Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bilyaletdinov » 27 окт 2013 21:46

tevez написа:- Кой ви покани?
- Дончо Донев и един директор – Тонев. Идваха да ме гледат няколко пъти.
Треньорът ме беше харесал, знаеше моите качества. Приятно ми беше, че ме канят.

- Заради кои характеристики ви поканиха на „Герена”?
- Мисля, че имам добро отнемане, пас, дрибъл, много силен шут.
Но мисля,че може би трябва да поработя още в колективен план, за да дам своя принос за целия отбор и съотборниците си.

[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbv085fkAq1rioycbo1_500.gif[/wrapimg]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2013 09:40

Ръководството на Левски ще направи всичко възможно да привлече левия бек на Локомотив (Пловдив) Диего Фераресо. Бръзилецът прави отличен сезон с черно-бялата фланелка. Той е несменяем титуляр във всичките 14 двубоя в "А" група. В тях отбеляза има отбелязано едно попадение и една асистенция. При нужда Диего може да играе и катокрило, а има и мачове като халф. той е попаднал в полезрението на "сините" заради голямата си работоспособност. Играчът е гласен за заместник на Нуно Пинто. Контрактът на португалеца с Левски изтича през декември и няма да е подновен. В Диего пък "сините" виждат чудесен негов заместник, особено с оглед на факта, че Фераресо скоро ще получи български паспорт. Кариоката е роден на 21 май 1992 година. Той бе доведен в България от Литекс, когато там треньор бе Станимир Стоилов, но "оранжевите" го пратиха в Ботев при Феарио Спасов, защото играчът бе извън квотата за чужденци, които не са от ЕС. Както е известно "сините" следят още един играч от Локомотив (Пловдив) Това е юношата Асен Георгиев. С качествата на централния защитник отлично е запознат треньорът Антони Здравков, който му бе треньор в Ботев (Враца). Левски не сбърка с последните играчи, които взе от Локомотив - Гара дембеле и Базил де Карвальо. И двамата нападатели останаха само по един сезон на "Герена", но успяха да спечелят обичта на "сините" фенове. Те дори станаха голмайстори на "А" група с екипа на Левски. Головете на Гара и Базил обаче не се оказаха достатъчни за титла - и в двата случая столичани оставаха втори в класирането. "Тема спорт"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=454906

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 окт 2013 10:45

Не ми се мисли каква ще е зимната селекция...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 окт 2013 13:32

Но мисля,че може би трябва да поработя още в колективен план, за да дам своя принос за целия отбор и съотборниците си.

За кой става дума :lol: Много са с подобна характеристика....

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 окт 2013 13:33

Че то тва и аз го мога... :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 окт 2013 13:39

MuFc1878 написа:

За кой става дума :lol: Много са с подобна характеристика....

тоя да не говори за Видал :? :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 окт 2013 18:35

Бахти клоуните,иде ми да се хвърля отнякъде.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2013 19:23

Левски" си връща един от преотстъпените в други клубове таланти. От "Герена" съобщиха за БЛИЦ, че Радослав Цонев се прибира обратно при "сините".

18-годишният халф беше пратен да се обиграва във втородивизионния "Ботев" (Враца), тъй като на "Георги Аспарухов" не можеше да стигне до първия отбор. След като брат му Борислав вече играе за "сините", дори започна титуляр при победата с 1:0 над "Ботев" (Пловдив), треньорският екип оглавяван от Антони Здравков е преценил, че и другият близнак може да бъде от полза на "Левски".

Ради Цонев е основна част от състава на врачани, където беше привлечен по настояване на Ясен Петров. Бившият шеф на ДЮШ на "Левски" обаче вече не е треньор на тима от "Б" група, като талантът сам е изразил желание да се махне от "Ботев" и отново да се озове на "Герена". Мечтата на талантливите близнаци Цонев, родени на 29 април 1995 година е, да играят рамо до рамо и в първия отбор на любимия си тим, както го правеха при юношите, а и в различните национални гарнитури.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 окт 2013 19:30

След кажи-речи едногодишно настояване на феновете най накрая може и в правилна посока да се тръгне.А тия парашутисти Бру,Мру и др да палят джапанките и обратно.Тука не пансион за девици играеш оставаш,не играеш довиждане.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 окт 2013 10:31

Много моля хората с ръководни функции на "герена" да преустановят всякакви контакти относно евентуално привличане на Николет Божинов.
Тоя е свършил с футбола отдавна . Имаме си достатъчно манекени в момента , че да ни натрапват още един.

ПС: Да не забравяме , че Тоньо му е близък приятел , така че нищо чудно именно тоя мазен косъм да се опитва да му спасява кариерата на тоя малоумник за сметка на Левски и всички нас .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”