Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот milen.hristov » 15 май 2016 19:48

futbolqga написа:
milen.hristov написа:
futbolqga написа:
milen.hristov написа:
tevez написа:

"Аз съм напълно наясно какво означава Левски. Голям клуб, който трябва да побеждава постоянно. Името задължава да се постигат победи във всички турнири. Целите са ясни - успехи в България и Европа. Историята, името, публиката - всичко това задължава да побеждаваме и да вървим напред", завърши Петрович.

Ето по този начин трябва да мисли един треньор или ръководител на Левски, останалото е провален сезон.

По този начин мисли една продажна *****. Видя, че ще вземе някой лев и обърна палачинката. Да те подсетя ли какво каза преди няколко месеца? Цитирам:
"настоящия състав не е готов за титлата и не разбирам откъде имат това желание. Имат само един добър футболист и това е Живко Миланов. Преди в Левски имаше поне 5-6 футболисти с добри качества, а сега нямат нищо"

Та, последно, дъртата деменция какво мисли за състава? Хем за нищо не стават, хем титла и успехи в Европа ще гонят... Разбирам, че някои от вас обичат да им лижат гъза, а Люпко е експерт в това, ама засрамете се малко!

И мнението му си беше напълно вярно или поне и моето беше такова. То и сега е същото, но това не означава, че целта може да мти е друго освен титлата.

:shock: :shock: Тоест ние сме шизофреници? Играчите ни са боклуци, но ако не спечелят титлата е провал. Нещо не схващам...

Може играчите да са ти пълни боклуци, но щом си треньор на Левски трябва с този потенциал да станеш шампион, останалото е провал. А защо играчите са пълни боклуци, трябва да се пита Георги Иванов.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 15 май 2016 19:51

Мистри написа:Левски: Йоргачевич, Александър Д. Александров, Нар, Бедоя, Краев, Минев, Прохазка, Цонев, Ал. Е. Александров, Костадинов :shock:

Един липсва? Едва ли почваме с 10 човека. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 май 2016 19:52

century_old написа:
milen.hristov написа:
century_old написа:Само две изречения:
1. Люпко Петрович е най-големия треньор, чийто крак е стъпвал в България.
2. Припомням какво пеем левскарите на тези, дето мразят Г. Иванов - "Кога на Гонзо паднете, паднете..."

Различавай футболиста от директора Иванов.Директора Иванов е нищо повече от самовлюбен некадърен предател.ч

Не ми обяснявай какво да различавам, а се концентрирай върху текста на песента.

Щом ще си пишем за музика, тези от софия запад пееха в сезона на последната ни титла ''Гонзо звездата...'', пък сега единствени го държат в клуба по незнайни причини.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 май 2016 19:57

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Мистри написа:Левски: Йоргачевич, Александър Д. Александров, Нар, Бедоя, Краев, Минев, Прохазка, Цонев, Ал. Е. Александров, Костадинов :shock:

Един липсва? Едва ли почваме с 10 човека. :mrgreen:

В Гонг така са го дали. :lol: Може да си оправят грешката.Вероятно-Христов.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 15 май 2016 20:03

Милене, замислял ли се, че ако ще и един милион еднакви мнения да навъртиш, няма да направиш за Левски толкова, колкото е направила калта под малкия нокът на Гонзо.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 май 2016 20:21

Дядо вади ряпа

Попаднах на това заглавие за Люпко и Левски :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 май 2016 20:52

century_old написа:Милене, замислял ли се, че ако ще и един милион еднакви мнения да навъртиш, няма да направиш за Левски толкова, колкото е направила калта под малкия нокът на Гонзо.

Кога съм отрекъл това което е направил Гонзо за Левски? Този човек все пак ми е един от най-големите идоли като дете, а и като пораснал.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 май 2016 20:58

milen.hristov написа:
century_old написа:Милене, замислял ли се, че ако ще и един милион еднакви мнения да навъртиш, няма да направиш за Левски толкова, колкото е направила калта под малкия нокът на Гонзо.

Кога съм отрекъл това което е направил Гонзо за Левски? Този човек все пак ми е един от най-големите идоли като дете, а и като пораснал.

Щом този ти е идол явно си много зле :lol: :lol: :lol: Защо не вземете да направи равносметка какво е направил Левски за този ... и колко той е направил за Левски и тогава ще разберете колко струва "Инж." Иванов !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 15 май 2016 21:14

iliev72 написа:
milen.hristov написа:

Щом този ти е идол явно си много зле :lol: :lol: :lol: Защо не вземете да направи равносметка какво е направил Левски за този ... и колко той е направил за Левски и тогава ще разберете колко струва "Инж." Иванов !

Пускаш мухата и се хилиш отстрани ! Много долно.Гонзо колко и да е тъп,не може да направи това-което направи лупи за вас !!! Капиш-В група :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 май 2016 21:35

Черният козел написа:
iliev72 написа:
milen.hristov написа:

Пускаш мухата и се хилиш отстрани ! Много долно.Гонзо колко и да е тъп,не може да направи това-което направи лупи за вас !!! Капиш-В група :lol:

Той Лупчо направи това не за тях, а за да възтържествува правдата, и истината, и живота :mrgreen:
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”