blueboss написа:metodito написа:МММ... мислите ли, че форсирането на атаката към Ганя е свързано с влизането ВТБ по-силно у нас с придобиването на БТК, Дунарит и ТВ7?Конструкцията - вземане на лиценз, спечелване на купата, участие в групите, спасяване от финансов банкрут е твърде, ама твърде имагинерна. Зад нея всъщност досега надничаше Батков. А зад коя стои този тръст?
За мен има два варианта - зад тръста стои Батков и Тонев, и втората: зад тръста стои друг. Но изключвам третата - зад тях не стои никой със свои си интереси...
Аз седя зад Тръста! И още 1000 души - като мене!
Абе хора - много сте ми странниЩо имало декларация и що била ултимативна срещу ТоДар. Щото ТоДар пусна кампанията с акциите с надеждата, че хората заради участието на феновете в УС на клуба ще почнат да дават пари, ама - ядец! Аз все още се замислям дали да дам. Ако сега той даде акциите на Тръста да се разпорежда с кампанията е твърде вероятно тя да е по-успешна отколкото до момента. И нека не забравяме, че в този Тръст има доста разумни хора с разнородни познания и НИЩО не се решава еднолично от Колев! Само незапознати субекти могат да говорят подобни глупости (за розовите е разбираемо)!
+1
Аз мисля да взема акции за колкото мога да отделя(не много но от сърце и любов). И щях да съм го направил, но един вътрешен глас ме спира. Този глас пита"Абе ти вярваш ли на Батков?". Ами не му вярвам. Да, юридически парите не отиват при Батков и това е дарение за клуба, а покупка от Батков. Да знам. Знам, ама Батков е там. А Батков съсипа Левски. Това е истината колкото на някои да не им се иска. И докато е някакъв в Левски ще има хора които мислят по този начин. В крайна сметка аз лично ще взема акции дори и Батков да е там с риск да дам напразно някаква сума(няма да е за първи път). Но много хора няма да го направят само защото той е там и ние не можем да ги съдим. Те са прави.