Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Кой ще пусне тема за предстоящото дерби? Трябва ни късметлия!![]()
Bombardier написа:Трябва ви нов собственик, не късметлияМисля че вие ще победите с два гола разлика в мача за купата
Rivaldo10 написа:Кой ще пусне тема за предстоящото дерби? Трябва ни късметлия!![]()
C&A_MALE написа:За какъв Грийн чета. Ако ще правим отбор, да си набележим млади момчета и да почваме от лятото..Така или иначе сезона се пре**а вече, за к'ъв ни е Грийн на 31 години.Да си стегнем отсега лятната селекция и всички да се успокоят малко. Новият треньор да е ясен до новата година и така..
bigbonusprize написа:Грийн е всичко друго, но не и куц кон. Нашите тактици се мъчеха да го направят централен защитник, въпреки явните му качества, които са много далеч от защитни... Дано се върне! Ще е от полза в средата на терена
boabbb написа:bigbonusprize написа:Грийн е всичко друго, но не и куц кон. Нашите тактици се мъчеха да го направят централен защитник, въпреки явните му качества, които са много далеч от защитни... Дано се върне! Ще е от полза в средата на терена
После пак ще ревете, че Дончо и Бората са ви докарали дърводелци. След като го изгонихте, мина през 2-3 отбора и никъде не можа да заиграе, и сега на 31( мисля толкова е ) ще го връщате... Имаше една песен на Bee Gees "Tragedy"
honda написа:
При Ст.Грозданов Левски изостана доста от Литекс и отбора се мъчеше и като игра и като резултати. След като беше сменен от Мишо Вълчев отбора се вдигна и спечели Купата след 5:0 срещу ЦСКА на финала,но за застигане на Литекс беше късно. макар че тогава причините не бяха само в Ст.Грозданов. За мен е много добър треньор ,но не е треньор за Левски. Първо никога неговите отбори не са играли особено офанзивно,общо взето неговото кредо е здрава тактическа дисциплина и надхитряне,но в никакъв случай тотална атака. Определено е треньор който успява да извлече най-доброто от относително посредствени футболисти или от футболисти тотално отписани като В.Станчев,К.Караджинов, М.Дафчев, Д.Донев. Аз лично не си спомням да е наложил някой млад перспективен футболист. Ако в момента стане треньор на Левски според мен ще вдигне отбора , ще го стабилизира, но нищо повече от това. той е треньор чийто максимум е зона Европа, не е треньор на отбор чиято цел е победа във всеки мач. За мен е треньор за отбори като Локо(Сф), Спартак(вн) Има и нещо друго в момента е около 70 години и едва ли напрежението ,което е неминуемо за треньор на Левски ще му понесе. Има и нещо друго за да бъде треньор на Левски(а и на ЦСКА) то човек трябва да бъде и умерено арогантен и непукист , да може да поема напрежението и да отговаря и на журналисти и на нападки от другия лагер. Ако ще е Ст.Грозданов то Гочето е несравнимо по-добър вариант.
Относно Мъри- нека не се заблуждаваме отборите на Мъри и Гочето нямат много общо като играчи- при Мъри дойдоха Томашич,Бардон, Йовов, Ричард, Миланов(който беше контузен при Гочето)Копи, Домо реално при Мъри се наложи Бабангида(който беше доведен от Гочето). За мен отбора на Гочето не стана шампион по причини нямащи много общо с футбола. Реално титлата беше пропусната в мачове с нашия сателит Родопа , когато загубихме с 1:2 от отбор на които треньорите и 8 футболисти бяха наша собственост, или срещу Черно море ,когато напълно редовен гол на Бабангида беше скандално отменен. Който и от тези два мача да беше завършил с резонната победа на Левски то титлата щеше да бъде за Левски. Иначе като игра определено предпочитам отбора на Мъри пред този на Гочето.
За мен точно селекционерските способности на Мъри са доста спорни. Има навика да събира доста еднотипни футболисти. Случваше се и Левски и в Ботев (в Литекс има и други фактори ,особено за селекцията). От цитираните от теб футболисти единствено успешен трансфер е Жо,като тук няма да споменавам на каква позиция го мъчеше Мъри , и за каква позиция беше взет. Като от него Левски е на минимална печалба, за Зе- общо взето на кантар. Докато Жеан Карлуш, Рабех и Бензукан си бяха абсолютни провали. примерно Жеан Карлуш беше взет като централен нападател тип "таран" при положение че никога не е играл на тази позиция,няма нито качествата ,нито физиката да играе на тази позиция, Рабех и преди да дойде в Левски е бил отстраняван от 2 отбора поради проблеми с дисциплината(ако ги нямаше тези проблеми той никога нямаше да дойде в България , щеше да играе в някое от най-големите първенства) , Бензукан-и преди да дойдев Левски повече време е бил контузен отколкото годен за игра. Този велик селекционер предпочете Домо пред Ив.Попов, Миланов пред Бандаловски, Кръстовчев пред А.Курдов- ами определено сгреши и в трите случая.
За мен Стоилов заедно със Сираков направиха най-големия зулум правен някога на Левски- отстраниха Ян Диркс. Докато холандеца беше в Левски, няколко юноши бяха почти готови за първия отбор . След отстраняването му ,изведнърж развитието на всички спря.
C&A_MALE написа:boabbb написа:bigbonusprize написа:Грийн е всичко друго, но не и куц кон. Нашите тактици се мъчеха да го направят централен защитник, въпреки явните му качества, които са много далеч от защитни... Дано се върне! Ще е от полза в средата на терена
После пак ще ревете, че Дончо и Бората са ви докарали дърводелци. След като го изгонихте, мина през 2-3 отбора и никъде не можа да заиграе, и сега на 31( мисля толкова е ) ще го връщате... Имаше една песен на Bee Gees "Tragedy"
Странна музика слушаш, ходиш ли по разни паради или ..![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта