Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот koisa » 23 юли 2018 16:32

ChuckNorris написа:Не знам дали е възможно да осъществим трансфера на Македа. Последно е изпаднал в третото ниво на италианския футбол с Новара. С оглед на статистиката може да се направи заключение, че не е нападател-голаджия, какъвто ни трябва на нас. След Юнайтед сменя отборите като носни кърпички, явно не е могъл да се утвърди никъде. Ще видим какво ще се случи, ако въобще сме стигнали до преговори.

Нали знаеш, че Дриша лигата е от друго измерение... Един Обертан е доказателство, че може да си прави каквото поиска по родните терени стиги да е на кеф. Защо не и Македа? Каква ще е разликата, ако вземем някой дето не сме предполагали, че съществува?
Мен повече ме притеснява какво ще правим с другите нападатели? Ривалдиньо, Буш, Костов, Ст. Иванов, Ил. Димитров... На Ил. Димитров трябва да му се дава шанс, ако ще като резерва за по 15-20 мин. на мач.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 юли 2018 16:42

Македа ... Дайте по сериозно, тоя от няколко години е свършил с футбола :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 юли 2018 18:01

Когато зимата казаха, че преговарят с играч с визитката на Обертан, не очаквах човек с подобна визитка:
Novara 2017-18
League Matches Goals Assists YC RC
Serie B 30 3 0 2 1
Coppa 1 1 0 0 0
На кой знае? Лошите резултати породиха недоверие към всичко случващо се в Левски, че сега Роналдо и Меси заедно да ги докарат, пак ще ги посрещнем със съмнения. По всичко личи, че Македа е изпаднал в дупка и му е необходимо съживяване. Сблъсъкът с българсата действителност ако не друго, поне ще го стресира и може да го събуди. Току виж в Булгаристан си възвърне формата и апетита за истински футбол. А дано... Но с 3 гола от 30 мача едва ли. Нещо много ни станаха безполезните централни нападатели. А тези хубавци да се стегнат, че станаха половин отбор ЦН и не могат да ритнат топката във вратата. Ударите им са като връщане на защитник към вратаря. Спомям си как Гочето разправяше за Балъков, че оставал след тренировките, връзвал една кърпа на гредата в ъгъла на вратата и докато не я уцелил 10 от 10 не мирясвал. Много ми е интересно някой от сегашните остава ли след тренировки? Всъщност резултатите им говорят.
А ние продължаваме да сме без алтернатива на бековете. Дано новият го осъзнае овреме.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юли 2018 07:16

wilge написа:Когато зимата казаха, че преговарят с играч с визитката на Обертан, не очаквах човек с подобна визитка:
Novara 2017-18
League Matches Goals Assists YC RC
Serie B 30 3 0 2 1
Coppa 1 1 0 0 0
На кой знае? Лошите резултати породиха недоверие към всичко случващо се в Левски, че сега Роналдо и Меси заедно да ги докарат, пак ще ги посрещнем със съмнения. По всичко личи, че Македа е изпаднал в дупка и му е необходимо съживяване. Сблъсъкът с българсата действителност ако не друго, поне ще го стресира и може да го събуди. Току виж в Булгаристан си възвърне формата и апетита за истински футбол. А дано... Но с 3 гола от 30 мача едва ли. Нещо много ни станаха безполезните централни нападатели. А тези хубавци да се стегнат, че станаха половин отбор ЦН и не могат да ритнат топката във вратата. Ударите им са като връщане на защитник към вратаря. Спомям си как Гочето разправяше за Балъков, че оставал след тренировките, връзвал една кърпа на гредата в ъгъла на вратата и докато не я уцелил 10 от 10 не мирясвал. Много ми е интересно някой от сегашните остава ли след тренировки? Всъщност резултатите им говорят.
А ние продължаваме да сме без алтернатива на бековете. Дано новият го осъзнае овреме.

По кариерното си "развитие" ми прилича ми на Божинов. Големи надежди, голям голяджия, играл в силни отбори и накрая ....нищо. Ако ще е този, дано се стегне, че не ми се гледа втори Божинов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 24 юли 2018 10:32

realno написа:
По кариерното си "развитие" ми прилича ми на Божинов. Големи надежди, голям голяджия, играл в силни отбори и накрая ....нищо. Ако ще е този, дано се стегне, че не ми се гледа втори Божинов.

Какъв Божинов, Божинов в кариерата си има 3 пъти повече голове от Македа :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 юли 2018 12:29

Виждам, че тук се коментират качествата на Македа. Аз нямам идея какво е състоянието му в момента. Предполагам и че няма колега от форума ,който да има ясна представа за състоянието му в момента.
По принцип статистиката му е смразяваща и то в негативен смисъл. Но нивото на нашето първенство е толкова ниско ,че нищо не се знае. Все пак говорим за човек, който на 18-19 години е впечатлил сър Алекс Фергюсън. За да го направи определено има качества.Това ,че след това кариерата му върви стремглаво надолу също е факт и не може да бъде пренебрегнат. Но все пак все още няма и 27 години.
Колко от нас знаят ,че Паулиньо пред да дойде при нас има цифром и словом 6 гола през цялата си професионална кариера, а при нас за един полусезон вкара 8или 9 гола. Или примерно Каранга за сезон и половина в ЦСКА-София вкара два пъти повече голове отколкото през цялата си досегашна кариера и то при положение ,че максимума на кариерата не е висок - реално бразилската втора дивизия. Тук говорим за футболист ,който е играл футбол на едно много по-високо ниво от нашето първенство. Въпроса е дали той самия иска да дойде в Левски и да възроди кариерата си или повече го интересува какво има между краката на тази или онази "бръмчалка". На всеки,който си е имал работа с италианци му е ясно , че най-вероятно "ангелите му са слаби" няма да остане равнодушен към нашите кифли. Въпроса е доколко ще може да се справи и с футбола и с" бръмчалките". Все пак според добрата стара италианска традиция , за един футболист да бъде наистина звезда трябва до него да има барем един "модел" :) . Всичкото това при условие ,че се навие да дойде при нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юли 2018 14:15

Тук поредния "нероден Петко" ли се обсъжда? :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юли 2018 00:34

blue avalanche написа:Тук поредния "нероден Петко" ли се обсъжда? :mrgreen:

Ми айде да родите нещо, че няма кво да се обсъжда повече на един халф и един bouncer :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2018 07:50

Дано не продадат Холмар. Ама... при положение, че Европа е загубена и едни големи пари никога не са излишни, нормално. Според мен цена от два милиона евро е съвсем разумно.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 28 юли 2018 12:32

Обаче не купиха бек и тва е. Още втори кръг проблем точно заради това. Дано до края на трансферния прозорец се вземе ПОНЕ бек.

Върни се в “Левски”