Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Вл.Гаджев футболист №1 за м.септември!!!

Мнениеот MainEventer » 22 окт 2013 12:49

Абсолютна подигравка. Нашата журналистика е жалка. Да се самозакрият.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 окт 2013 12:52

Да му е честита наградата
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 22 окт 2013 12:59

Captain Stottlemeyer написа:Ако журналистчето, написало материала, беше малко по-компетентно и информирано щеше да знае, че "Левски" игра срещу отбора на "Пирин" - Гоце Делчев на 4 август. :lol: Това очевадно незнание поставя под съмнение качеството на целия материал, включително безпристрастието на т.н. "журналист". През септември "Левски" имаше 5 мача - срещу "Любимец" (П), "Лудогорец" (З), "Черноморец" (П), "Нефтохимик" (П) с 2 гола на Гаджев и "Славия" (П). Не съм убеден, че именно Гаджев трябваше да бъде обявен за футболист на м. септември, но съм твърде близо до становището, че огромна част от материалите на т.н. българска "спортна журналистика" не стават и за парцали за чистене на тоалетната... 8-)
П.П. Между другото, "Любимец" може да не е "гранд", но победи шампиона на България още на старта на първенството, а през август оскуба перата на наперените "канарчета" насред Пловдив... :mrgreen:

АКО Е ВЪТРЕШНОКЛУБНА НАГРАДА БИВА,АМА ФУТБОЛИСТ НА МЕСЕЦА,ТОВА Е ГОЛЯМ МАЙТАП....ТА ВИЕ НЯМАТЕ ПОБЕДА СРЕЩУ ОТБОР ОТ ПЪРВАТА СЕДМИЦА,АБЕ НАПРАВО ДА ГО НОМИНИРАТ ЗА" ЗЛАТНАТА ТОПКА"... :o
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 окт 2013 13:02

4au6 написа:Ко? Не!

Изпреварил си ме :mrgreen: Но, нека и аз го кажа - Ко? Не!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bilyaletdinov » 22 окт 2013 13:09

mistreated написа:

:shock: :shock: :shock:

Щом за "силни игри" срещу Пирин ГД и Любимец може да бъдеш избран за номер 1 в А група за цял месец, какво да говорим за уникалната ни журналистика!

А това, че беше най-добрият срещу жабарите да върви по дяволите нали :? Гаджев е един от най-постоянните играчи в националния отбор. Изнесе много добри заключителни мачове в квалификациите, в момента е най-добрият играч в Левски и наистина не виждам защо феновете на Левски са го подхванали така. Явно Бру, Гари мангалчето и Тополев са им повече на сърцето...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 22 окт 2013 13:13

От полицията в Разград се похвалиха, че са арестували пенсионера, който проявил дързостта да хвърли семки по страничния съдия на мача с Литекс. Той е на 62 години, от Разград.Друг мъж на 40 години, от село Гецово, също е бил закопчан защото си е метнал фъстъците по рефера.Органите на реда са написали актове на двамата хулигани, които дори са си позволили да ругаят рефера и полицаите..

Друг фен на Лудогорец, 34-годишният Б.М. от село Раковски, пък бе осъден от местния съд, защото е хвърлял предмети по арбитъра - цигари и запалка. И понеже неговото провинение е далеч по-тежко - той е глобен с 200лв. заради нарушението на Закона за футболното хулиганство.

Полицията в Разград декларира, че и занапред на всички мачове в града ще продължи свирепо да се бори срещу всеки, който си позволи да нарушава културните норми на поведение.

Култово ! :lol: :lol: :lol: Ето така се действа....Old School Hools.... :lol: :lol: :lol:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 22 окт 2013 13:24

molteni написа:От полицията в Разград се похвалиха, че са арестували пенсионера, който проявил дързостта да хвърли семки по страничния съдия на мача с Литекс. Той е на 62 години, от Разград.Друг мъж на 40 години, от село Гецово, също е бил закопчан защото си е метнал фъстъците по рефера.Органите на реда са написали актове на двамата хулигани, които дори са си позволили да ругаят рефера и полицаите..

Друг фен на Лудогорец, 34-годишният Б.М. от село Раковски, пък бе осъден от местния съд, защото е хвърлял предмети по арбитъра - цигари и запалка. И понеже неговото провинение е далеч по-тежко - той е глобен с 200лв. заради нарушението на Закона за футболното хулиганство.

Полицията в Разград декларира, че и занапред на всички мачове в града ще продължи свирепо да се бори срещу всеки, който си позволи да нарушава културните норми на поведение.

Култово ! :lol: :lol: :lol: Ето така се действа....Old School Hools.... :lol: :lol: :lol:

А после за качулки ми говорят :D
Аз ако бях на тяхно място, веднага си основавах фен-клуб, ама да не се записват с истинските си имена, че ще ги третират заедно като организирана престъпност :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2013 13:31

minchev_1951 написа:
peliforewer написа:Халфът на Левски Владимир Гаджев ще бъде награден за футболист номер 1 за месец септември. Това ще стане на церемония в Пресклуб „България“, която е от 13:30 часа.
Той спечели анкетата на организаторите с най-много гласове от спортните медии. Това може да се приеме като пълна пародия, заради представянето му в последните мачове.
В този месец „сините“ спечелиха двубоите срещу „грандовете“ Пирин Гоце Делчев и Любимец
.http://www.livesport.bg/parodiq-obqviha ... 34088.html
Искам да бъда разбран правилно,нямам нищо лично към футболиста Гаджев,но в момента той не е в тази форма че да получава награди.Жалко е че спортните журналисти отново робуват на клубните си зависимости,имаше доста по-добри футболисти от Гаджев,на първо четене се сещам за Маркиньос от Локо Сф,младока Славчев от Литекс,Месиджан от Лудогорец и т.н.

..................................................................................................

Що не предложи Тошко Янчев - където замирише на умряло бяга, като се разнесе миризмата отново се връща на "хранилката"?
Справка: махна се от ЦСКА, отиде в Славия, махна се от Славия, върна се в ЦСКА.

Явно не си добре щом си тръгнал да плюеш по Янчев,Тошко е един от най-възпитаните български футболисти и въпреки че е на 37години е един от най-добрите опорни халфове в България.Няма да ти обяснявам защо напусна Титан,защото той ЦСКА никога не е напускал и защо отново е при Стойчо,явно само ти не си разбрал,затова че не си струва да си хабя думите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 окт 2013 14:07

minchev_1951 написа:

Що не предложи Тошко Янчев - където замирише на умряло бяга, като се разнесе миризмата отново се връща на "хранилката"?
Справка: махна се от ЦСКА, отиде в Славия, махна се от Славия, върна се в ЦСКА.

Извинявам се за израза, но първото, което ми дойде на ум е : Да ти пикам на справката!!
Първо не се махна от ЦСКА, а го изгониха, като той до последно искаше да си остане. После се смени ръководството на ЦСКА предложиха му да се върне, той се съгласи, и останалото беше преговори на ниво клуб-клуб със Славия за трансфер.

ПП: Не съм нито от ЦСКА, нито ми дреме за Янчев, просто казвам как бяха фактите.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 22 окт 2013 14:13

:lol: :lol: :lol: направо не е за вярване :lol: :lol: :lol:

Хубавото е,че след толкова "престижна" награда,ще може да заиграе в Европа от зимата. :lol:

Върни се в “Левски”