goro_man написа:Видя ли сега защо ги подготвя съдията
Защо ме изнервяш? Нямаше изритване на топката, нямаше закъснял шпагат? Какво искате не разбирам? С червен картон в 83’ ли се решават мачове?
Доста аматьорски си излезе Ганю.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
goro_man написа:Видя ли сега защо ги подготвя съдията
icemanbg33 написа:goro_man написа:Видя ли сега защо ги подготвя съдията
Защо ме изнервяш? Нямаше изритване на топката, нямаше закъснял шпагат? Какво искате не разбирам?
goro_man написа:icemanbg33 написа:goro_man написа:Видя ли сега защо ги подготвя съдията
Защо ме изнервяш? Нямаше изритване на топката, нямаше закъснял шпагат? Какво искате не разбирам?
Абе тъп ли си или се заяждаш?
Нямаше фал за Черно море. ... нашият НЕ го докосна а съдията отсъди нарушение за пореден път как да издържи да не изрита топката той да не е сляп
icemanbg33 написа:goro_man написа:icemanbg33 написа:goro_man написа:Видя ли сега защо ги подготвя съдията
Абе тъп ли си или се заяждаш?
Нямаше фал за Черно море. ... нашият НЕ го докосна а съдията отсъди нарушение за пореден път как да издържи да не изрита топката той да не е сляп
Миналия мач с дузпата пак имаше такива глупави коментари. Ако не беше дал дузпа той нямало да реагира така и няма да си изкара жълт картон и последователно червен. Смешен си. Това че няма фаул не ти дава право да изритваш топката. Елементарно.
goro_man написа:Ради Василев игра с топката и изрита футболист на Левски СЛЕД това което е евентуален втори жълт картон и точно затова момчето което явно разбира от футбол си замълча и избяга далече от съдията само ти се обаждаш още
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта