Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот korteneca » 21 окт 2015 18:13

Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?

Вероятно има предвид климата в Испания.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 окт 2015 18:17

Red_Neck написа:
Rivaldo10 написа:Дограма на ВИП етажа. ;)

[offtopic]Изображение
Ша се събере ли на едната гета ..... вертикално :?: ;)[/offtopic]

Греда, дограмата е от Вивапласт, само дето си изхаби патроните.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2015 18:22

korteneca написа:
Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?

Козирката може да те предпази от дъжд и сняг, но няма да те предпази от студа, а дъжд вали и в Испания доколкото знам. Преди 20 и повече години нямаше подобни козирки, но стадионите бяха в пъти повече пълни отколкото са сега. Дано не се окажа прав, но си мисля, че еуфорията от козирката и новата трибуна ще е максимум за един сезон, но ако отборът ви играе добре и побеждава надали липсата на козирка ще се усеща много, обаче, ако е като последните две години (тази не влиза в списъка) и целият стадион да е с козирка полза голяма няма да има.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 окт 2015 18:33

Кашчей написа:
korteneca написа:

Козирката може да те предпази от дъжд и сняг, но няма да те предпази от студа, а дъжд вали и в Испания доколкото знам. Преди 20 и повече години нямаше подобни козирки, но стадионите бяха в пъти повече пълни отколкото са сега. Дано не се окажа прав, но си мисля, че еуфорията от козирката и новата трибуна ще е максимум за един сезон, но ако отборът ви играе добре и побеждава надали липсата на козирка ще се усеща много, обаче, ако е като последните две години (тази не влиза в списъка) и целият стадион да е с козирка полза голяма няма да има.

Това само времето ще покаже... И аз искам хубави и пълни стадиони за всички отбори, ама се вижда, че е трудно един сектор да направим. Какво остава всички да имат стадиони. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2015 10:28

Кашчей написа:Козирката може да те предпази от дъжд и сняг, но няма да те предпази от студа, а дъжд вали и в Испания доколкото знам. Преди 20 и повече години нямаше подобни козирки, но стадионите бяха в пъти повече пълни отколкото са сега. Дано не се окажа прав, но си мисля, че еуфорията от козирката и новата трибуна ще е максимум за един сезон, но ако отборът ви играе добре и побеждава надали липсата на козирка ще се усеща много, обаче, ако е като последните две години (тази не влиза в списъка) и целият стадион да е с козирка полза голяма няма да има.

По мои лични наблядения в миналото, масовият зрител на съборения сектор А беше със сезонна карта. Там често можеше да се видят хора от т.нар. "голямо добро утро", за които посещението в този сектор е нещо като престиж, а не толкова зависимост от това как играе Левски. Затова не мисля, че след еуфорията от откриването на реконструирания сектор А ще се забележи толкова драстичен отлив, колкото ти прогнозираш. Дано да съм прав! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 окт 2015 16:21

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 окт 2015 15:08

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 окт 2015 18:40

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 02 ное 2015 08:36

Кашчей написа:
korteneca написа:

Който си обича отбора и без козирка ,пак ще е на стадиона.
Само че ти ВСЕЗНАЙКО какво те бърка колко ще е покрит стадиона?
Разпоредбите на УЕФА за козирки във всички сектори на стадионите дава предимство за лиценза.
А розовите ако искат нека играят на калните бани в Поморие.
Ех тая злоба ще ви погуби.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 ное 2015 17:36

валкареджио написа:
Кашчей написа:
korteneca написа:

Който си обича отбора и без козирка ,пак ще е на стадиона.
Само че ти ВСЕЗНАЙКО какво те бърка колко ще е покрит стадиона?
Разпоредбите на УЕФА за козирки във всички сектори на стадионите дава предимство за лиценза.
А розовите ако искат нека играят на калните бани в Поморие.
Ех тая злоба ще ви погуби.

Нищо не си разбрал от поста ми, но не пропускаш да обясниш как аз съм всезнайко, а ти не си, но все пак също знаеш всичко. Знаеш дори и това, за УЕФА и покритите стадиони, но не знаеш, че това изискване отпадна преди 4-5 години.
Един сектор-един сектор. Със здраве да си го ползвате и да го пълните на всеки домакински мач, а не само срещу Лудогорец и Литекс. Секторът ще стане и ще е красив, но ти надали ще станеш по-добронамерен и в състояние да водиш дискусия без обиди към опонента!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”