efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Testa_di_Legno
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот Testa_di_Legno » 22 фев 2020 16:32

alexdb написа:
Testa_di_Legno написа:По-селски мач отдавна не бях гледал. Бойко Величков в студиото каза, че имало много "майсторски отигравания", явно са му пуснали някакъв друг мач... Иначе преди срещата прогнозирах хикс, даже смятах, че на тоя етап това ще е по-скоро добър резултат за нас, но - естествено, - сега ме е много яд. Не смятам, че домакините с нещо заслужиха радост в този мач - и с игра, и с поведение, но такъв е животът... :lol:

Е, добри отигравания имаше. Левски направи няколко интересни атаки, при които за съжаление в последния момент нападателя се забавяше. Имаше и едно красиво изпълнение на Димов със задна ножица и волето на холандеца което можеше да стане изключително красив гол. Иначе като цяло на картофената нива футбол така или иначе не може да се играе. След като има толкова претенции, че сме някаква Висша лига е нормално на подобни стадиони не трябва изобщо да се играе. И тия и Ботев и Враца и Славия да си оправят стадионите ако искат да домакинстват.

Просто с оглед състоянието на терена и демонстрираните от двата отбора футболни умения, всяко по-читаво отиграване на топката ми изглеждаше по-скоро случайно. :lol: Все пак изключая Спиерингс, който определено ми допадна. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2020 16:34

Дано задържим третото място,преебаха го и Робърта :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 фев 2020 16:35

Testa_di_Legno написа:
alexdb написа:
Testa_di_Legno написа:По-селски мач отдавна не бях гледал. Бойко Величков в студиото каза, че имало много "майсторски отигравания", явно са му пуснали някакъв друг мач... Иначе преди срещата прогнозирах хикс, даже смятах, че на тоя етап това ще е по-скоро добър резултат за нас, но - естествено, - сега ме е много яд. Не смятам, че домакините с нещо заслужиха радост в този мач - и с игра, и с поведение, но такъв е животът... :lol:

Е, добри отигравания имаше. Левски направи няколко интересни атаки, при които за съжаление в последния момент нападателя се забавяше. Имаше и едно красиво изпълнение на Димов със задна ножица и волето на холандеца което можеше да стане изключително красив гол. Иначе като цяло на картофената нива футбол така или иначе не може да се играе. След като има толкова претенции, че сме някаква Висша лига е нормално на подобни стадиони не трябва изобщо да се играе. И тия и Ботев и Враца и Славия да си оправят стадионите ако искат да домакинстват.

Просто с оглед състоянието на терена и демонстрираните от двата отбора футболни умения, всяко по-читаво отиграване на топката ми изглеждаше по-скоро случайно. :lol: Все пак изключая Спиерингс, който определено ми допадна. 8-)

Ами момчето е научено. Жалко, че идва в толкова лош момент за нас. Иначе от показаното от него още в първия му официален мач срещу толкова твърд противник на калната нива не ми се мисли какво още може да ни покаже на добър терен. Дано по някакъв начин оправим проблемите със спонсорите и да се запази отбора.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 22 фев 2020 16:35

Не се ядосвайте - трябва да наблегнем на купата!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 16:35

mikata написа:Дано задържим третото място,преебаха го и Робърта :oops:

Кой го е преебал? Той се контузил в мач на малки врати...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 фев 2020 16:36

Безсрамни изказвания и от хубчев и от ил ил .Какви 7 до 100 човека му липсва;ли, само Робърта е титуляр, който липсва.
Ил ил абсолютен безсрамник, пълен *******
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 фев 2020 16:36

W84me написа:
mikata написа:Дано задържим третото място,преебаха го и Робърта :oops:

Кой го е преебал? Той се контузил в мач на малки врати...

Той е контузен от ноември :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 фев 2020 16:37

Не средства липсват на Левски, класа липсва. С риск да се повторя, баражите ще са успех на селектираните в момента играчи. Предишният мач го загуби треньора, този- играчите. Каргас, Юруков, Лозев, Димитров и Паулиньо с чиста съвест могат да ги преотстъпят. Ако Костов и Горанов не си върнат формата, по- добре без тях. Не може да вземеш мач на Тича само с Миятович, Холмар и Спиерингс. Тиам вече е на друга вълна. А Хубчев? Просто Хубчев...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 фев 2020 16:38

koisa написа:Не се ядосвайте, нали резултатите, играта и класирането нямаха значение? ;)
Както можеше да го спечелим, така можеше и да го загубим мача... Бяхме по-близко до първото, но... типично в наш стил накрая се оакахме. :oops: Мисля, че равенството е справедливо предвид видяното на терена от нашите. Бавни, тромави, неориентирани, всеки втори пас напред сгрешен. Сигурно 80% от пасовете бяха назад, защото ги е страх да не сгрешат напред. Повечето играчи оцъклени, сякаш за първи път се виждат и излизат срещу Барса на Камп Ноу. :oops:
Иначе сега съм сигурен, че ще се оправдаем с контузиите... Но за мен е видно, че проблема е в класата. В този отбор на Левски има трима човека, които заслужават да носят фланелката. Това за мен са Миятович, Холмар и като трети слагам Спиерингс (нищо, че му е първи мач, но си личи, че е класа). Това е! :geek:

Абе предвид дереджето ни резултатите ни от една страна са без голямо значение, но от друга не е така. Ако си бяхме взели тези два мача еуфорията щеше да нарасне значително и спасяването на отбора щеше да е много по-близо. За съжаление къде от глупост и липса на класа, къде от малшанс като днес след гола ни в 92 мин. не се случи.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 16:40

alexdb написа:
koisa написа:Не се ядосвайте, нали резултатите, играта и класирането нямаха значение? ;)
Както можеше да го спечелим, така можеше и да го загубим мача... Бяхме по-близко до първото, но... типично в наш стил накрая се оакахме. :oops: Мисля, че равенството е справедливо предвид видяното на терена от нашите. Бавни, тромави, неориентирани, всеки втори пас напред сгрешен. Сигурно 80% от пасовете бяха назад, защото ги е страх да не сгрешат напред. Повечето играчи оцъклени, сякаш за първи път се виждат и излизат срещу Барса на Камп Ноу. :oops:
Иначе сега съм сигурен, че ще се оправдаем с контузиите... Но за мен е видно, че проблема е в класата. В този отбор на Левски има трима човека, които заслужават да носят фланелката. Това за мен са Миятович, Холмар и като трети слагам Спиерингс (нищо, че му е първи мач, но си личи, че е класа). Това е! :geek:

Абе предвид дереджето ни резултатите ни от една страна са без голямо значение, но от друга не е така. Ако си бяхме взели тези два мача еуфорията щеше да нарасне значително и спасяването на отбора щеше да е много по-близо. За съжаление къде от глупост и липса на класа, къде от малшанс като днес след гола ни в 92 мин. не се случи.

И що два равни трябва да променят нещата? Ще кажеш, че тия мачове преди сме ги вземали нон-стоп?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”