Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?
Вероятно има предвид климата в Испания.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?
Red_Neck написа:Rivaldo10 написа:Дограма на ВИП етажа.
[offtopic]
Ша се събере ли на едната гета ..... вертикално![]()
[/offtopic]
korteneca написа:Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?
Кашчей написа:korteneca написа:Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?
Козирката може да те предпази от дъжд и сняг, но няма да те предпази от студа, а дъжд вали и в Испания доколкото знам. Преди 20 и повече години нямаше подобни козирки, но стадионите бяха в пъти повече пълни отколкото са сега. Дано не се окажа прав, но си мисля, че еуфорията от козирката и новата трибуна ще е максимум за един сезон, но ако отборът ви играе добре и побеждава надали липсата на козирка ще се усеща много, обаче, ако е като последните две години (тази не влиза в списъка) и целият стадион да е с козирка полза голяма няма да има.
Кашчей написа:Козирката може да те предпази от дъжд и сняг, но няма да те предпази от студа, а дъжд вали и в Испания доколкото знам. Преди 20 и повече години нямаше подобни козирки, но стадионите бяха в пъти повече пълни отколкото са сега. Дано не се окажа прав, но си мисля, че еуфорията от козирката и новата трибуна ще е максимум за един сезон, но ако отборът ви играе добре и побеждава надали липсата на козирка ще се усеща много, обаче, ако е като последните две години (тази не влиза в списъка) и целият стадион да е с козирка полза голяма няма да има.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Кашчей написа:korteneca написа:Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?
Козирката може да те предпази от дъжд и сняг, но няма да те предпази от студа, а дъжд вали и в Испания доколкото знам. Преди 20 и повече години нямаше подобни козирки, но стадионите бяха в пъти повече пълни отколкото са сега. Дано не се окажа прав, но си мисля, че еуфорията от козирката и новата трибуна ще е максимум за един сезон, но ако отборът ви играе добре и побеждава надали липсата на козирка ще се усеща много, обаче, ако е като последните две години (тази не влиза в списъка) и целият стадион да е с козирка полза голяма няма да има.
валкареджио написа:Кашчей написа:korteneca написа:Кашчей написа:Е и какво общо има Испания с козирката на ст. "Георги Аспарахов" и посещението на мачове от левскарите?
Който си обича отбора и без козирка ,пак ще е на стадиона.
Само че ти ВСЕЗНАЙКО какво те бърка колко ще е покрит стадиона?
Разпоредбите на УЕФА за козирки във всички сектори на стадионите дава предимство за лиценза.
А розовите ако искат нека играят на калните бани в Поморие.
Ех тая злоба ще ви погуби.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта