Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Доката онези с декларацийте вземат парички от Батков, от каде тези 30к да викат на Герена против него. А и на Герена не виждам скоро и 3000 да се съберат, камо ли 30, ако ще Баждеков вход свободен да пусне.
Laetitia написа:Искрено ме разсмя, човек.bilyaletdinov написа:Предлагам да го "засадят" някъде край новия сектор А![]()
Ако почнем да правим засаждения около Герена с наши играчи, нов парк ще се образува.
Реализацията на идеята за парка е чудесно начинание. Макар че дърветата не са зелени. Но има и доста дърва за цепене.
Попаднах на един свежарски материал..http://topsport.ibox.bg/comment/id_331132070
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
https://www.youtube.com/watch?v=3CZ0dPsn6nU това вече е левски 

Това беше Левски София.
пак ще стане тони
след време

Сега, ситуацията е сложна. Аз бях една седмица на вилата и хем свършихме работа, хем не съм барвал ни ТВ, ни интернет, от което се чувствам прекрасно, мисля да го повторя. Влязох в нета само за да честитя победата на противника и толкоз.
Левски бе торпилиран отвътре по познат начин. По същият начин беше махнат Костов след загуба от Миньор и от отбор, борещ се за челото се сринахме надолу. Махането на Йоканович е чутовна глупост и не ми е ясно как ще доиграваме без треньор есента. Настоящият, както и съблеченият не са сериозни алтернативи.
Мога да гарантирам, че Йока нямаше да загуби този мач. Елементарният прийом на Стойчо с пресата и биенето на човека в синьо с топка( щом 2-3 червени са около него, логично е 2 сини да са свободни) се преодолява за 5-6 минути с пак толкова елементарни прийоми. Но не и от детски треньори. Левски беше смазан в центъра, дали головете щяха да са 1 или 4, няма никакво значение...Да, в следващото дерби няма да мине, ама какво от това?
Губим по аналогичен начин двама добри треньори, с визия за футбола и перспективата на отбора. Вместо това идват пръчки като Митов, Илиан, Петев и Сухия. Ние обезсмисляме треньорския пост по този начин. Така няма да стане!
След глупостта с Йока сме без верен ход. Борим се до края на есента да задържим разлика 5-6 точки до челото и да продължим за Купата . А че ситуацията със собствеността вече върви към развръзка, е ясно.
Не съм оптимист, но нека поизчакаме два месеца. Тогава всичко трябва да се изясни.
Левски бе торпилиран отвътре по познат начин. По същият начин беше махнат Костов след загуба от Миньор и от отбор, борещ се за челото се сринахме надолу. Махането на Йоканович е чутовна глупост и не ми е ясно как ще доиграваме без треньор есента. Настоящият, както и съблеченият не са сериозни алтернативи.
Мога да гарантирам, че Йока нямаше да загуби този мач. Елементарният прийом на Стойчо с пресата и биенето на човека в синьо с топка( щом 2-3 червени са около него, логично е 2 сини да са свободни) се преодолява за 5-6 минути с пак толкова елементарни прийоми. Но не и от детски треньори. Левски беше смазан в центъра, дали головете щяха да са 1 или 4, няма никакво значение...Да, в следващото дерби няма да мине, ама какво от това?
Губим по аналогичен начин двама добри треньори, с визия за футбола и перспективата на отбора. Вместо това идват пръчки като Митов, Илиан, Петев и Сухия. Ние обезсмисляме треньорския пост по този начин. Така няма да стане!
След глупостта с Йока сме без верен ход. Борим се до края на есента да задържим разлика 5-6 точки до челото и да продължим за Купата . А че ситуацията със собствеността вече върви към развръзка, е ясно.
Не съм оптимист, но нека поизчакаме два месеца. Тогава всичко трябва да се изясни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа:Сега, ситуацията е сложна. Аз бях една седмица на вилата и хем свършихме работа, хем не съм барвал ни ТВ, ни интернет, от което се чувствам прекрасно, мисля да го повторя. Влязох в нета само за да честитя победата на противника и толкоз.
Той понеже Йока се скъса да надиграва тактически всички свои съперници, та нямаше как да не надиграе и Стойчо. Със сигурност има начини да се противодейства на всяка тактика, въпросът е дали имаш ИГРАЧИ да противодействат. Елементарна или не, тактиката на Стойчо носи успех засега, за разлика от тактиките на Йокановци, Сухи, Мокри и тем подобни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
"В Левски: Фаворити сме и срещу Ботев"
http://www.sportal.bg/news.php?news=454444
Срам немат тия, бе!!! Вместо да се наврат в дупките и да не излизат, те пак говорят.. И тоя "СПЕЦИАЛИСТ" - Сухия, тръгнал и той да ляля... После не на него му се смеят свинете... Сега остава и Батков да излезе да говори........
http://www.sportal.bg/news.php?news=454444
Срам немат тия, бе!!! Вместо да се наврат в дупките и да не излизат, те пак говорят.. И тоя "СПЕЦИАЛИСТ" - Сухия, тръгнал и той да ляля... После не на него му се смеят свинете... Сега остава и Батков да излезе да говори........
-
- Контакти:
Re: Вл.Гаджев футболист №1 за м.септември!!!
Гаджев не е лош играч, но отдавна не си спомням негов силен мач. Със всяка година формата му пада все по-надолу и ако Левски не побърза няма да вземат и цент от трансфера му. Не знам, за какви заслуги е обявен за футболист на месеца, но говори само лошо за футбола ни, плюс журналистите. Ако трябва да му се вдигне самочувствието добре, но подобна награ с нищо не му помага. Обратното даже му пречи! Смятам, че за септември има доста други играчи, които заслужават първото място повече от Гаджев. Не знам по, какви критерии се връчва това отличие, но ако бях на мястото на футболист нямаше да отида да го взема. Все пак човек трябва да има някакво достойнство и да не се радва на подарени награди.