ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Jordan1914
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Мнениеот Jordan1914 » 10 сеп 2017 22:19

popokutepetel написа:
Jordan1914 написа:Ей разбирачи,ЛЕВСКАРИ!Цяла седмица се пъняхте да обиждате феновете на Ботев и ЦСКА,ама сами не осъзнахте,както ви казах след мача с Лудогорец,че нямаме вратар!Мача си беше наш,ама без вратар няма как да стане,2 удара на Ботев 2 гола!Затова всички сте едни разбирачи,затова ЦСКА пак ще ни бие 3:0,затова и Берое ще ни бие в Стара Загора,защото сме жалки!Привличаме Обертан,Гомес ,алоооооооооо ЙОРГАЧЕВИЧ на 100 години да е нямаше да пусне тия балами голове!Срам ме е от вас феновете,защото вие не си гледате собсвтената паница,а тръгвате да оплювате всички други!Какво си мислите бе,вие не виждате ли?ЦСКА бие наред,и нас ще бие и шампион ще стане,защото хората знаят как?Цяло лято ние държим Прохазка крило,алооооооо той не крило!Вутов явно го беше ударила носталгията и реши да не играе срещу Ботев....Те едвам тичаха,ето затова Лудогорец са грант,защото срещу Славия излязоха с резервтите и биха 4:0,а ние падаме от Ботев,които нямахе победа от 1 месец с обрат!

ЦСКА фенове няма. Вчера имаше панахида за 1 г. от смъртта й. А умрелите отбори нямат фенове.
Това отхвърля възможността и да ни бият повече когато и да било.

Момче,Левскар съм,но свали очилата...последните 2-мача с тирето,на стадиона имаше само фенове на ЦСКА,защото след 10-та минута загиваха Левскарите!Стига с тия припознавачи,стига с тия ебавки,ЦСКА пак си е ЦСКА и е по-добър и от ЛЕВСКИ и от ЛУДОГОРЕЦ!ДА,боли ме да го казвам,но съм реалист!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 сеп 2017 22:19

На мен ми се видяха бавни, нормално. Със същите футболисти бяхме в сряда.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 сеп 2017 22:19

Sole написа:Този италиански палячо дедо ви Делио го позлатихте ,но се оказа едно голямо менте! Митов ви вършеше същата работа,но поне заплатата му беше човешка 8-)

извинявай, ти на какво си днес?
Може ли толкоз неадекватно мнение

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 10 сеп 2017 22:19

Eminem написа:
Skywalker написа:Нормална победа на Ботев. По-класния отбор са, имат по-добрите футболисти и доста по-добър треньор. Сините имат да се изграждат още 10-тина години...най-малко. Ако оцелеят дотогава де !

Тези по-добри футболисти, нямаха нито едно положение пред нашата врата освен втория им гол.
А това за по-добрият треньор е едно от най-тъпите изказвания във Вселената.

От 0:1 до 2:1, какво повече !?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2017 22:20

Skywalker написа:От 0:1 до 2:1, какво повече !?

Заради малоумния вратар.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 сеп 2017 22:20

gacobacov написа:То беше ясно че "сините" са един голям балон и когато дойдат сериозните мачове точките ще секнат ;)

Е поне сме си син, а не като вашия оранджев и вие далтонисти ПРИПОЗНАВАЧИ да му викате червен :) :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2017 22:21

LSFC 1914 написа:
mikata написа:И Кръстев е същото дърво като Любенов :idea:

Защо тогава махнаха Йоргачевич :?: Оставка на Боримиров веднага!

Боримиров е толкова нагъл и безсрамен, че и да изпаднем, пак няма да си я подаде.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 сеп 2017 22:22

nib написа:нещо тази дузпа дето ви я спестиха и която беше 1000%, нещо не я коментирате. Викате много ви режат съдиите :mrgreen:

... и за удара в лицето на Панайотов в 12-тата минута нищо не казват... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 10 сеп 2017 22:22

Реват сините, че Ботев играят срещу тях за победа ! А как трябваше да играят ?

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 10 сеп 2017 22:22

ti4a написа:
Jordan1914 написа:Ей разбирачи,ЛЕВСКАРИ!Цяла седмица се пъняхте да обиждате феновете на Ботев и ЦСКА,ама сами не осъзнахте,както ви казах след мача с Лудогорец,че нямаме вратар!Мача си беше наш,ама без вратар няма как да стане,2 удара на Ботев 2 гола!Затова всички сте едни разбирачи,затова ЦСКА пак ще ни бие 3:0,затова и Берое ще ни бие в Стара Загора,защото сме жалки!Привличаме Обертан,Гомес ,алоооооооооо ЙОРГАЧЕВИЧ на 100 години да е нямаше да пусне тия балами голове!Срам ме е от вас феновете,защото вие не си гледате собсвтената паница,а тръгвате да оплювате всички други!Какво си мислите бе,вие не виждате ли?ЦСКА бие наред,и нас ще бие и шампион ще стане,защото хората знаят как?Цяло лято ние държим Прохазка крило,алооооооо той не крило!Вутов явно го беше ударила носталгията и реши да не играе срещу Ботев....Те едвам тичаха,ето затова Лудогорец са грант,защото срещу Славия излязоха с резервтите и биха 4:0,а ние падаме от Ботев,които нямахе победа от 1 месец с обрат!

браво пич такива дори левскари са уважавани

Писна ми от неуважението,писна ми то лъжата!За пореден път видяхме,слаб ЛЕВСКИ,една гениалност на Обретан доведе до наш гол,ама се видя,как нямаме футболисти!Не може ,титулярният ти вратар да е наказан и ти да нямаш достойна резева!НИто Любенов,нито Кръстев са вратари!Жалко,но факт!Да,ЛЕВСКИ,ще бие Септември в София,но ще падне отнов в Стара Загора,това е и ще дойте 21.10.2017,когато ЦСКА ще ни съсипе,защото тая Италианска перла Де РОсито,незнае как да обесни на Оберта,Гомес,че това е мача на сезона,а Каранга,Барт и др. знаят какво е да мразиш Левски и ще ни съсипят!!!

Върни се в “Левски”