efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот olimpi » 03 ное 2024 23:20

Гледах пак някои моменти...това на Димов срещу Майкон, запореден път срещу нас, как така не е ч.к.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 ное 2024 23:35

vvessel написа:
metodito написа:Този, който даде паса се огледа, напредна, подаде. Джими го гледаше. Майкон пък, кой го знае какво гледаше. Аз не го разбирам да слагаш постоянно Майкон вместо Цунами. Супер е в атака, но не и в защита. Мислех си да не е крило.

Ами може ли Джими да знае какво става зад гърба му? Неговата работа е да спре този с топката, но не може да му попречи да я подаде.
Цунами за халф беше грешка. Пускането на Лима също беше грешка. Но за първия гол грешката е само на Майкон. Индивидуална. Не знам какво са тренирали и каква му е била идеята изобщо, но да си бек и да оставиш сам човек на тъча зад гърба си си е груба грешка. Отиграването на Дуду си беше класа. Изглеждаше неспасяемо.

Update:
Сега намерих някакъв разширен репортаж и си го пуснах на телевизора, че преди това бях гледал някакво видео на телефона и от повторението отгоре се вижда, че по-скоро Майкон тегли за засада, но Димитров я покрива . Това вече обяснява странното му движение и оставянето на Дуду зад гърба си. В случая вече бих казал, че грешката е в липсата на синхрон .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2024 00:03

olimpi написа:Гледах пак някои моменти...това на Димов срещу Майкон, запореден път срещу нас, как така не е ч.к.

Ние сме великодушни и съдията не е повлиял.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 04 ное 2024 00:29

От мачовете срещу първите седем отбора имаме 4 загуби,равен и победа с клизма на Герена.Не знам какви съдии,конспирации и титли се бълнуват тук , слезте на Земята.Генчев ,където не е бил,там не се е издънил,шампион с Лудогорец ще стане и Памеца.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2024 00:31

SiirStenleyRoise написа:От мачовете срещу първите седем отбора имаме 4 загуби,равен и победа с клизма на Герена.Не знам какви съдии,конспирации и титли се бълнуват тук , слезте на Земята.Генчев ,където не е бил,там не се е издънил,шампион с Лудогорец ще стане и Памеца.

И от тия 4 загуби, в колко получихме нормално съдийство? Сещам се за мача с Ботев Пловдив, там всичко беше в реда на нещата.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 04 ное 2024 00:44

Много едностранчиво се гледа на нещата , в Пловдив червения картон на жълтия защитник беше меко казано пресилен, срещу Пирин не се даде чиста дузпа за домакините.Не знам Томислав Русев ли я подкара тая мантра как Левски е Барса на Балканите,ама все нещо му пречи да бие наред.Съдиите ли пречат да нямаме вкаран гол от игра вече не знам колко мача станаха.Гледам някой писал за футболистите ,че били много слаби, да, не са звезди на европейския футбол,но с какви футболисти толкова разполагат Ботев,Спартак Варна,морето,Берое,Арда и компания?
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 ное 2024 02:13

LoveAndPeace написа:Няма спорна ситуация с несвирената дузпа за Левски.
Топката е в контрола на Попов , той я отиграва и докосва с ръка. Рикошет от бедрото в ръката щеше да е ако предотвратява удар и няма контрол над това на къде ще отиде топката.
Колкото до недадения червен картон на Димов ......той използва техника от бразилското джу джицу.......която е забранена дори там защото представлява висок риск от контузии :lol: :lol:
https://bjj.bg/kani-basami-zascho-e-zab ... stezaniya/

Къв рикошет? Тоя от некадърство не можа да си спре топката и реши да си помогне с ръка. Не ме карай да ровя да ти вадя колко такива дузпи са отсъдени. Чиста дузпа. Поне колкото е дузпа това на КД - някакво странно изритване на топката отблизо се удря в ръката му. Но съдията мери с различен аршин.
И претенциите към Желязото не са за конкретни ситуации, а за цялостната корида, която допусна. Само първото полувреме морето имаха 20 отсъдени и поне 10 неотсъдени нарушения и ..... само едно жълто картонче. Ми ще ритат като не ги санкционират, а това влияе на целия мач. Я да беше прилагал правилата както трябва и до 15 мин. да е показал 5 жълти картона да видим какво би станало ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2024 02:17

W84me написа:
SiirStenleyRoise написа:От мачовете срещу първите седем отбора имаме 4 загуби,равен и победа с клизма на Герена.Не знам какви съдии,конспирации и титли се бълнуват тук , слезте на Земята.Генчев ,където не е бил,там не се е издънил,шампион с Лудогорец ще стане и Памеца.

И от тия 4 загуби, в колко получихме нормално съдийство? Сещам се за мача с Ботев Пловдив, там всичко беше в реда на нещата.

Аве "млеката" са виновни. Тъпите Маринчо и Асенчо. И въобще с българи е ясна работата. Чужденци си требе, Чакай. Ма ние излязохме с един българин и без Маринчо и Асенчо. Както и да е. Те са виновни по дефолт. Вън от "Левски"!
Темата за съдйството е убаво да не я засягаме. Щото помним едни години, в които съдиите не ни бяха врагове. Но те ни помагаха основно при 3-0 да ни дадат дузпа. Примерно. Инак, както в Европа са ни рязали, и Железов не ни е рязал. Сега, брат толкова ли нечестен, че си затваряш очите, че срещу онова и срещу Славия можеха да ни свирят по друг начин? Що сте такива? Вкараваш им 5 парчета, да дават дузпи.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 ное 2024 10:17

W84me написа:

а защо първите 7? Защо не първите 8? Защо не първите 3 от миналата година? Колко от тези мачове бяхме гости? Какъв е рейта на въпросните отбори, от които сме паднали, като домакини? За мен има един кофти резултат - с бироята, всичко друго беше "липса на малшанс", а и бяхме гости.

Пълна подкрепа от мен за Генчев!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2024 10:25

metodito написа:
W84me написа:

Аве "млеката" са виновни. Тъпите Маринчо и Асенчо. И въобще с българи е ясна работата. Чужденци си требе, Чакай. Ма ние излязохме с един българин и без Маринчо и Асенчо. Както и да е. Те са виновни по дефолт. Вън от "Левски"!
Темата за съдйството е убаво да не я засягаме. Щото помним едни години, в които съдиите не ни бяха врагове. Но те ни помагаха основно при 3-0 да ни дадат дузпа. Примерно. Инак, както в Европа са ни рязали, и Железов не ни е рязал. Сега, брат толкова ли нечестен, че си затваряш очите, че срещу онова и срещу Славия можеха да ни свирят по друг начин? Що сте такива? Вкараваш им 5 парчета, да дават дузпи.

Прав си, срещу Славия също не ни дадоха 250% дузпа.

Върни се в “Левски”