Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот rhaegar » 22 окт 2013 16:26

MuFc1878 написа:
rhaegar написа:
Справедливост за дядото със слънчогледа :twisted: :twisted: :twisted:

Toва е Шумкаря :)

Той няма пари да иде до Разград :lol: Положението му е тежко.
shumkar_44 написа:Нямам пари за хрян и други луксове в момента.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Вл.Гаджев футболист №1 за м.септември!!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 окт 2013 17:13

ИРТИШ2013 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ако журналистчето, написало материала, беше малко по-компетентно и информирано щеше да знае, че "Левски" игра срещу отбора на "Пирин" - Гоце Делчев на 4 август. :lol: Това очевадно незнание поставя под съмнение качеството на целия материал, включително безпристрастието на т.н. "журналист". През септември "Левски" имаше 5 мача - срещу "Любимец" (П), "Лудогорец" (З), "Черноморец" (П), "Нефтохимик" (П) с 2 гола на Гаджев и "Славия" (П). Не съм убеден, че именно Гаджев трябваше да бъде обявен за футболист на м. септември, но съм твърде близо до становището, че огромна част от материалите на т.н. българска "спортна журналистика" не стават и за парцали за чистене на тоалетната... 8-)
П.П. Между другото, "Любимец" може да не е "гранд", но победи шампиона на България още на старта на първенството, а през август оскуба перата на наперените "канарчета" насред Пловдив... :mrgreen:

АКО Е ВЪТРЕШНОКЛУБНА НАГРАДА БИВА,АМА ФУТБОЛИСТ НА МЕСЕЦА,ТОВА Е ГОЛЯМ МАЙТАП....ТА ВИЕ НЯМАТЕ ПОБЕДА СРЕЩУ ОТБОР ОТ ПЪРВАТА СЕДМИЦА,АБЕ НАПРАВО ДА ГО НОМИНИРАТ ЗА" ЗЛАТНАТА ТОПКА"... :o

Ти очевидно много трудно схващаш... 8-) Първо съм написал пределно ясно (сега дори болдвам текста заради теб): Не съм убеден, че именно Гаджев трябваше да бъде обявен за футболист на м. септември. Второ: През септември "Левски" е играл само с един отбор от първата седмица (загубата срещу "Лудогорец"). Класацията се отнася само за този месец, все пак... Трето: Интересно, защо не коментираш глупостта, която е написал журналиста за "Пирин" ГД!? Четвърто: Класацията е индивидуална, а не за отбор на месеца. ;) И пето, но не последно по значение: Писането с главни букви във форума се счита за викане. Не смятай, че като викаш, ставаш по-убедителен... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 22 окт 2013 17:31, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 22 окт 2013 17:16

Тези, които дават наградата, имат ли някаква аргументация или поне да представят екип от хора, взели решението...

Защото аз не виждам как футболист на Левски би могъл да бъде първи в подобна класация в последно време.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 окт 2013 17:28

NADURVEN_FILOSOF написа:
galin56 написа:Иначе за класациите за футболист на седмица/месец/година/кръг няма спор : Маркиньос е №1 за тая година.

едно черно крило на лудогорец обира точките в шампионата :idea:

Незнам какво обира Мисиджан, ама Маркиньос има 10 гола до сега. А е халф. Вкарал е повече от половината голове на Локо Сф и само заради него не са в изпадащите. И все пак говорим за халф вкарал 10 гола за 13 мача в слаб отбор. А Мисиджан има 2 гола и играе в най-силния отбор в първенството. Разлика от земята до небето.
Маркиньос №1

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 окт 2013 17:52

galin56 написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:
galin56 написа:Иначе за класациите за футболист на седмица/месец/година/кръг няма спор : Маркиньос е №1 за тая година.

едно черно крило на лудогорец обира точките в шампионата :idea:

Незнам какво обира Мисиджан, ама Маркиньос има 10 гола до сега. А е халф. Вкарал е повече от половината голове на Локо Сф и само заради него не са в изпадащите. И все пак говорим за халф вкарал 10 гола за 13 мача в слаб отбор. А Мисиджан има 2 гола и играе в най-силния отбор в първенството. Разлика от земята до небето.
Маркиньос №1

вярно е, и ти си прав, все пак това е игра на голове, но за мен Мисиджан е класа отгоре.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 окт 2013 20:24

Милиев пръв си тръгва от "Герена"

Не мога да го повярвам, докато не го видя.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 22 окт 2013 20:37

tevez написа:

Ако го изпратят с тояги ще е както трябва.
Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 22 окт 2013 20:53

tevez написа:

Зимата няма да си намери отбор в Израел,после и Славия ще го откажат и ще се върне за четвърти престой в Левски и на 24.05.2014 ще изведе отбора като капитан за 100 годишнината пред новия сектор А с партньор в центъра на защитата Везалов :shock: :shock: :oops:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 окт 2013 00:04

tevez написа:Не мога да го повярвам, докато не го видя.

Предлагам да го "засадят" някъде край новия сектор А :evil:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 окт 2013 00:06

tevez написа:

То и да го видиш, пак не е сигурно. Тоя е като бумеранг, винаги се връща :oops:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”