Ако някой има въпроси към Димитър Байлов, говорителят на НКП, има група във фейсбук, където той отговаря на всички въпроси. Форумните мишки са добре дошли.
https://www.facebook.com/groups/395160493834538/
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
[center]1914[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Без име написа:Ако някой има въпроси към Димитър Байлов, говорителят на НКП, има група във фейсбук, където той отговаря на всички въпроси. Форумните мишки са добре дошли.
Че за какво,пък,ще си говоря с някой си Байлов?Нито ми е на годините,нито ми е на образованието...
blue avalanche написа:Без име написа:Ако някой има въпроси към Димитър Байлов, говорителят на НКП, има група във фейсбук, където той отговаря на всички въпроси. Форумните мишки са добре дошли.
Че за какво,пък,ще си говоря с някой си Байлов?Нито ми е на годините,нито ми е на образованието...
То и аз не съм, пък нещо ме цитираш, т.е. провеждаме разговор... Колко жалко...
[center]1914[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Гледах Домовчийски през първото полувреме срещу Пирин ГД.ПЪЛНА СКРЪБ!!!
А като си спомня как някои ЗАКЛИНАХА ръководството да го върнело в Левски!!!Боже,боже-е-е...
А като си спомня как някои ЗАКЛИНАХА ръководството да го върнело в Левски!!!Боже,боже-е-е...
- Nojarq1914
- Контакти:
Red_Girl написа:На тази й гледах скоро снимки преди дербито в тоалетната. Как може да си сложиш плакати на любимия отбор над кенефа..![]()
![]()
Щоо пък не докато пишка сменя там разни глупости и е къпе да си ги гледа

- Red_Girl
- Контакти:
Nojarq1914 написа:
Щоо пък не докато пишка сменя там разни глупости и е къпе да си ги гледа
Ами докато прави други неша?? Сигурно ше ги свързва отново с отбора?

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- alexveselinov
- Контакти:
ПФК Левски и Националният клуб на привържениците на Левски остро осъждат обругаването на паметника на Васил Левски в София. Ние като клуб имаме честта и отговорността да носим името на Апостола на свободата и считаме, че това е грозно посегателство върху българщината. Надяваме се лицата, извършили това престъпление върху националната светиня, да получат най-строги наказания. Призоваваме нашите привърженици и всички истински българи да проявят своята съпричастност и да съдействат за предотвратяване на подобни бъдещи престъпни действия. Апелираме държавата да засили охраната не само на тази българска светиня, но и на всички останали исторически паметници в страната ни.
ПФК Левски
Национален клуб на привържениците на Левски
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Nojarq1914 написа:е изтриха ми нецензурирана ми коментар какво съм казал...
Виждам, че днес си се регистрирал. Ако не си се запознал с правилата на форума, може да го направиш тук.
levski/viewtopic.php?p=120017&f=1#p120017
Пожелавам ти приятни моменти във форума и само Левски!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Stahlgewitter
- Контакти: