Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 21 май 2019 16:34

TristaNNN написа:
metodito написа:И на мен ми направи добро впечатление думите на Тодоров за Чингис хан. Явно е, че може да работи с младите и да им вдъхва увереност, а за един малчуган да повярват в него означава много. Стаси не е станал по-добър футболист, откакто Тодоров е треньор. Просто Тодоров го познава и вероятно знае как да го стимулира.

А кой трябва да е Чингис хан? Оооооо Еркебулан, оооо Казахстан ли? Щото ако е тоя същия младеж, той си има достатъчно увереност и самочувствие и без думите на Тодоров. Не е опрял до неговите хвалби.

Какво било? :?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 май 2019 12:29

Разочароващо представяне. Не че съм очаквал нещо различно... И част от журналистическите въпроси не са особено адекватни, ама и неговите отговори и цялостно поведение са просто... Да не говорим колко пъти изчетка и тирето, докато се обяснява. Не очаквам да се задържи повече от няколко месеца, имайки предвид такъв тип треньори колко виреят в съвременния клубен футбол. Все пак си добавям, че с голямо удоволствие бих приел да бъда опроверган.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2019 13:36

Ами успех на Хубчев да пожелаем. На думи вече никой не вярва, така че каквото и да е казал, няма значение, без да го подкрепи с действия.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 май 2019 13:47

Кондиционен треньор кой ще е?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 май 2019 13:56

mikata написа:Кондиционен треньор кой ще е?

Сигурно Екимов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2019 13:59

Той Хубчев не идва ли с екипа си от Националният ? :roll:
Поне така се беше чуло ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 май 2019 14:01

Семпло, кратко и ясно беше всичко. Лишено от фанфари, помпозност и обещания. Както от страна на ПК, така и от Хубчев. При нас положението е много лошо и се радвам, че не лъскат ябълката. Хубаво е да се знае колко сме зле като клуб. Хареса ми, че Хубчев се избъзика с това, че както е тръгнало Гошо Тодоров ще смени и него. Като цяло в мен има частичка оптимизъм. Предпочитам грозната истина.
110 години любов!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 май 2019 14:17

Това, което чух, за мене казва следното - ХУбчев е решителен човек, с определени принципи и възгледи, които няма да наруши, със заявена вяра, че ще успее с екипа си, но заявена не на думи, а с цялостно поведение, с ясни индикации за независимост и твърдост. Не виждам какво не му харесвате - това, че мисли, преди да изцеди думите от устата си, това, че не усмихнат и благоразположен към една среда, която определно не го признава за такъв, какъвто вижда себе си. Нарадвахме се на усмихнати и общителни, нека да видим и един "темерут" Щото Шпайдела, например, цепеше басма на някого и беше като рекламно лице на пяна за бръснене ...

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 30 май 2019 14:35

Хубчев е от точния тип треньори,който е необходим на Левски.Прилича ми да бг варианта Делио Роси.Строг,но справедлив.Абсолютен реалист.Предимството му е,че знае точно къде се намира,какво се очаква и какво ще се гони като цели.За Европа ни трябва точно такъв тип треньор - дисциплиниран,който ще нареди отбора правилно тактически.Левски трябва да може да играе еднакво добре и в ТРИТЕ фази на играта,а не само в една.

Потребителски аватар
TORO1906
Контакти:

Мнениеот TORO1906 » 30 май 2019 14:47

Хубчев , не искаше да назове по име човекът от който идват атаките към него ?
Кой е той ?

Върни се в “Левски”