ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот W84me » 21 авг 2025 23:15

alexdb написа:
W84me написа:
alexdb написа:Все пак Левски игра на максимума си и седеше по-добре от мача с Аинтрахт.

Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0.

Ай ся нула. Никой не ни е крив, че Марин не може от чиста позиция да вкара. Имахме още две три възможнасти, но като не влиза не влиза.
А за класите бая може да поспорим.

Все ми се струва, че петия в Бундеслигата, финалист за ЛЕ, с национали на Германия (включително световен шампион), Франция и футболисти за по 100 милиона Евро, стадион с 51 000 капацитет е по-висока класа от АЗ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2025 23:16

Диемаджиите и останалите къде го видяха този "напълно равностоен двубой" не знам.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2025 23:18

blue avalanche написа:Диемаджиите и останалите къде го видяха този "напълно равностоен двубой" не знам.

Първият мач, в който ни надиграха тактически. Според мен Веласкес опита твърде малко изненади и повтори домакинството с Брага, но ония бяха подготвени.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 авг 2025 23:19

Когато , нямаш нужната класа е нужно и малко късмет при жребия. Едно е Айнтрахт и АЗ, друго е Целие.
Догодина с коеф. 7.0, поне първия кръг, може да сме поставени.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2025 23:21

veni__85 написа:Когато , нямаш нужната класа е нужно и малко късмет при жребия. Едно е Айнтрахт и АЗ, друго е Целие.

С такъв коефициент ще сме поставени в първите 2 кръга на ЛК и при малко късмет първият на ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 авг 2025 23:22

W84me написа:
veni__85 написа:Когато , нямаш нужната класа е нужно и малко късмет при жребия. Едно е Айнтрахт и АЗ, друго е Целие.

С такъв коефициент ще сме поставени в първите 2 кръга на ЛК и първият на ЛЕ.

Нека говорим за ШЛ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 авг 2025 23:23

Моята любима тема.
9 на 2 ъглови за нас.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 авг 2025 23:23

mrw8 написа:Тук за пореден път се почна Митков това, Петков онова, Кирилов пенсията, Рупанов бавния....
Алоооо Майкон беше много зле тоя мач и първия гол е негов, а Охене само като го видях и ми стана ясно, че втория гол се пече.... Той допринесе за него.

Абсолютен факт. Майкон направи страшно много грешки този мач и опропасти някои добри шансове за атака. Вярно че и Марин изпусна най-чистото положение, но поне не е сбъркал фатално за да допуснем. Тоя мач не мога да отлича някой друг, освен Макун, който игра доста стабилно, както обикновено. Дори Търдин на моменти издъхваше и закъсняваше.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2025 23:25

vvessel написа:
mrw8 написа:Тук за пореден път се почна Митков това, Петков онова, Кирилов пенсията, Рупанов бавния....
Алоооо Майкон беше много зле тоя мач и първия гол е негов, а Охене само като го видях и ми стана ясно, че втория гол се пече.... Той допринесе за него.

Абсолютен факт. Майкон направи страшно много грешки този мач и опропасти някои добри шансове за атака. Вярно че и Марин изпусна най-чистото положение, но поне не е сбъркал фатално за да допуснем. Тоя мач не мога да отлича някой друг, освен Макун, който игра доста стабилно, както обикновено. Дори Търдин на моменти издъхваше и закъсняваше.

Димитров, Вуцов и Макун. Алдаир и Майкон бяха специално хванати от техния треньор, да не се допускат пробиви. А Майкон може би игра и с контузия.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 авг 2025 23:27

vvessel написа:

Макун носи вина за втория гол, колкото и да ми е тъжно и неприятно да го кажа, макар че оня тъпак Охене можеше малко по-добре да го подсигури и да му помогне тогава
Ако трябва да отлича някой в този мач от отбора ни, то според мен това е Бала, който игра на едно прилично ниво, даже бих казал и над нивото си.

Върни се в “Левски”