Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: Срамна декларация на НФК на Левски

Мнениеот Gesha1986 » 26 май 2013 08:48

Lakokara4a написа:"Феновете на Левски: Видели сме и ада, и рая, сега трябва да се обединим"
gong.bg/view_article.php?article_id=348801
Абе хора, или НФК, или там каквито сте... вие добре ли сте??? Та срама от мача още не е минал! Такова унижение не помня, откакто съм левскар. Бива ли за едни пари човек да продаде идеята в себе си. Какво като ви дават пари да пишете тия декларации??? С тия пари можете ли даси купите спокойствие през ноща, може ли те да измият срама и унижението поднесени ни на тепдия от "нашите" примадони??? Защо си завирате главата там дето слънце не ви огрява и си мислите че това е последния такъв случай и нещата отиват на оправане? Това, че нямаме отбор пак може да се преживее, но това че нямаме публика коята да измете тия нещастни хора наречени футболисти вече е краят! Публиката на Левски винаги е разбирала играта! Само че истинската публика вече я няма Гугутка! Останахте такива, които си продават дупето за някаква сума. Жалко, позорно и унизително за отбор като Левски е да има такава жалка организация зад гърба си!

теб срам ли те е ?! :?

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 08:49

Да мен ме срам! И от така наречения отбор и от тия дето им пишат одите...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 08:52

Lakokara4a написа:
ЕМИЛ написа:Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .

Защото два мача се посъбраха хора ли? Измъчени от тия долу 5 години! Ботев Пд има публика, защото в Б група има повече хора от нас в А! Има ли фенклуб с повече декларации само помисли.... И това при положение, че не могат и да ги напишат, а някой друг ги прави!

Добре, ти нали не си член на НФК? Да пишат каквото искат. Не виждам причина мен, да ме е срам от това което прави, някой идиот. Дори и не възнамерявам да си губя времето да я чета. Ние сме привърженици и нашата "работа" е на трибуните, подкрепихме си отбора, той пък вкара два гола и мачът завърши 1 на 1. Реално погледнато, това е доста слеб отбор, не може само с късмет и хъс, има нещо наречено работа и тя се възнаграждава. Измъчени, последните 5-6 мача играхме сравнително прилично и в най-важният мач повторихме мача с Пирин ГД. Да започват да работят за догодина.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 26 май 2013 08:55

Lakokara4a написа:Да мен ме срам! И от така наречения отбор и от тия дето им пишат одите...

че от какво те е срам? един нормален мач в които не можахме да победим заради себе си...изтървахме си положенията и толкова
трябва да се срамуват другите отбори...директиви и темподобни фк отборчрта които допуснаха този слаб Левски да е пред тях,а това че на Левски е помагано ..то се видя 4г. директива Левски да стане шампион и да вземе купата ..4г. 0 трофеи!И ето виждаш ли кой трябва да го е срам ..онея болните от неизлечима болест ,но да не си помислиш че това е "рак" това е по страшно ...

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Феновете на Левски: Видели сме и ада, и рая, сега трябва да

Мнениеот Бекъма » 26 май 2013 08:58

Lakokara4a написа:
ЕМИЛ написа:За какво става въпрос ?

Декларация на НФК на ЛЕВСКИ!

Тия не бяха ли онези с дрогата?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 май 2013 09:09

Parmalat написа:
ЕМИЛ написа:Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .

Ботев Пловдив са с най-многобройна публика по стадионите. ;)

И какво от това? В мачовете се броят головете,а не на публиката.Басирам се ,че докато влезем в групите на ЛЕ вие ще сте изгонили ''правилния футбол'' .И пак ще се лутате някъде между 4-5 място.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 26 май 2013 09:28

Бекъма написа:Тия не бяха ли онези с дрогата?

Те са много с дрога там...
Бекъма написа:И какво от това? В мачовете се броят головете,а не на публиката.Басирам се ,че докато влезем в групите на ЛЕ вие ще сте изгонили ''правилния футбол'' .И пак ще се лутате някъде между 4-5 място.

Публиката е най-важна... без феновете футболът е нищо.
Изображение

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 26 май 2013 09:36

No Pyro No Fun написа:
Бекъма написа:Тия не бяха ли онези с дрогата?

Те са много с дрога там...
Бекъма написа:И какво от това? В мачовете се броят головете,а не на публиката.Басирам се ,че докато влезем в групите на ЛЕ вие ще сте изгонили ''правилния футбол'' .И пак ще се лутате някъде между 4-5 място.

Публиката е най-важна... без феновете футболът е нищо.

Да,публиката е най-важна и заради нея я има тази игра,обаче не такава публика.Стюарди и потници на заплата...не мерси!
Последна промяна от dzhambov на 26 май 2013 09:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 26 май 2013 09:46

Как може да се пуска декларация 2 часа след края на мача... Това е пълно безумие. Легнете, преспете, вижте какво е положението и тогава пишете нещо, ако има нужда от него. Вие загубихте титлата по меко казано малоумен начин, какъв е смисълът на тази декларация?

пп - "отбора на народа" не може да си напълни половината стадион... това ли е отбора на народа? :lol:

Изображение

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 26 май 2013 09:51

Tribune East 1912 написа:Как може да се пуска декларация 2 часа след края на мача... Това е пълно безумие. Легнете, преспете, вижте какво е положението и тогава пишете нещо, ако има нужда от него. Вие загубихте титлата по меко казано малоумен начин, какъв е смисълът на тази декларация?

пп - "отбора на народа" не може да си напълни половината стадион... това ли е отбора на народа? :lol:

Изображение

То Сектор Б е пълен това е важното... в другите сектори все едно си при вас...
Изображение

Върни се в “Левски”