Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 мар 2015 13:03

blueboss написа:
metodito написа:МММ... мислите ли, че форсирането на атаката към Ганя е свързано с влизането ВТБ по-силно у нас с придобиването на БТК, Дунарит и ТВ7?

Конструкцията - вземане на лиценз, спечелване на купата, участие в групите, спасяване от финансов банкрут е твърде, ама твърде имагинерна. Зад нея всъщност досега надничаше Батков. А зад коя стои този тръст?

За мен има два варианта - зад тръста стои Батков и Тонев, и втората: зад тръста стои друг. Но изключвам третата - зад тях не стои никой със свои си интереси...

Аз седя зад Тръста! И още 1000 души - като мене!
Абе хора - много сте ми странни :) Що имало декларация и що била ултимативна срещу ТоДар. Щото ТоДар пусна кампанията с акциите с надеждата, че хората заради участието на феновете в УС на клуба ще почнат да дават пари, ама - ядец! Аз все още се замислям дали да дам. Ако сега той даде акциите на Тръста да се разпорежда с кампанията е твърде вероятно тя да е по-успешна отколкото до момента. И нека не забравяме, че в този Тръст има доста разумни хора с разнородни познания и НИЩО не се решава еднолично от Колев! Само незапознати субекти могат да говорят подобни глупости (за розовите е разбираемо)!

+1
Аз мисля да взема акции за колкото мога да отделя(не много но от сърце и любов). И щях да съм го направил, но един вътрешен глас ме спира. Този глас пита"Абе ти вярваш ли на Батков?". Ами не му вярвам. Да, юридически парите не отиват при Батков и това е дарение за клуба, а покупка от Батков. Да знам. Знам, ама Батков е там. А Батков съсипа Левски. Това е истината колкото на някои да не им се иска. И докато е някакъв в Левски ще има хора които мислят по този начин. В крайна сметка аз лично ще взема акции дори и Батков да е там с риск да дам напразно някаква сума(няма да е за първи път). Но много хора няма да го направят само защото той е там и ние не можем да ги съдим. Те са прави.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2015 13:17

Ми... дано да сте прави. Аз като живеещ в България в последните близо 40 годин съм видял как почти никога совите не са това, което са и хората през тези години не само, че бяха успешно водени за носа, но и продължават да го правят. И когато се появи нещо, което е истинско ти няма как да повярваш. Въпросът ми за Колев и Михтарски не е случаен. А за това за ВТБ какво мислите?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 мар 2015 13:25

Тук явно е пълно с малоумници които не могат да проумеят елементарни неща!

Тръста не иска Левски, никой в тръста не иска да управлява Левски и т.н. Тръста иска само едно а именно акциите които сега се даряват да продължат да се даряват и за в бъдеще. А не ако се появи някой които желае да вземе клубът Ганьо да го прати за зелен хайвер. Защото е очевидно, че желанието на Ганьо не е да напусне клубът а просто да закърпи бюджета с парите от акциите. Докато тръста и всички нормални хора желаем той да напусне клубът един път завинаги!

Това което иска тръста е следното Ганьо да им джироса всички акции, а те до края на годината да се опитат да ги продадат на феновете и най-вече някой или повече от един нови инвеститори. А ако не успят да го сторят до края на годината, просто ще му върнат отново акциите.

В това тяхно желание няма нищо общо нито с желание да се управлява клубът а с неговото спасяване. Защото ако не ви е станало ясно вече никой не иска да инвестира в Левски докато Ганьо е там. Защото никой нормален бизнесмен или компания няма как да му има доверие. Той е единствено бариера за инвестиция в клубът и именно това цели тази декларация, тази бариера да бъде премахната дори временно.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 24 мар 2015 13:39

metodito написа:Ми... дано да сте прави. Аз като живеещ в България в последните близо 40 годин съм видял как почти никога совите не са това, което са и хората през тези години не само, че бяха успешно водени за носа, но и продължават да го правят. И когато се появи нещо, което е истинско ти няма как да повярваш. Въпросът ми за Колев и Михтарски не е случаен. А за това за ВТБ какво мислите?

Това с ВТБ е малко химерно. Те се отдръпнаха от Бг, а сега са активни, защото едни други "товарищи" искат да прифобият "Виваком" под носа им, за което е виновен Мустака.
Аз пък прочетох някъде, че Кюлевата вдовица искала да купи клуба, а както знаем сина на Кюлев е дарител за новото игрище и е левскар, минал е даже през школата на клуба.
Никой обаче няма да дойде докато китния мустак се пъчи на портата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2015 13:49

Не са ли ВТБ това? Тва, че докато Батков управлява влака, че няма да се появи купувач ясно, още повече, че аз мисля, че той няма реално желание дава "Левски". Но тръстът как очаква Батков да им даде акциите?

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 24 мар 2015 14:07

In Тръст,we trust :!:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 14:22

metodito написа:Не са ли ВТБ това? Тва, че докато Батков управлява влака, че няма да се появи купувач ясно, още повече, че аз мисля, че той няма реално желание дава "Левски". Но тръстът как очаква Батков да им даде акциите?

Кюлеви имат общо с ВТБ :shock: :shock: :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 24 мар 2015 16:46

Avanti_Ragazzi написа:...Това което иска тръста е следното Ганьо да им джироса всички акции, а те до края на годината да се опитат да ги продадат...

А кой ще издържа клуба през това време?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 мар 2015 16:52

eddie написа:
Avanti_Ragazzi написа:...Това което иска тръста е следното Ганьо да им джироса всички акции, а те до края на годината да се опитат да ги продадат...

А кой ще издържа клуба през това време?

Това време ще е много късо, повярвай ми!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 мар 2015 17:34

Avanti_Ragazzi написа:Това което иска тръста е следното Ганьо да им джироса всички акции, а те до края на годината да се опитат да ги продадат на феновете и най-вече някой или повече от един нови инвеститори. А ако не успят да го сторят до края на годината, просто ще му върнат отново акциите.

Вариант 1: Тръстът намира голям инвеститор (може и няколко) и той купува всички акции, собственост на Тръста, а Батков остава извън клуба. Вариант 2: Тръстът намира голям инвеститор (може и няколко) и той купува всички акции директно от Батков, а Батков остава извън клуба. Каква е разликата? Ако Батков не иска да се раздели с всички акции, той няма да иска и при двата случая, затова разглеждаме само при условие, че е съгласен.
Вариант 3: Тръстът намира голям инвеститор (може и няколко) и той купува част от акциите на Тръста, а другата част се връщат на Батков и Батков остава в клуба. Вариант 4: Тръстът намира голям инвеститор (може и няколко) и той купува част от акциите на Батков, като Батков си остава в клуба. Каква е разликата?

На мен ми прилича на елегантен опит за измъкване от трудна ситуация. ;) Като даже си запазват правото впоследствие да кажат "Батков е виновен!". ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”