Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 30 окт 2013 19:45

Teo написа:Взимайте си Мъро 16-точков и ставайте Щампиони бе Изображение

Внимавай какво си пожелаваш, че той обича да ви минава от 7 точки разлика, да няма нов син требъл. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 окт 2013 19:50

Rivaldo10 написа:
Teo написа:Взимайте си Мъро 16-точков и ставайте Щампиони бе Изображение

Внимавай какво си пожелаваш, че той обича да ви минава от 7 точки разлика, да няма нов син требъл. ;)

Обича ли :lol: Хубаво е да си мечтаем днешно време, нещо което няма как да се случи :lol:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 окт 2013 19:56

Абе защо така Курдов, който всички тук обявяват за некадърник не спира да бележи и има повече голове от всички нападатели на Левски взети заедно?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 окт 2013 20:24

plamenst7 написа:Абе защо така Курдов, който всички тук обявяват за некадърник не спира да бележи и има повече голове от всички нападатели на Левски взети заедно?

Калитко???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2013 09:20

Тоа па добре ли е?

Португалският футболист на Левски Нуно Пинто изригна срещу бившия директор на "сините" Наско Сираков, пише "Меридиан мач". Играчът обяви, че легендата не е свършил нищо за 4-те месеца, в които бе в клуба.

"Случваше се така, че отварям вестниците на следващия ден след мач и той всеки път убиваше Левски. Падаме - не сме играли, бием - пак същото.

Може би е бил прав, но нека погледне себе си. Четири месеца бе директор и какво направи, за да бъде тимът по-добър? Абсолютно нищо. Затова трябваше да млъкне и толкова", изригна Пинто.

Източник: Топспорт.

Не, че не е прав в известна степен...ма не му е работата за подобни коментари. И ако си мисли, че Наско не може да му направи сечено нищо, че не е в клуба...Ех Нуньо...нуньо такъв.

Иван Вуцов дето има пълното право да каже подобно нещо не го казва, че някакъв сульо...
Абе защо така Курдов, който всички тук обявяват за некадърник не спира да бележи и има повече голове от всички нападатели на Левски взети заедно?

Защото в "Левски" от години се работи с вкарването на гипс. Те трябва всяка година да минат групите на ШЛ и щом не са го направили значи са некадърници. А щом нападател в един мач не вкара значи е некадърник...освен, ако не е чужденец, тогава, като Жоао може да стои по 90 мин. без грижи.
Последна промяна от metodito на 31 окт 2013 09:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 окт 2013 09:24

metodito написа:Тоа па добре ли е?

Португалският футболист на Левски Нуно Пинто изригна срещу бившия директор на "сините" Наско Сираков, пише "Меридиан мач". Играчът обяви, че легендата не е свършил нищо за 4-те месеца, в които бе в клуба.

"Случваше се така, че отварям вестниците на следващия ден след мач и той всеки път убиваше Левски. Падаме - не сме играли, бием - пак същото.

Може би е бил прав, но нека погледне себе си. Четири месеца бе директор и какво направи, за да бъде тимът по-добър? Абсолютно нищо. Затова трябваше да млъкне и толкова", изригна Пинто.

Източник: Топспорт.

Ми "тоа" е много прав. Явно според теб не е, та би ли ни осветлил по въпроса какво свърши Раев през последния си престой в Левски?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2013 09:29

Ми "тоа" е много прав. Явно според теб не е, та би ли ни осветлил по въпроса какво свърши Раев през последния си престой в Левски?

Не знам следил ли си ми мненията за Наско, обаче съвсем не са благопожелателни.

Не е нормално някакъв работник да коментира работата на бившия си шеф, освен! ако не е показал, че е бил по-добър като директор.
!Като се качи на поста директор, тогава да говори. Много е лесно отстрани.

Относно свършеното от Наско, казах: достатъчно е, че се опита да саботира Любо и българския национален отбор по футбол! като изгони Гаджев. И то преди важни мачове.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 окт 2013 09:51

metodito написа:достатъчно е, че се опита да саботира Любо и българския национален отбор по футбол! като изгони Гаджев. И то преди важни мачове.
:shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 окт 2013 09:54

metodito написа:

Не знам следил ли си ми мненията за Наско, обаче съвсем не са благопожелателни.

Не е нормално някакъв работник да коментира работата на бившия си шеф, освен! ако не е показал, че е бил по-добър като директор.
!Като се качи на поста директор, тогава да говори. Много е лесно отстрани.

Относно свършеното от Наско, казах: достатъчно е, че се опита да саботира Любо и българския национален отбор по футбол! като изгони Гаджев. И то преди важни мачове.

Не съм казвал дали е правилно или не да го коментира, а попитах какво е свършил Раев, ако разбира се смяташ, че Пинто не е прав. Да, не му е работа да коментира, същото обаче важи и за човека с голия гъз, който не дочака и 24 часа откакто напусна Левски за да почне да плюе...отново.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2013 10:09

Просто казах, че не му е работа да коментира. Въобще не ми се говори за Наско. Води война срещу Гонзо в продължение на години и като играч и после като директор. Саботира работата на Йока. Подигра се с Ники Митов, като доведе Майстора на стадиона в изключително важен мач. Натири Дъстли и Гаджев, но нищо не каза за Путинчанин, кой доведе Генков и излъга, че Йока е поискал Миро и онова биче дето за нищо не става.

Аз мога да коментирам, щото Наско не ми е бил колега (на първо място) и шеф (на второ) и не съм го гледал в очите да му казвам: "Да, шефе".

Ако ме е дразнило нещо в шефа ми или му го казвам или си мълча, не ходя да разправям наляво и надясно къв тъпак бил.

Изказването на Пинто е израз на слободията и анархията на Герена.

Върни се в “Левски”