Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2011 19:20

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Добре... Иван Горанов какво направи в Бетое? Вкара ли нещо? Асистира ли? Играе ли? Изобщо влиза ли в групите за мачовете ? Гледам му статистиката, че е записал участие в цели 5 мача... вероятно като резерва. Брей страшен ще да е бил. И Табаков дето играе по Б група и той. Ааа да не забравя великия цачев за който ревахте толкова... къде играе той? Играе ли? А няма значение, че в Славия не влизаше изобщо... няма значение, че в изпадащите отбори е само фигурант... няма значение, че нападателя не вкарва и гол... Еми как бихме могли да искаме да вкарва гол или да играе в изпадащите отбори? Нали лошия Гонзо не му даде шанс да играе в Левски... затова не може да се пребори за място дори в изпадащите отбори... това ще да е причината, а не липсата на елементарни футболни качества. Браво

a T. Христов какво игра,да не би да се наложи и да показа и тези елементарни качества.За Старокин да не говоря,най -слабият играч на Левски от 1992г.и за него сме давали пари.
Табаков е със сериозна контузия.
Как Наско и Мъри откриваха юноши и след това им даваха,шанс но не веднъж за една година по 10мин. , важното е да имаш желание

Г.Ковачев-1 мач
Д.Макриев-3 мача(знаеш ли къде е Макриев сега)
Ас.Чалъков-1 мач
Ол.Симеонов-1 мач
Д.Кръстев-4 мача
Е.Нешев-1 мач
Ант.Вергилов-5 мача
К.Башов-10 мача(знаеш ли къде е Башов сега)
Вл.Андонов(Тапата)-6 мача
М.Димов-4 мача
Н.Петров-4 мача
Г.Иванов-1 мач
Т.Стоев-1 мач
Ч.Садула-1 мач
Ант.Павлов-1 мач
Б.Дяков-11 мача
С.Иванов-2 мача
Колко много "открити" юноши от СС!Със страшно много шансове!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 08 дек 2011 05:52

Сега изкарай статистика колко юноши и какви шансове са получили при Гонзо-Достанич,Гонзо-Гонзо,Гонзо-Ясен и пак Гонзо-Гонзо.
Донесли постъпления от трансфери Миланов(Васлуй),Николай Димитров(Касъмпаша),Домовчийски(Херта),и по незначителни трансфери директно от школата Ники Михайлов(Ливърпул),Атанас Курдов(Леверкузен),имаше едно момче в Райо Валекано.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2011 08:55

santi_santi написа:Сега изкарай статистика колко юноши и какви шансове са получили при Гонзо-Достанич,Гонзо-Гонзо,Гонзо-Ясен и пак Гонзо-Гонзо.
Донесли постъпления от трансфери Миланов(Васлуй),Николай Димитров(Касъмпаша),Домовчийски(Херта),и по незначителни трансфери директно от школата Ники Михайлов(Ливърпул),Атанас Курдов(Леверкузен),имаше едно момче в Райо Валекано.

Не твърдя,че при Гонзо са получавали,но да се изкарват СС като някакви "откриватели" на юноши...
"...по незначителни трансфери директно от школата..."
Поправи ме ако греша,ама ПЪРВАТА работа на школата не е ли да захранва мъжкия отбор?Имам предвид на Левски,а не на Райо Валекано,Ливърпул и Байер? :oМихайлов не е директно от школата!
ПП.Кой започна да ни трови нервите с Огнянов,Балтанов,Коприваров...?Не бяха ли "откривателите"?Защо не получихме "постъпления" от Макриев,Ив.Попов,Бандаловски?Кой е виновен?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 дек 2011 12:46

blue avalanche написа:Кой започна да ни трови нервите с Огнянов,Балтанов,Коприваров

Е, Огнянов и Коприваров си играха прилично при Мъри ... Няма смисъл мисля, да им припомням головете, които отбелязаха в Европа.
А и над 80 % от головете на Огнянов за Левски са отбелязани при "ерата" Стоилов. ;)
"Копи" също има няколко гола тогава ...

Общо взето, няма база за сръвнение.
Факт е, че при СС, се наложиха няколко момчета от школата, които малко или много претърпяха положително развитие ...
От как ги няма, няма нито едно младо левскарче с положително развитие на кариерата си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2011 12:54

ще има , спокойно . Лека по лека некадърниците почнаха да се измитат от "герена" . В очакване сме да се измете и най-големия от тях , така че има повод за оптимизъм .

п.п Чудя се на ботев враца . Толкова ли трябва да си се отчаял от това , което правиш , че да назначиш сухия за старши треньор ?
За капак и да се радваш . Е то бива бива , ама това направо ме изкърти .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 дек 2011 13:39

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Добре... Иван Горанов какво направи в Бетое? Вкара ли нещо? Асистира ли? Играе ли? Изобщо влиза ли в групите за мачовете ? Гледам му статистиката, че е записал участие в цели 5 мача... вероятно като резерва. Брей страшен ще да е бил. И Табаков дето играе по Б група и той. Ааа да не забравя великия цачев за който ревахте толкова... къде играе той? Играе ли? А няма значение, че в Славия не влизаше изобщо... няма значение, че в изпадащите отбори е само фигурант... няма значение, че нападателя не вкарва и гол... Еми как бихме могли да искаме да вкарва гол или да играе в изпадащите отбори? Нали лошия Гонзо не му даде шанс да играе в Левски... затова не може да се пребори за място дори в изпадащите отбори... това ще да е причината, а не липсата на елементарни футболни качества. Браво

a T. Христов какво игра,да не би да се наложи и да показа и тези елементарни качества.За Старокин да не говоря,най -слабият играч на Левски от 1992г.и за него сме давали пари.
Табаков е със сериозна контузия.
Как Наско и Мъри откриваха юноши и след това им даваха,шанс но не веднъж за една година по 10мин. , важното е да имаш желание

Наско и Мъри откриваха юноши дръжки. Чисто и просто по-това време в школата беше Ян Деркс който правеше нещо от тия магарета... А сега не произвеждаме играчи и за Б група. Т.Христов никога не съм бил за привличанто му, а за старокин направо "ревах" тука, но се намираха хора да ми разправят колко бил добър в черноморец... Разлика между нашите юноши и останалите в Бг практически няма... както ние вадим издънки... така и панчеревци са извадили издънки като старокин. Е заради това исках да взимаме главно чужденци ама как и да е . И разберете едно нещо веднъж за винаги... Място в първия отбор се заслужва с игра, старание и качества, а не само заради това че си юноша. Юноша който и топката не спира... И колкото и да го пускаш това което не е научил като дете - няма да го научи и в първия отбор.

Къде сте видели на запад да пускат някой юноша заради това, че е юноша само? И да го правят играч в първия отбор? Не им били давали шанс... сигурно се научава как да спреш топката докато се играе мач, а не на тренировка... Сигурно и ще сте много доволни и спокойни ако пускат всеки мач по 3-4 ма като старокин (каквото е нивото на юношите ни, че и по зле) и ни пратят към Б група...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 дек 2011 18:20

Сираков кого е открил?
Аз имам малко по-различно мнение за младите футболисти. Сега това кой и какво ги тренира... не винаги е решаващо. Боян Къркич ще си остане сигурно вечна надежда и ... посредствен футболист, ако ще и да е излязъл от една от най-добрите школи в света. На мнение съм, че един млад футболист от школата попадне в първият отбор и му се гласува доверие, шансът да покаже най-доброто от себе си е голям. Стига да не му обуят гипса още преди да е стъпил на терена. А това във водещите отбори става много често. Колко читави юноши в последните години са излезли от Юнайтед, Милан, Рома...? В такива отбори винаги се налива гипс, предполагам. Докато отбори като Стандарт (Лиеж) вадят качество често от школата си. Качество, което заминава в големи отбори (Аксел Витцел е несменяем титуляр в Бенфика обаче)...
Това е положението. Никой обаче на Герена няма топки да каже: "в следващите 2 години ще градим отбор от наши кадри". Феновете, или поне повечето ще сме готови да чакаме, но батковци и разни такива - не. Сираков подобно на Иванов трябваше с трици да лови маймуни. Опита с Г. Тодоров - не стана. Опита с Мъри - стана. Мъри също без пари трябваше да прави от нищо нещо. Получи се. И съм на мнение, че ако бе останал до сега щяхме поне още веднъж да сме влезли в ШЛ. Но един човек бе на друго мнение от нас - Батков, а не Иванов! Батко прие голям риск с назначаването на Гонзо, но този риск може да му се отплати при известно стечение на обстоятелствата. Такова, каквото имаше при Мъри.
Но Наско, как открил юноши... айде няма нужда.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 дек 2011 18:36

В случая с Наско, Методито е прав. Наистина и аз нямам спомен Сираков да има пръст в откриването и налагането на някой син юноша. Освен Жиката и Никито, но там нещата са логично обясними. По-скоро се сещам за една камара наши юноши, които именно Наско ЗАТРИ за синята публика- Макриев, Попето, Бандаловски, братята Миневи (хубаво, че поне Веско все пак игра при нас на по-късен етап), Чипилов, Башов, Дяков, Любо Палейков и много други. На път беше да бъде затрит за футбола като цяло и Влади Гаджев, но хубаво е, че понякога някои хора имат и мъничко разум в главите си. Та по отношение на интегрирането на сини юноши в първия отбор на Левски по времето на Сирака и аз споделям мненията на Методито и Лавината. Като цяло през последните 20-ина години, с малки изключения, почти не е пробил наш юноша в титулярните 11.
Един Иванков, един Йовов и един Топчо. Ако бъркам някъде- поправете ме.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 дек 2011 22:08

blue avalanche написа:
santi_santi написа:Сега изкарай статистика колко юноши и какви шансове са получили при Гонзо-Достанич,Гонзо-Гонзо,Гонзо-Ясен и пак Гонзо-Гонзо.

Не твърдя,че при Гонзо са получавали,но да се изкарват СС като някакви "откриватели" на юноши...
"...по незначителни трансфери директно от школата..."
Поправи ме ако греша,ама ПЪРВАТА работа на школата не е ли да захранва мъжкия отбор?Имам предвид на Левски,а не на Райо Валекано,Ливърпул и Байер? :oМихайлов не е директно от школата!
ПП.Кой започна да ни трови нервите с Огнянов,Балтанов,Коприваров...?Не бяха ли "откривателите"?Защо не получихме "постъпления" от Макриев,Ив.Попов,Бандаловски?Кой е виновен?

На Макриев му беше предложен договор,но в него нядделя маркалтилността,ако беше изчакал 3 месеца ,щеше да му се даде още повече шанс при продажбата на Гонзо.
На Попов и Бандаловски също им беше предложен договор и бяха включвани в групата,но те сами решиха да отидат в Холандия откраднати от А. Желязков, и се видя до къде стигнаха.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 дек 2011 22:30

metodito написа:Сираков кого е открил?

Никой обаче на Герена няма топки да каже: "в следващите 2 години ще градим отбор от наши кадри". Феновете, или поне повечето ще сме готови да чакаме, но батковци и разни такива - не.

Тук бъркаш много. На думи всички говорят колко искат юноши и как не им се дава шанс. Обаче и всички искат титла... След като изиграят 5 мача и отбора е в зоната на изпадащите колко хора ще им пука, че има юноши ? Хората искат победи и се радват на тях. Дори да приемем, че имаме кадри които да станат за нещо повече от посредствен играч за А група(което не е така) то каква ще е идеята, смисъла и целта ? Да играем 2 години и да страдаме... да се бориме за оцеляване или в най-добрия направо приказен вариант да сме в средата на таблицата и накрая ако някой от тях стане играч да го продадем? Че за къв чеп сме го търпяли 2 години да го учим и сме се отказали от резултати като въпросния играч няма да остане при нас ако става нещо от него ? Мен ме интересува какво и как ще играят дадени играчи с екипа на Левски... след това каквото искат да правят. А играч на 18-9-20 години който става за нещо няма да остане изобщо в БГ... тогава какъв е смисъла на всичко това? Това е добра стратегия за отбори без цели... за малките отбори.
Левски трябва да привлича играчи на около 28 години... Идеална възраст... вече имат нужния опит и сили да играят още поне 3 години...вероятно и 4 тири в Левски. И са прекалено стари са за да се препродават след година и да ни ползват като трамплин. .

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Левски”