alexdb написа:Testa_di_Legno написа:По-селски мач отдавна не бях гледал. Бойко Величков в студиото каза, че имало много "майсторски отигравания", явно са му пуснали някакъв друг мач... Иначе преди срещата прогнозирах хикс, даже смятах, че на тоя етап това ще е по-скоро добър резултат за нас, но - естествено, - сега ме е много яд. Не смятам, че домакините с нещо заслужиха радост в този мач - и с игра, и с поведение, но такъв е животът...
Е, добри отигравания имаше. Левски направи няколко интересни атаки, при които за съжаление в последния момент нападателя се забавяше. Имаше и едно красиво изпълнение на Димов със задна ножица и волето на холандеца което можеше да стане изключително красив гол. Иначе като цяло на картофената нива футбол така или иначе не може да се играе. След като има толкова претенции, че сме някаква Висша лига е нормално на подобни стадиони не трябва изобщо да се играе. И тия и Ботев и Враца и Славия да си оправят стадионите ако искат да домакинстват.
Просто с оглед състоянието на терена и демонстрираните от двата отбора футболни умения, всяко по-читаво отиграване на топката ми изглеждаше по-скоро случайно.