ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Мнениеот tmanolov » 31 авг 2023 23:40

За без пари - толкова, даже се надскочихме доста, а имахме и много късмет дотук. Благодарим зс всичко

Сега големият въпрос е - какво ше направи съпругът на г-жа Раева с тези влезли му дюшеш 7 или 8 милиона лева чиста пара. Дано не е това, което си мисля, че ще се случи - престъпление е веднага да не се погаси главницата към НАП!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 авг 2023 23:42

Popokatepetal написа:
rane написа:
Popokatepetal написа:На колко години трябва да стане един играч в България за да се научи да си спира топката. Ние го чакаме играч да стане Митков, а той е още на фаза “спиране на топка” и “не пълнене на гащи” ……..

Митков ли е виновен сега, че от ъглов удар за нас топката както обичайно стигна до Андреев?
За това е виновен Митков, а не треньорите, дето карат Левски да играе така от 10-а години?
За пръв път ли се случва, че пак се обвинява даден играч, а не виновниците за този самоубийствен и селски стил?

Мача го загубихме защото сме по-слабия отбор. Къде казах, че Митков е виновника? Идеята ми е че години наред се надъхваме и самозаблуждаваме, че тоя новия, следващия младок ще става за нещо. А там нивото е кръгла нула. Даде два паса срещу Враца и си викаме “ има хляб”. Има дрънци!

Колко некадърника искаш да ти кажа на неговата позиция без -ов във фамислията в последните години? 10-15. То бива-бива, ама...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 авг 2023 23:43

Sstefanov написа:
rane написа:
Sstefanov написа:
rane написа:
Popokatepetal написа:На колко години трябва да стане един играч в България за да се научи да си спира топката. Ние го чакаме играч да стане Митков, а той е още на фаза “спиране на топка” и “не пълнене на гащи” ……..

Митков ли е виновен сега, че от ъглов удар за нас топката както обичайно стигна до Андреев?
За това е виновен Митков, а не треньорите, дето карат Левски да играе така от 10-а години?
За пръв път ли се случва, че пак се обвинява даден играч, а не виновниците за този самоубийствен и селски стил?

Хайде млъквай, че ми писна от разбирачи като теб.... толкова я разбираш тая игра. Гледал 5 мача от Англия и вече разбира футбол. Когато си много по слабия отбор се играе така, ако нашите бяха атакували през първото полувреме щяха да ти тракнат 2 гола и да приключи набързо мача. Ебахти феновете, ревльовци.. по слаби сме и толкова.
Ама поправи ме, но точно със селският и хамалски футбол, дето го играхме ни вкараха 2, нали? Или ни вкараха, защото ние се хвърляхме в атаки, а?

Казвам ти с 5 мача да си гледал не става да даваш мнение за стил на игра. Когато съперника ти е физически, психически и тактически по добър от теб, не можеш да играеш футбол. Немците излязоха и си взеха своето. Какво да се обясняваме, селски, меллски футбол. Ако бяхме излезли да се надигравме, щеше да стане като на Аякс и Разград, 3:0 на полувреме и после щяхте да режете вени защо сме излезли да се надиграваме. Тея мурафети ги носете при чорбарите.
Аз много пъти по 5 мача съм гледал, за да знам, че със селски футбол няма да стане.
Когато започнем да играем футбол, тогава и ще имаме шансове в такива мачове. Явно вратарят ни гради играта, след като предимно с него играехме и това са десетки мачове вече - у нас и по Европа!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 31 авг 2023 23:44

Най-лесно е да плюеш. Сещам се как червените приятелКи плюеха Бербатов след онзи пропуск срещу нас. Еми все си мислех, че ние не сме като тях. Това не е Хармун да плюем след отпадане. Връщали сме били топката назад, е ми играеш колкото ти позволи противника.
При друг жребий съм сигурен , че щяхме да влезнем в групите, но изтеглихме късата клечка. Преди две седмици, ако Ви бяха казали, че ще направим равен в София и до 79 минута ще държим равен като гост, щяхте да сте доволни.
С този отбор имаме шанс за нещо голямо в първенството тази година. Догодина може и да се получи.
Само Левски.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 авг 2023 23:46

realno написа:
vvessel написа:Точно мислех да пиша, че Дарлан хич го няма и взеха че го смениха.

И Митков пак сбърка за гола.

И Цунами не овладя както трябва топката, та вината е поделена бих казал, ако има виновен изобщо.
Слушайте какво обясняват футболистите в студиото и стига сте търсили виновен. Играхме срещу много, много сериозен отбор и мисля че тактически много добре стояхме. Ако Левски беше в Германия щеше да се бори за оставане във втора дивизия.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 авг 2023 23:46

Най-логичното нещо се случи. По-добрият отбор си взе своето и заслужено продължава напред. Всичко друго щеше да е някаква суперсензация.
Сега могат да се изпишат тонове мастило, но фактите са, че сме много далеч от истината. А Айнтрахт даже не са някакъв гранд. Средностатистически европейски отбор.
Изобщо нямахме идея как ще вкараме гол. Просто цъкахме насам-натам и чакахме да мине времето.
После, когато някой като Стоев каже, че разликата с Л-ц е като Реал М и Райо Валекано, някои пак ще изреват на умряло...
ПП. Може би е съвпадение, но от две грешки на Митков паднаха два гола. Ми, не става момчето... Срещу Локо Сф и Пирин - може. Срещу по-яки отбори - тц!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 31 авг 2023 23:46

Определено се надскочихте. Българското първенство е толкова слабо, а вие не сте били в поножието на върха от десетилетие, не знам какво точно сте очаквали. Самото стигане до този мач трябва да е преизпълнило плана неколкократно, а и е малко обидно 2023г да сравняваме български отбор с немски. Така че по-скоро трябва да се радвате, а не да сте недоволни от този мач и да се сърдите на този или онзи че бил подал и тн.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 авг 2023 23:47

Хубавото е, че 10 минути преди края всички се надявахме, че можем да отстраним Айнтрахт.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 31 авг 2023 23:47

Да бъдем реалисти - по-слаби сме и то доста. Надеждите бяха, защото надскочихме сянката си в София. Тук обаче не ни дадоха топката.
Хайде сега да си спомним след напускането на Мъри кой се е надявал, че ще стигнем до плейофите. Да не се връщаме назад и да ровим стари рани със срамни отпадания. Тази година няма от какво да се срамуваме. Да подкрепяме отбора си, защото у нас "спасението" ни дебне отвсякъде ...

Върни се в “Левски”