Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mistreated » 31 окт 2013 21:18

zlatan написа:Отборът ни за съжаление се е превърнал в Бъкмейкърски пункт.
Как е възможно да ни лъжат и да ни се подиграват и ние да си седим
Днес мача беше блестящо изигран,още след ,,контузията,, на Тунчев ми стана ясно че ще има нещо тотаджийско в този мач и така и стана.
Не е проблема у футболерите-проблема го знаем всички.

Е... що бе, някои хора яко се обиждат, като им кажеш за тото-мач на Левски. Някой може ли да познае кой е най-често срещаният точен резултат между отборите на Коко Динев и Левски?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 окт 2013 21:32

Няма особена логика на днешният мач да се е залагало за точен.

Не съм следил ставките, ама ми се струва абсурдно точният 2:3 да е бил с по-голям коефицент от 3:2 или дори 2:2. :roll:
Все пак, дори и при 2:2, крайният 2:3 е далеч по-логичният завършек, с оглед на това, че домакините са с човек по малко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 окт 2013 21:37

THE G.A.M.E написа:Няма особена логика на днешният мач да се е залагало за точен.

Не съм следил ставките, ама ми се струва абсурдно точният 2:3 да е бил с по-голям коефицент от 3:2 или дори 2:2. :roll:
Все пак, дори и при 2:2, крайният 2:3 е далеч по-логичният завършек, с оглед на това, че домакините са с човек по малко.

Коефициен за 3:2 (или 2:3) е двойно по-голям от 2:2, винаги е било така. А и защо да става 3:2 за Локо, ако Левски трябва да вземе 3 точки???
В последните 5 години Левски побеждава 4 пъти с 3:2 Локо, а Локо побеждава веднъж със същия резултат. Е извинявайте, ама такъв резултат да се получи 5 пъти в 10 мача, меко казано абсурдно ми звучи!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 окт 2013 21:45

mistreated написа:
THE G.A.M.E написа:Няма особена логика на днешният мач да се е залагало за точен.

Коефициен за 3:2 (или 2:3) е двойно по-голям от 2:2, винаги е било така. А и защо да става 3:2 за Локо, ако Левски трябва да вземе 3 точки???
В последните 5 години Левски побеждава 4 пъти с 3:2 Локо, а Локо побеждава веднъж със същия резултат. Е извинявайте, ама такъв резултат да се получи 5 пъти в 10 мача, меко казано абсурдно ми звучи!

Ми сам си противоречиш.Щом един резултат се е получил 5 пъти в последните 10 мача кой тъпак ще му сложи голям коефициент?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 окт 2013 21:46

Ами някой, който е по-запознат със залаганията да каже как са нещата.

Аз от доста години на залагам... Тази сутрин зърнах случайно в рекламата на един букмейкър, че 2-ката за Левски е с по нисък коефицент, което ме изненада. :?

Та продължавам да смятам, че 2:2 ще да е бил с по-голям коефицент от 2:3. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 окт 2013 21:49

THE G.A.M.E написа:Ами някой, който е по-запознат със залаганията да каже как са нещата.

Аз от доста години на залагам... Тази сутрин зърнах случайно в рекламата на един букмейкър, че 2-ката за Левски е с по нисък коефицент, което ме изненада. :?

Та продължавам да смятам, че 2:2 ще да е бил с по-голям коефицент от 2:3. :roll:

Да не говорим за едно 3-4,например...Ми така,де...Като ще се правят пари...

crocodil
Контакти:

Какво се случва с измислените звезди на Левски?

Мнениеот crocodil » 31 окт 2013 21:55

Прави ми впечатление, че в левски се робува на имена. Касво са Ангелов, Генков, Макриев и т.н., като се влачат по терена и пропускат и малките възможности, които им се отдават. Наблюдавом двамата Димови - това са футболисти със сърце, всеотдайни и с амбициите на ЛЕВСКИ, а какво ще кажете за юношата Цонев...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Какво се случва с измислените звезди на Левски?

Мнениеот ЕМИЛ » 31 окт 2013 21:59

crocodil написа:Прави ми впечатление, че в левски се робува на имена. Касво са Ангелов, Генков, Макриев и т.н., като се влачат по терена и пропускат и малките възможности, които им се отдават. Наблюдавом двамата Димови - това са футболисти със сърце, всеотдайни и с амбициите на ЛЕВСКИ, а какво ще кажете за юношата Цонев...

Ще кажа ,че и Генков и Ангелов играят със сърце за Левски , докато Макриев все ощесе адаптира .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2013 21:59

Интересното в случая е, че винаги коментарите за тото и прочее се появяват при синя победа, и никога при синя загуба на точки. Ама НИКОГА! Как става така, аз не знам... Явно от 1914 досега нямаме нито една победа читава, всичко е пунта мара. Съдба, да се примирим и да се спотаим. Как ви се струва, достойно е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 окт 2013 22:03

sin4ec написа:Интересното в случая е, че винаги коментарите за тото и прочее се появяват при синя победа, и никога при синя загуба на точки. Ама НИКОГА! Как става така, аз не знам... Явно от 1914 досега нямаме нито една победа читава, всичко е пунта мара. Съдба, да се примирим и да се спотаим. Как ви се струва, достойно е?

Представи си, че домакините бяха направили пълен обрат.

Щеше разбира се да изглежда абсурдно, но никой извън левскарската общност нямаше и дума да обели за уговорка, тото и т.н.
Щяха да ни заболят очите да четем, колко сме некадърни, слаби и тоже от тоя сорт. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Левски”