Простотиите в този клуб нямат свършване. Не се намери един нормален да излезе и да каже какъв е проблемът, Букарев уж тръгна за гнилата ябълка ама така и не си довърши мисълта, та даже се завърна като помощник-треньор.
За да излизат с НУЛЕВА мотивация, определено нещо не е наред. Треньорът в момента е най-малкият проблем. За съжаление обаче не пипа с твърда ръка, тези които са без мотивация трябваше задължително да се извадят от титулярите, вместо това трети абсурдно изигран мач след Тича и Враца.
Русев Шпалира да излезе и да каже играе ли за разградския гелосан боклук.
ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) - Сряда от 17:30
Levski4Ever написа:Рядко пиша тук, но днес чашата преля. До кога ще се защитава тая риба на вратата от всеки един левскар? От прекалено сляпо вярване на "нашите" момчета се докарахме до тук. И аз да съм защитник, и аз ще съм нестабилен като знам кой е зад мен на рамката! Аз мога да се обзаложа, че с Йоргачевич на вратата ние сега щяхме да сме ако не първи, то поне на второ място, изоставайки с точка-две от Лудогорец! Митрев ни провали и продължава да ни проваля огомна бройка мачове. Всеки един удар срещу него (почти винаги гол) изглежда като невероятно изпълнение от световна класа. Та така и днес, когато Будинов удари сравнително слаб удар посока вратата на нашия шаран. Той се хвърли със закъснение, на което и Полачек ще завиди, и когато всеки си мислеше, че ще опъне малко повече ръчичката и ще я хване, той реши да покаже, че никой от хората, които го критикуват не е сбъркал и за секунда с мнението си за него! ВЪН!
И все пак, дали ако имахме един спортен директор този индивид щеше да е още при нас? Аз лично щях да съм го махнал още след неизлизането му на почивката с Вадуц!
Тоя глупак не е защитван от абсолютно никой, различен от господата от СЗ. Те са единствените, които публично го подкрепиха и на всичкото отгоре заплашиха тези, които не го харесват и го освиркват.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- Балкански Орел
- Контакти:
WPWW написа:Простотиите в този клуб нямат свършване. Не се намери един нормален да излезе и да каже какъв е проблемът, Букарев уж тръгна за гнилата ябълка ама така и не си довърши мисълта, та даже се завърна като помощник-треньор.
За да излизат с НУЛЕВА мотивация, определено нещо не е наред. Треньорът в момента е най-малкият проблем. За съжаление обаче не пипа с твърда ръка, тези които са без мотивация трябваше задължително да се извадят от титулярите, вместо това трети абсурдно изигран мач след Тича и Враца.
АХАХАХА, каква мотивация искаш пък ти ? Взимат си заплатите, които са с 10 пъти над средната на един обикновен българин, който би отишъл в студа за да ги подкрепя !
Тоя яблонски (нарочно с малка буква) не стига, че всички застанахме зад него, ами и ръководството го виждаме, че след като не е успял да договори още по-висока заплата играе на пук !
НИКОЙ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН да не кажа, че според много хора навътре в нещата тая титла си е била направо капарирана за Левски и няма да се учудя, ако все пак въпреки всичко станем шампиони.Ама с тези куци магарета (с извинение към това свято животинче) ние никога няма да станем шампиони, въпреки някое друго рамо.
[center]Levski & Lazio[/center]
Какво да кажа за този мач- по принцип съм спокоен човек, но днес ми скъсаха нервите. Колкото и да ми неприятно за мен Славиша Стоянович да си ходи. Безобразна игра и не само днес. От известно време Левски играе някакъв махленски футбол. Съмнявам се дали има друг отбор в света в момента ,който играе в схема 4-2-4. Каква е тази схема с Обертан, Кабрал и Паулиньо едновременно на терена. Защо Мариани не започна мача. ? Как ще вкараме гол без офанзивен халф срещу отбор,за който се знае че ще се защитава(Септември). Ние до 60-та минута нямахме нищо смислено в атакуващ план и то срещу предпоследния в класирането.
Според мен толкова хаотична игра в защита аз не съм виждал. Разбирам ,че се водят преговори за нови контракти с Яблонски и Цветкович- и двамата особено чеха са ми много симпатични,но съжалявам че го казвам ,но присъствието им на терена буди само недоумение. Пиша това с много болка ,но от известно време двамата са абсолютни дупки. И на двамата в последните мачове оценката ,която може да се даде е "слаб ".
Б.Митрев- какво трябва да стане да излезе от голлинията?
Но за мен на първо място треньора трябва да отговори на няколко въпроса:
- Защо Левски е толкова зле физически?- ами в последните 10 минути и срещу Ч.море , и срещу Ботев, и срещу Септември половината ни играчи не можеха да ходят. Не може в ключови мачове да водиш в 90-та минута и да допуснеш изравняване .Кой ако не треньора носи отговорност за слабата физическа форма на играчите? Славиша си доведе треньор по физическа подготовка- ами аз не виждам защо го е направил.
-Защо Левски е толкова слаб в защита?- след контузията на Холмар ние сме трагични в защита. Защитата ни много меко казано е неорентирана. Сигурно сме най-високия отбор ,а ни вкарват голове след статични положения? Кой трябва да подреди защитата?И при двата гола днес наши защитници стигаха до топката и я чистеха към.... дъгата на наказателното поле. Ами това се учи при децата ,че топката се чисти далеч или настрани,но в никакъв случай към дъгата.
- Защо Паулиньо е титуляр? За мен е най-конвертируемия играч на Левски ,но в момента е в ужасяваща форма и присъствието му на терена буди недоумение.
Защо вратарите ни са в такава форма?- ами ние на практика играем без вратар.
Съжалявам,но за мен Славиша тотално е изпуснал съблекалнята . Очевидно е че Левски не играе като отбор. В началото на престоя на Стоянович отбора играеше добре и имаше комбинации с едно докосване между Обертан-Кабрал-Мариани- Ст.Костов с активно участие на бековете. Вече забравих кога видях нещо добро на скорост от нашите(може би 3-я гол срещу Дунав)
Винаги съм подкрепял треньора на Левски, но за мен Славиша Стоянович трябва да си ходи.
Според мен толкова хаотична игра в защита аз не съм виждал. Разбирам ,че се водят преговори за нови контракти с Яблонски и Цветкович- и двамата особено чеха са ми много симпатични,но съжалявам че го казвам ,но присъствието им на терена буди само недоумение. Пиша това с много болка ,но от известно време двамата са абсолютни дупки. И на двамата в последните мачове оценката ,която може да се даде е "слаб ".
- Защо Левски е толкова зле физически?- ами в последните 10 минути и срещу Ч.море , и срещу Ботев, и срещу Септември половината ни играчи не можеха да ходят. Не може в ключови мачове да водиш в 90-та минута и да допуснеш изравняване .Кой ако не треньора носи отговорност за слабата физическа форма на играчите? Славиша си доведе треньор по физическа подготовка- ами аз не виждам защо го е направил.
-Защо Левски е толкова слаб в защита?- след контузията на Холмар ние сме трагични в защита. Защитата ни много меко казано е неорентирана. Сигурно сме най-високия отбор ,а ни вкарват голове след статични положения? Кой трябва да подреди защитата?И при двата гола днес наши защитници стигаха до топката и я чистеха към.... дъгата на наказателното поле. Ами това се учи при децата ,че топката се чисти далеч или настрани,но в никакъв случай към дъгата.
- Защо Паулиньо е титуляр? За мен е най-конвертируемия играч на Левски ,но в момента е в ужасяваща форма и присъствието му на терена буди недоумение.
Съжалявам,но за мен Славиша тотално е изпуснал съблекалнята . Очевидно е че Левски не играе като отбор. В началото на престоя на Стоянович отбора играеше добре и имаше комбинации с едно докосване между Обертан-Кабрал-Мариани- Ст.Костов с активно участие на бековете. Вече забравих кога видях нещо добро на скорост от нашите(може би 3-я гол срещу Дунав)
Винаги съм подкрепял треньора на Левски, но за мен Славиша Стоянович трябва да си ходи.
- popokutepetel
- Контакти:
WPWW написа:Простотиите в този клуб нямат свършване. Не се намери един нормален да излезе и да каже какъв е проблемът, Букарев уж тръгна за гнилата ябълка ама така и не си довърши мисълта, та даже се завърна като помощник-треньор.
Ами то реално ще е по-трудно да се каже в клуба кое е наред. Защото кое не е наред се вижда - ръководството, организацията, скаутите, селекцията, треньорите и най-вече треньора на вратарите и т.н. и т.н.
Пълна аматьорщина. На закриване и припознаване вървим. Ясна е работата.
rockman написа:Много важно беше, че разкарахме онова тялянЦко менте, честит ни китариС китариС. Благодаря за вниманието.
Що, бре... Вадуц малко ли ти беше? Както за Роси се чакаше поне да мине подготовката, така и този да изчакаме пък тогава ще видим. Макар вече да съм на мнение, че вината не е толкова в треньорите и играчите, колкото в ръководството...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT
А какви са плановете, като изгоните Славиша? Клоп и Гуардиола не съм сигурен, че ще се навият, нали Краси каза, че било трудно да доведеш сериозно име в българското първенство, а ментета като Моу, Бенитес, Венгер или ван Гаал, дето може и да се навият, на втория месец ще ги разкриете и тях. За Спас нема да питам, сигурен съм, че има опашка, даже може да се наложи пак да го заместят няколко човека.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
honda написа:Винаги съм подкрепял треньора на Левски, но за мен Славиша Стоянович трябва да си ходи.
То щото по средата на шампионатите ще се намери по-кадърен, който и да е свободен.
В случая треньора е най-малкия ви проблем.
Много плява има в отбора ви, че вие нямате един вратар, като хората.
Паулиньо, като не му стига силицата да тича, да беше подал тая топка и резултата ставаше 1:3, след което коментарите вече щеше да са различни.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- popokutepetel
- Контакти:
honda написа:Какво да кажа за този мач- по принцип съм спокоен човек, но днес ми скъсаха нервите. Колкото и да ми неприятно за мен Славиша Стоянович да си ходи. Безобразна игра и не само днес. От известно време Левски играе някакъв махленски футбол. Съмнявам се дали има друг отбор в света в момента ,който играе в схема 4-2-4. Каква е тази схема с Обертан, Кабрал и Паулиньо едновременно на терена. Защо Мариани не започна мача. ? Как ще вкараме гол без офанзивен халф срещу отбор,за който се знае че ще се защитава(Септември). Ние до 60-та минута нямахме нищо смислено в атакуващ план и то срещу предпоследния в класирането.
Схемата си е много хубава и Каузата също я практикува, ама си трябва повечко тичане. А Обертан и Паулиньо явно ги намързява и дефанса са го отебали. Що се отнася до Цветкович, Яблонски и Кабрал и първите двама очевидно да се опитват да бойкотират си е проблем изцяло на ръководството. Ако са считали, че им трябват трябваше още септември да са преподписани договорите. Ако не искат ги заковаваш на пейката, както стана с Мисиджан докато не подпишат. Ако са ги виждали извън отбора, то трябваше да са пуснати на сергията още лятото.
Изобщо този клуб очаквано е пълен хаос. Ако има нещо добро в случая е, че сме вече формално пред Ловеч
- popokutepetel
- Контакти:
koisa написа:rockman написа:Много важно беше, че разкарахме онова тялянЦко менте, честит ни китариС китариС. Благодаря за вниманието.
Що, бре... Вадуц малко ли ти беше? Както за Роси се чакаше поне да мине подготовката, така и този да изчакаме пък тогава ще видим. Макар вече да съм на мнение, че вината не е толкова в треньорите и играчите, колкото в ръководството...
Мда за 10 години що треньор и що футболери минаха през клуба и ни един да не става
Откакто Чорни резна кранчето и ората на Шиши, начело с ТоТоневчето се намърдаха да управляват и кадруват нещата са повече от трагични. Дано се намери някой балък да се спазари със Спас от Перник да вземе клуба, че иначе сме в канала отвсякъде.