Имаше ли засада при гола на Джемили? На живо според мен ситуацията беше чиста , беше точно пред очите ми.
От това,което видях на телефона не можа да ме убеди ,че е засада , според мен линията не беше изтеглена през последния защитник на припоците, а той изглежда по-близо до линията на пенала.
efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.
Последна промяна от honda на 02 мар 2025 16:42, променено общо 1 път.
honda написа:Имаше ли засада при гола на Джемили? На живо според мен ситуацията беше чиста , беше точно пред очите ми.
Щом Левски прави гол е засада, иначе - не.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- MASTER_COOL
- Контакти:
Свалете сините очила, засадата е 100 %
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
vvessel написа:Трябва ни истински плеймейкър, защото Джемили си е по скоро крило, но го пускат зад нападателя. Трябва ни и истински нападател.
Но пък треньора е горд с това дето разполага.
Мисля, че си пропуснал част от развитието на играта, но пък може и да не ти харесва този начин на игра. Плеймейкър по скоро няма от този тип който играеше зад нападателят, вече единият от централните халфове поема тази роля, а вратаря е длъжен да играе наравно със защитниците.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Много ме изкефи като си спомних как няколко розови другарки се радваха и ръкомахаха към публиката, като ги сменяха последните минути
Щеше ми се да им покажат физиономиите след 13-тата минута на продължението.
Щеше ми се да им покажат физиономиите след 13-тата минута на продължението.
Трябва да търся повторения на неотсъдената дузпа, защото в репортажите я няма.
Бойко Величков с микро инфаркт! Кавал умрял!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
NOMER14 написа:Сега си пускам мача от 2-0, че го бойкотирах. Засрамвам се!
Сега вече няма тръпка. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Serafim написа:honda написа:W84me написа:honda написа:Момчета, гледам от стадиона. в 5-та минута съдията даде игра с ръка в нападение , имаше ли такава.
Даде нарушение на Цунами, нямаше такова.
Нарушение на Цнами? Той посочи игра с ръка в нападение.
Обърка се съдията, какво да се прави... Почуди се как да не дава дузпа още в 5-та минута
Сега виждам и ,че в дспорт са писали ,че съдията е дал игра с ръка в нападение, а не фаул на Цунами. Той и това отсъди -посочи игра с ръка в нападение. Само ,че играта с ръка в защита беше първа.
-
- Контакти:
Halo написа:Трябва да търся повторения на неотсъдената дузпа, защото в репортажите я няма.
Ако разчиташ репортаж на гонг да ти покаже спорни ситуации в ползва на Левски ще останеш доста разочарован.