PFC Litex написа:Според част от сините фенове Люпко не беше ли лека жена?
Според мен е именно такъв.
Много ми падна в очите и трудно мога да се сетя, какво би ми върнало отново уважението към него.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Според част от сините фенове Люпко не беше ли лека жена?
sin4ec написа:Новия го чакам точно 35 дни и няма ли само победи и суперигра, жална му майка, а и на всички, дето се радвате тука сега...
THE G.A.M.E написа:Player написа:Сегашните обаче не могат да стъпят на малкия пръст на Батков.
Всъщност, постъпката им е като на адвокатина, онзи махна Вуцов Мл. след първата загуба от БАТЕ ( при все, че спокойно можехме да бием с 4-5 гола разлика ) ... После Батков махна Велев, щото "Левски не играел красиво"
( цитирам по-памет ) след двата мача с некви андорци.
От очевидци знам, че повечето решения адвокатина ги взимал, когато удрял 3 големи уискита на екс.![]()
Така че, това решение днес, прилича много на импулсивните, на Батков.
Garra Dembele написа:А Гонзо кога ще си подаде оставката ???
metodito написа:Ако този, който дойде, почне да ниже победи и да бие в дербитата, ще се каже, че виждаш ли то това е наследството на Стоев, как той е оставил така "Левски". Ако пък се издъни, ще се каже как ето виждате ли, не е трябвало да се маха Стоев. Спорът, дали е трябвало да се освободи или Стоев няма решение.
THE G.A.M.E написа:И това го има.
Но лаиците биха написали подобни неща, без доводи.
Аз не бих го направил, без доводи.
...
Това момче никога не съм го виждал толкова стабилен, изчистил играта си от ненужни грубости.
А във фаза атака на моменти е направо като Жиката Миланов.![]()
Това е само пример.
Другият е Венци.
Дори и в Берое не е играл толкова силно ...
Примерно, сещам се за малкия Сашко... В последните мачове играе просто уникално.
Ако не се подменят голяма част от настоящите ни играчи, и ако бъдещият треньор постигне по-хубава и силна игра с тях, но с различен стил, трудно би имало сила, която да препише това на Стоев.
Да се каже, че Стойчо нема заслуги, не би било справедлива оценка.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG и 11 госта