Локомотив (Пловдив) - Левски (София)|1-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)|1-1 FT

Мнениеот metodito » 05 мар 2016 17:32

Мистри написа:Не знам с какви очи и сърца гледате мачовете на Левски/ естествено питам само Левскарите/ , но ми прави впечатление ,че в този форум се заформя едно примиренчество с посредствеността, безволието, безхаберието и откровената глупост, завладяла клуба и отбора.
Вместо да признаем ,че нещата не се получават, от девет кладенеца вода се вади , за да се оправдават всичките напъни -успешни засега - Левски да се превърне в един среднячески отбор .
Щом това прави щастливи доста хора тук, явно аз нещо съм се объркал.
Засрамвам се и млъквам.

И аз като тебе. Ама нещо не ми се получава с мълченето. Иначе това за "деветте кладенеца вода" ми е изключително противно и на мен. Просто не вдявам. Може би аз бъркам.

С идването на Иво Тонев наблюдаваме едно продължаващо усилие по подмяна на идентичността на този клуб. Стоев и Гонзо работят усърдно по въпроса. Двама посредственика могат да прозведат единствено посредствени резултати.
Последна промяна от metodito на 05 мар 2016 17:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2016 17:35

Нашите да си опичат акъла, ако ще сменят Стоев, за да сложат разни Вуцовци или Васевци, по-добре да не го правят!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2016 17:40

Мистри написа:Не знам с какви очи и сърца гледате мачовете на Левски/ естествено питам само Левскарите/ , но ми прави впечатление ,че в този форум се заформя едно примиренчество с посредствеността, безволието, безхаберието и откровената глупост, завладяла клуба и отбора.
Вместо да признаем ,че нещата не се получават, от девет кладенеца вода се вади , за да се оправдават всичките напъни -успешни засега - Левски да се превърне в един среднячески отбор .
Засрамвам се и млъквам.

Има поговорка,която казва:
"Когато нямаш това,което харесваш,харесвай това,което имаш!"
На феновете на Арсенал и Ливърпул сигурно също им е криво,че отборите не са ставали шампиони от 100г..И какво? Пълнят си стадионите и си подкрепят отборите!
А не да циврят след всеки хикс.Арсенал даже паднаха от Суонзи на Емирейтс!
Тези отбори не са по-малко славни от Левски.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 05 мар 2016 17:44

Абе Гонзо на него все другите са му виновни сега терена бил лош ами като играеха на супер модерния зелен килим на герена защо не биха Монтана ? Ами с Лудогорец пак играха на златен килим и пак паднаха нищо не каза ама сега терена му виновен,че е взел куци коне.Много ми е интересно защо нищо не каза за съдията?!!!!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 05 мар 2016 17:46

За какви ЕКТ се натискаме с тази игра? Ако ще е за бране на срам още в първи-втори кръг по-добре НЕ!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2016 17:48

Гледам как многомилионната селекция на Ман Сити се мъчи срещу последния А.Вила. На Етихад! :mrgreen:
Е,и?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 05 мар 2016 17:53

drums написа:Абе Гонзо на него все другите са му виновни сега терена бил лош ами като играеха на супер модерния зелен килим на герена защо не биха Монтана ? Ами с Лудогорец пак играха на златен килим и пак паднаха нищо не каза ама сега терена му виновен,че е взел куци коне.Много ми е интересно защо нищо не каза за съдията?!!!!

Тези оправдания с терена са все едно слушам жена. Не ги приемам. Какъвто е терена за нас такъв е и за противника.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2016 17:56

blue avalanche написа:Гледам как многомилионната селекция на Ман Сити се мъчи срещу последния А.Вила. На Етихад! :mrgreen:
Е,и?

Пелегрини и Шейха веднага вън!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 мар 2016 17:58

Засрамвам се и млъквам.

Фифи, всичко е много просто, но вие (левскарите) си го правите сложно. От началото на сезона се видя, че нямате игрови потенциал - просто нивото на А група бе такова. Понатрупахте точки и започнахте да мечтаете ..... лошо няма :)
От една победа (Берое на Герена или ЧМ на Тича) се качвате в облаците и от един нормален резултат (като този днес) започвате да уволнявате.
От Везаловден насам нещата си вървят в една посока - златната среда. Факт.
..... ама промени не стават с магическа пръчка.
Лека вечер на всички.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 05 мар 2016 17:59

blue avalanche написа:Гледам как многомилионната селекция на Ман Сити се мъчи срещу последния А.Вила. На Етихад! :mrgreen:
Е,и?

Терена е виновен

Върни се в “Левски”