efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
35
14%
Х
30
12%
2
178
73%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 21.07 | 21:00 часа

Мнениеот metodito » 22 юли 2019 00:03

Dust написа:
futbolqga написа:Чe тази засада ни разказа играта - спор няма. Но и Хyбчeв бeшe тотално надигран тактичeски - чак e срамно за глeданe.

Каква тактика, когато съпетника играе с 11 в защита и чака края на мача. Те така играха и срещу -София, но на онези защитата 7м е яко куца и Етър вкараха два гола.

Целта оправдава средствата ли беше? Дейва тея гърци, онова лято на еврото трябваше да атакуват, за да бъдат достойни чемпиони. :lol:
Аз пък искам да отстраним АЕК с два пъти 0-0 в редовното време и гол на Алар в продълженията. Да се паднем с Уулвс и по същия начин да ги изклатим! И вестниците да горят!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 юли 2019 00:04

В играта ни вече има голови атаки и трайно владеене на топката. Още в мача със Зенит се видяха наченки на това.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 юли 2019 00:07

Методито коментирам като цяло мача и толкова.
На живо се виждат много по-добре нещата.
Левски о аче играха и те мбого слабо. АЕК ще ви отстранят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 22 юли 2019 00:15

Странно, но последния половин час играхме без никаква идея в атака въпреки наличието първо на Алар, а след това и Костов. Въобще не ми се понрави Мазурек. Изключително слаб мач на Мариани. Паулиньо и Иванов бяха много пазени, а и играта не им се получи и на тях. Като цяло изиграхме слаб мач.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 юли 2019 01:19

За такива мачове лекарството е статични положения и удари от далеч. Ние на корнери сме напълно импотентни от поне година а удар от далече не видях освен нещо смехотворно на Мариани. Липсваха и прехвърлящи подавания към нападателите от центъра, което беше също решение при сгъстената защита, при положение, че по крилата нещата видимо не ставаха.
Иначе започваме да възвръщаме физиономията си на стария Левски, който се опитва да мачка и търси победата през целия мач. За съжаление сме твърде далеч все още.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2019 01:41

Dust написа:Методито коментирам като цяло мача и толкова.

Ще видим. Аз адмирирам треньора, че запази някои единици за мача в Европа. А определено досега не се изказвам положително за Хубчев. Не баш, де, всъщност, колкото и неприятен да ми е като човек, толкова по-приятен ми е като треньор. Особено, че съм фен на правилния футбол бил винаги - оня грозния, но печеливш футбол. Това е.
Май тука много хора не се сещат, че спечелихме една точка, а не загубихме три. Ама нейсе. ;)

Elliah
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Мнениеот Elliah » 22 юли 2019 02:27

Мача си беше изигран много добре. Това, че не си вкарахме положенията ни лишава от 2 точки повече. Тва е.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 22 юли 2019 02:39

metodito написа:
Dust написа:Методито коментирам като цяло мача и толкова.

Ще видим. Аз адмирирам треньора, че запази някои единици за мача в Европа. А определено досега не се изказвам положително за Хубчев. Не баш, де, всъщност, колкото и неприятен да ми е като човек, толкова по-приятен ми е като треньор. Особено, че съм фен на правилния футбол бил винаги - оня грозния, но печеливш футбол. Това е.
Май тука много хора не се сещат, че спечелихме една точка, а не загубихме три. Ама нейсе. ;)

Зависи от гледната точка. Ако гоним титла сме загубили две точки ;) . А титла може да бъде спечелена в настоящата ситуация само ако бием по-слабите. Тирето го показаха миналата година и бяха на крачка да го постигнат.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 юли 2019 03:00

Soulen написа:Ей веднъж седнах да гледам мач на Левски срещу опашкар и то мъка, мъка. Вярно, че гледам Висша лига основно, ама то това нашето не е футбол, за първенството говоря, не знам как хората го гледат.

човек, аз се опитах да гледам миналата седмица малко ама не мога....издържах 20-30 минути и просто УМРЯХ от скука. Наистина се чудя тия пичове как издържат да гледат толкова бавен футбол, страшна мъка е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: тва са мазохисти.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

krumeto
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Мнениеот krumeto » 22 юли 2019 06:09

Не съм гледал мача, само четох от тук-от там. Направо ми впечатление оправданието на Миятович от сгъстен цикъл.
Дали не избърза, та този цикъл все още не е започнал. Ще започне, ако се класирате още няколко кръга! ;)

"Миятович: Може би има умора от сгъстения цикъл мачове

Стражът на Левски Милан Миятович съжалява, че отборът му не е успял да спечели визитата си на Етър. Вратарят е на мнение, че е имало малко умора в тима заради сгъстения цикъл.

“Доста тежка среща от психологическа гледна точка. Имахме шансове, но не успяхме да реализираме. Може би имаше и малко умора от сгъстения цикъл, при който се играе в момента."
"Има доста добри отбори в първенството. Мисля, че вече свикнах с отбора, момчетата ми помагат също. Конкуренция винаги трябва да има. Един отбор трябва да има винаги поне двама добри вратари."

"АЕК Ларнака е доста силен отбор и ни очаква доста тежък мач. В първия мач ще е доста топло и тежко, но имаме време да се подготвим”, каза Миятович".

Novsport
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”