се справил по-добре от него. Смело мога да заявя, че Делио Роси е най-некадърния треньор, който е водил Левски.