Аз искам да отлича Марианин - за пореден път загатва за класа, а вчера му удари и голямо тичане в жегата. Нещо като Панайотов, само дето може да мисли бързо и да подава по-добре.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Стоянович в двете си интервюта от как е при нас казва, че в отбора трябва да има баланс, не може само да атакуваме или само да се браним.sinfen14 написа:Мисля си,че ще трябва поне месец,за да се изчистят остатъците от Роси.Трябва и физически играчите да се оправят.Аз лично,очаквам първи почерк от стила на Стоянович да се видим,някъде след паузата за националните отбори.
Хубавото е,че програмата ни е "добра" и е възможно да продължим с победите,макар и да не блестим.
THE G.A.M.E написа:Стоянович в двете си интервюта от как е при нас казва, че в отбора трябва да има баланс, не може само да атакуваме или само да се браним.sinfen14 написа:Мисля си,че ще трябва поне месец,за да се изчистят остатъците от Роси.Трябва и физически играчите да се оправят.Аз лично,очаквам първи почерк от стила на Стоянович да се видим,някъде след паузата за националните отбори.
Хубавото е,че програмата ни е "добра" и е възможно да продължим с победите,макар и да не блестим.
Интересното е, че абсолютно същото го повтаряше и Роси, СЛЕД ВСЕКИ МАЧ.![]()
Според мен стратегиите и вижданията на словенеца и италианеца се припокриват, така че, едвали ще станем свидетели на "нов Левски".
Което не е лошо по дефиниция, особено ако някои играчи са се пестили при Роси и за т'ва и бяха не-малкото слаби игри.
olimpi написа:Очквах по-тежък мач с оглед на разградената ни защита, но Холмар и Яблонеца са си класа за нивото на дриша лигата.
Учудващо стабилен Балаи, но явно и класата на Ботев не е особено висока.
Serafim написа:Не знам с какъв акъл някои критикуват. Чиста победа без напъване. Стоянович предположи, че играчите са изморени и отбора клекна след 70та минута. Костов го храните, а той се движеше много и спокойно можеше да вкара втори гол. Мариани също игра нелошо. Имаше брак сред всички. Всички - Тиам, Яблонски, Холмар, Обертан... Без да споменавам дежурните Гомес и Кабрал. Иначе Белаид направи пореден нелош мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, ElCochino, noo и 45 госта