Лудогорец (Разград) - Левски (София) |2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |2:1 FT
Днес за малко да ги бием .Пу деева
1982 написа:Преди това ти пусни снимки на празните Анфийлд и Герена, да се види кой при какви условия ходи на мачове. Че лекинко има разлика. (това важи не само за Герена, а и за всички стадиони в България)
За празните стадиони в Бг отдавна обяснявах и говорех, ама...кой да слуша? Щом днес в Разград беше полупразен стадиона, за какво говорим?
Дори и водещите клубове с традиционна публика вече едва събират по 1 000 човека на мач. Пловдивското дерби беше пред срамно малко хора. Литекс-Левски беше посетено, но по други причини. Следващото ще е пред 10 000 човека...
НямА го огънчето, няма я искрата...

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Признавам си че въобще не ми хареса мача. Лудогоре бяха излезли на разходка, като че ли Левски сами ще си вкарат 2-3 гола. Вашите футболисти и треньори обаче напълно са загубили са сямоуважението си. Не мога да си обясня как отбор който има самочуствието да се обяви за гранд, не излиза 35 минути от наказателното си поле и очаква да постигне "справедлива" победа.
Що за тактика е това да чакаш в собственото си наказаелно поле да сечелиш мач. Дори и голът който вкарахте беше много повече заслуга на Моци и Владо отколкот на вашия "голаджия".
Слушах преди малко изявление на някакъв ваш председател на тръст, който каза толкова много силни и дори велики слова, на които единствения недостатък беше, че им липсва смисъл. От него разбрах само, че сте загубили този мач защото сте нямали лоби в БФС и в съдийската комисия. Аз пък си мисля, че не малко от мачовете в близкото минало печелехте, защото го имахте, а дес се налага да е само с футбол и за това не ви се получава. Разбрах още че в Левски никой не знае защо е там и какво трябва да прави за да тръгне на някъде този клу. Впечатли ме че не знаеше статута си, кой управлява и дори нямаше никакви идеи или представи за посоките в клуба - само лишена от съдържание дълга словесна редица.
Нищо добро не ви чака!
Що за тактика е това да чакаш в собственото си наказаелно поле да сечелиш мач. Дори и голът който вкарахте беше много повече заслуга на Моци и Владо отколкот на вашия "голаджия".
Слушах преди малко изявление на някакъв ваш председател на тръст, който каза толкова много силни и дори велики слова, на които единствения недостатък беше, че им липсва смисъл. От него разбрах само, че сте загубили този мач защото сте нямали лоби в БФС и в съдийската комисия. Аз пък си мисля, че не малко от мачовете в близкото минало печелехте, защото го имахте, а дес се налага да е само с футбол и за това не ви се получава. Разбрах още че в Левски никой не знае защо е там и какво трябва да прави за да тръгне на някъде този клу. Впечатли ме че не знаеше статута си, кой управлява и дори нямаше никакви идеи или представи за посоките в клуба - само лишена от съдържание дълга словесна редица.
Нищо добро не ви чака!
1982 написа:Кашчей написа:PSvilenov написа:Мистри написа:За финал ще кажа: Слушайте синчец, синьо сърце и още няколкото му ника. С такива "фенове" Левски е на прав път.Към небитието.
Продажниците в Левски съсипаха клуба и отбора.
Жална му майка на отбора с такива фенове дето са доволни на калъфки година след година . Успешно се превръщаме в Ливърпул след 1990та .
Не знам защо си си мислил, че ще победите в Разград, обаче....можеш ли да пуснеш снимки от Анфийлд, от най-непосетеният мач на Ливърпул след 26 години без титла, да видим как изглежда стадионът по време на домакински мач, за да направим сравнение с мачовете на Левски на Герена!
Преди това ти пусни снимки на празните Анфийлд и Герена, да се види кой при какви условия ходи на мачове. Че лекинко има разлика. (това важи не само за Герена, а и за всички стадиони в България)
На Герена преди 10 години условията бяха други, да! Видели как е на Анфийлд и искат и те така, ама не са видели сигурно, че там бомби и факли нЕма, няма хвърляне на предмети по терена, няма свастики и плакати против УЕФА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
alexdb написа:
Интересно ти за да падаме ли ходиш на мач? Само да питам - от това, което става и се вижда в Левски би ли ми дал една причина да стъпя на стадиона?
А ако другите имат проблеми в Левски вече има проблемища. Огромни. Ама едва ли ще стоплиш. От какво мислиш, че се издържа отбора? Да те светна - от заеми. И ще стигне дотам докъдето стигна Панчарево, а преди него Ботев, Берое и т.н. да не ги изброявам.
Аз ходя на мач, за да си подкрепям отбора. И съм напълно наясно, че ще има и равенства, и загуби. Ти дали ще ходиш на мач си е твой проблем. Отборът не се издържа със заеми, въобще се убедих отдавна, че никой тук( почти!) няма представа как стават нещата. Еднаж се разприказвах излишно и ядох калая, повече не коментирам.
Аз нямам какво да стоплям. Аз просто ЗНАМ.
Ти си слушай помиярите като Мистри и си погребвай клуба, щом така ти харесва. Това си е твоят път. Аз имам свой. Щом нямаме допирни точки, няма какво да дискутираме.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:1982 написа:Преди това ти пусни снимки на празните Анфийлд и Герена, да се види кой при какви условия ходи на мачове. Че лекинко има разлика. (това важи не само за Герена, а и за всички стадиони в България)
За празните стадиони в Бг отдавна обяснявах и говорех, ама...кой да слуша? Щом днес в Разград беше полупразен стадиона, за какво говорим?
Дори и водещите клубове с традиционна публика вече едва събират по 1 000 човека на мач. Пловдивското дерби беше пред срамно малко хора. Литекс-Левски беше посетено, но по други причини. Следващото ще е пред 10 000 човека...
НямА го огънчето, няма я искрата...
Причината да няма хора по стадионите е елементарна и всички я знаят, но малко се осмеляват публично да го кажат, че после разни Младежи, Хитлери, Животни, Чукове и други подобни личности с криминален характер, веднага ще раздадат "справедливост" върху провинилите се. Страх + нулеви условия = тотално заличаване на българския футбол, превърнат в едно черно тото и перачница за пари.
-
- Контакти:
Равносметката е ясна, сезона приключи за Левски, така че Топчо може да остане начело до лятото и тогава да се прави равносметка. Няма смисъл от инвестиции за нови футболисти и с нови и стари пак няма да са шампиони. Нека се спестат средства, за бъдещето бутане на сектора. Чичо Спас знае най-добре !
love_hurtz написа:Равносметката е ясна, сезона приключи за Левски, така че Топчо може да остане начело до лятото и тогава да се прави равносметка. Няма смисъл от инвестиции за нови футболисти и с нови и стари пак няма да са шампиони. Нека се спестат средства, за бъдещето бутане на сектора. Чичо Спас знае най-добре !
Глупости! Ако този сезон е свършил още сега, то точно сега на зимната пауза трябва да се вземе нов треньор и нови играчи (страшни дървари има в момента), за да може тая команда да се обиграва цяла пролет и на лято, а после и на есен, да е напълно готова за евротурнирите и новото първенство. Ако за всичко това ще се чака до лятото и тогава да се прави, ще е огромна грешка!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Много добре проведено първо полувреме и УЖАСЯВАЩО ВТОРО! Направо тръпки ме побиват, че това на терена през второто полувреме беше Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Станислав Ангелов:
Чудно ръководство си имаме.......
Тези не знаят на коя планета са, естествено, че клубът ще е в трагично състояние.
"Лудогорец създаде неприятни ситуации, от които се възползва. Не смятам, че разликата е голяма. Има лека разлика между Левски и Лудогорец, но не е толкова голяма."

Чудно ръководство си имаме.......
Тези не знаят на коя планета са, естествено, че клубът ще е в трагично състояние.