Teo написа:Взимайте си Мъро 16-точков и ставайте Щампиони бе
Внимавай какво си пожелаваш, че той обича да ви минава от 7 точки разлика, да няма нов син требъл.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Teo написа:Взимайте си Мъро 16-точков и ставайте Щампиони бе
Rivaldo10 написа:Teo написа:Взимайте си Мъро 16-точков и ставайте Щампиони бе
Внимавай какво си пожелаваш, че той обича да ви минава от 7 точки разлика, да няма нов син требъл.
plamenst7 написа:Абе защо така Курдов, който всички тук обявяват за некадърник не спира да бележи и има повече голове от всички нападатели на Левски взети заедно?
Португалският футболист на Левски Нуно Пинто изригна срещу бившия директор на "сините" Наско Сираков, пише "Меридиан мач". Играчът обяви, че легендата не е свършил нищо за 4-те месеца, в които бе в клуба.
"Случваше се така, че отварям вестниците на следващия ден след мач и той всеки път убиваше Левски. Падаме - не сме играли, бием - пак същото.
Може би е бил прав, но нека погледне себе си. Четири месеца бе директор и какво направи, за да бъде тимът по-добър? Абсолютно нищо. Затова трябваше да млъкне и толкова", изригна Пинто.
Абе защо така Курдов, който всички тук обявяват за некадърник не спира да бележи и има повече голове от всички нападатели на Левски взети заедно?
metodito написа:Тоа па добре ли е?Португалският футболист на Левски Нуно Пинто изригна срещу бившия директор на "сините" Наско Сираков, пише "Меридиан мач". Играчът обяви, че легендата не е свършил нищо за 4-те месеца, в които бе в клуба.
"Случваше се така, че отварям вестниците на следващия ден след мач и той всеки път убиваше Левски. Падаме - не сме играли, бием - пак същото.
Може би е бил прав, но нека погледне себе си. Четири месеца бе директор и какво направи, за да бъде тимът по-добър? Абсолютно нищо. Затова трябваше да млъкне и толкова", изригна Пинто.
Източник: Топспорт.
Ми "тоа" е много прав. Явно според теб не е, та би ли ни осветлил по въпроса какво свърши Раев през последния си престой в Левски?
metodito написа:достатъчно е, че се опита да саботира Любо и българския национален отбор по футбол! като изгони Гаджев. И то преди важни мачове.
metodito написа:Ми "тоа" е много прав. Явно според теб не е, та би ли ни осветлил по въпроса какво свърши Раев през последния си престой в Левски?
Не знам следил ли си ми мненията за Наско, обаче съвсем не са благопожелателни.
Не е нормално някакъв работник да коментира работата на бившия си шеф, освен! ако не е показал, че е бил по-добър като директор.
!Като се качи на поста директор, тогава да говори. Много е лесно отстрани.
Относно свършеното от Наско, казах: достатъчно е, че се опита да саботира Любо и българския национален отбор по футбол! като изгони Гаджев. И то преди важни мачове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта