Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот сини богове » 04 ное 2013 11:18

mistreated написа:
сини богове написа:Какво мислите за играта на Макриев? Аз бях категорично против неговото привличане заради начина по който напусна Левски, но смятам, че той може да бъде полезен. Вижда се, че не е в оптимална форма и му липсва игрова практика, но и има някои положителни неща:
1. Играе чисто в нападение, не прави глупави фалове и по този начин не спира наши атаки
2. Обира доста високи топки
3. Ангажира доста хора от противниковата отбрана
Ако направи една добра подготовка с Левски, доста добре ще се справи като централен нападател.

И това го разбра след един мач срещу Пирин Гд?

Не, не само от един мач. Макриев игра в 9,10 мача все пак. Не са много, но все пак видях нещо. Не правя детайлен коментар на играта му, но елементите, които съм изброил ми харесват , или с две думи- виждам някакъв потенциал. Дали ще се развие до край- само времето ще покаже.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 04 ное 2013 11:33

сини богове написа:Какво мислите за играта на Макриев? Аз бях категорично против неговото привличане заради начина по който напусна Левски, но смятам, че той може да бъде полезен. Вижда се, че не е в оптимална форма и му липсва игрова практика, но и има някои положителни неща:
1. Играе чисто в нападение, не прави глупави фалове и по този начин не спира наши атаки
Ако направи една добра подготовка с Левски, доста добре ще се справи като централен нападател.

Аз мисля все още, че е по-добър от Генков, по-опитен, очаквам да се наложи като несменяем титуляр след зимната пауза.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2013 13:01

mistreated написа:

И това го разбра след един мач срещу Пирин Гд?

Не се чувствай задължен да отговаряш...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 ное 2013 14:51

Признайте кой от вас поръча на Тодоров да ни пореже вчера :mrgreen: Казвайте си без бой, имам подозрения, че Милен е платил на съдията :lol: Айде сега някой да го издаде :mrgreen: Нали знаете лафа - един е хайдутин, двама са чета, а трима - чета с предател :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 04 ное 2013 16:17

Ако въобще е имало порязване на цска,а в тази насока мога да се съглася САМО за отменения гол от всички спорни положения,то едва ли точно Левски има някаква необходимост от това...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2013 17:03

КОЙ ПРЕДЛОЖИ СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ЗА СЪДИЯ ВЧЕРА?! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 ное 2013 17:04

КОЙ?! #остаФка! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 ное 2013 17:46

Нападателят желае отново да облече екипа на “сините”

Левски може да осъществи истински трансферен удар. Гара Дембеле е изявил желание отново да облече екипа на “сините”, научи LIVESPORT.BG.

Головата машина не е щастлив в сегашния си тим Ухан Зал. Нападателят не харесва живота в Китай и въпреки огромната заплата, която получава, иска час по-скоро да заиграе отново в Европа и по конкретно в Левски.

27- годишният футболист мечтае да възроди кариерата си, която се намира в явен застой. Шансът това да се случи, голаджията вижда като облече отново синята фланелка. Гара има отбелязани впечатляващите 37 гола в 39 мача за отбора от стадион “Георги Аспарухов”. Французинът от малийски произход е изразил готовност да намали драстично месечното си възнаграждение, за да заиграе в родния гранд. Това може да се случи още през януари.

Дембеле е преотстъпен от Фрайбург на китайския Ухан Заул. Договорът за наема на нападателя е до 31 декември 2013 година. Малийаският таран бе привлечен в немския клуб от Левски срещу 2 200 000 евро и стана най-скъпата покупка в клубната история. Той не успя да се утвърди в състава, а през този сезон записа само 33 игрови минути, появявайки се като резерва в 3 мача в Бундеслигата. Дембеле има действащ договор с Фрайбург до 30 юни 2015 година, но от клуба желаят да се разделят с играча.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 04 ное 2013 18:08

Добре би било, но е партенка според мен.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 ное 2013 18:17

Като не играе там е нормално да иска да се варне за да играе :) дано да е верно

Върни се в “Левски”