Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 21 окт 2013 16:15

mistreated написа:Реалността е такава, каквато я виждаме в момента. Ако беше само победата в събота иди-дойди, но е факт, че от мач на мач играем все по-добре, създаваме все повече положения и най-важното изобщо не допускаме голове. Има още мнооооого какво да се желае, но за 2 месеца предоволно. Ако вашият отбор след 2 месеца изглежда по начина, по който ние изглеждахме в събота, ще ти кажа, че сте на прав път. Не знам обаче кой точно от всичките ви треньори ще ви вдигне и с кои играчи.
Поживём — увидим. ;) Надали и най-големите оптимисти сред вас са се надявали лятото, че ще ни биете класически и ще се вдигнете до челните места, но се случи.

Вече съвсем друг е въпросът какво ще се случва в нашия клуб занапред. За момента просто изглежда, че се бави неизбежното.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 21 окт 2013 16:23

Laetitia написа:
mistreated написа:Реалността е такава, каквато я виждаме в момента. Ако беше само победата в събота иди-дойди, но е факт, че от мач на мач играем все по-добре, създаваме все повече положения и най-важното изобщо не допускаме голове. Има още мнооооого какво да се желае, но за 2 месеца предоволно. Ако вашият отбор след 2 месеца изглежда по начина, по който ние изглеждахме в събота, ще ти кажа, че сте на прав път. Не знам обаче кой точно от всичките ви треньори ще ви вдигне и с кои играчи.
Поживём — увидим. ;) Надали и най-големите оптимисти сред вас са се надявали лятото, че ще ни биете класически и ще се вдигнете до челните места, но се случи.

Вече съвсем друг е въпросът какво ще се случва в нашия клуб занапред. За момента просто изглежда, че се бави неизбежното.

А то е :?:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 окт 2013 16:34

Laetitia написа:Поживём — увидим. ;) Надали и най-големите оптимисти сред вас са се надявали лятото, че ще ни биете класически и ще се вдигнете до челните места, но се случи.

Именно, точно това казвам. Точно защото никой не го вярваше, а се случи. Затова е и еуфорията.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 окт 2013 20:56

Балъков отново актуален за "Левски"
"Сините" почват преговори с легендата

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2013 21:27

tevez написа:
Балъков отново актуален за "Левски"
"Сините" почват преговори с легендата

Не, благодаря. Събличай! :lol: Балъков отиде източи Черноморец и си тръгна.

Ganchevvv
Контакти:

Да си върнем Левски!

Мнениеот Ganchevvv » 21 окт 2013 21:30

Пиша това писмо един ден след вечното дерби.Пиша моята позиция, вече не под действие на силни емоция от най-срамното ни поражение от цска, в което между другото ни пожалиха. Бързам да уточня, че не членувам във фен клуб или някаква друга организация, аз съм просто един обикновен фен, за когото Левски е над всичко повече от 30г. Сигурен съм,че много като мене си спомнят, как преди 10-15г мачкахме наред, в София и на вън, и то с разлика пребивахме цска-то 5-7 гола. Пълнехме трибуните на националния стадион Васил Левски от 20 до 40 хил.човека и то на мачовете от АРФГ. Тогава помня агитката на нашите червени приятелки, беше не повече от 200-300 човека. Помня как си хвърляха шалчетата по дърветата на борисовата градина след онова 7-1. Помня, разбира се, как играхме и стигнахме до четвърт финал за УЕФА и групите на шампионската лига-това в по близки времена. Виждам и как стигнахме до тук и вместо да сме като Баер Мюнхнен на балканите, ние поехме по коловоза на Цървена Звезда-друг голям клуб в Източна Европа изпаднал в подобна ситуация. И защото ние сме Левски София няма да оставиме нещата така.
1-во Незабавно осигурете финансиране подходящо за клуб като Левски, и ако вие не можете да го направите. продайте клуба на някой,който ще го финансира (и само не ми минавайте с номера ,че няма кой, защото ние сме Левски, а не Нефтохимик,Локо Мз,Ботев Вр. ,че вие сте единствения Левскар в тази държава с пари).
2-ро Тотална селекция в първия отбор, не говоря за свободни агенти и др. анонимници, говоря за качествена селекция, за играчи от класни европейски първенства, играчи с опит и качества.
3-то Незабавна промяна във работата на ДЮШ, нова селекция и подмяна на всички треньори в школата с доказани специалисти от (Испания,Германия и Холандия)държави с традиции в изграждане на млади таланти.
4-то Форсиране строежа на секторите А,Б,В и Г до 1.5-2год.краен срок.
5-то Изграждане на нови игрища и разширяване на клубната база

Ако не променим нищо, в най-кратко време Господ да ни е на помощ, не ни чака нищо добро. Ще продължим да тръпнем. дали някой селски отбор - лудогорец,литекс,ботев пд или не дай си Боже цска, няма да ни разгроми на вън или в нашия храм Георги Аспарухов. Ще продалжим да гледаме доказано некадърни футболисти, как се подиграват със синята фланелка като.Милиев, Старокин, Везалов, както и почти всички от 1-вия състав.Ще продължим да ходим по 2000-3000 души на мач, докато гледаме поредния безличен и скучен такъв, в който играчите на Левски, се опитват да играят на контра атаки срещу отбори от долната половина на таблицата.
Да гледаме, как се взимат деца без никакви качества в ДЮШ защото имат богати татковци с болни амбиции .А треньори като В.Павлов ще провеждат тренировките им като им хвърли една топка и обикаля из треньорските помещенията или Бог знае къде.
Сега малко и за рокадите в директорските постове. Наско Сираков-безпорна легенда като футболист, като началник-кръгла нула. Известен с любовта си към комара,както се говори, дойде в Левски повторно, заради задължения, който е натрупал именно с тесте в ръка. Иво Тонев-много приказки и никаква работа. Не знам дори на кой отбор симпатизира, на Левски на локо или др? От както дойде на Герена, нищо добро не видяхме от него. За гореспоменатите две имена, по-добре да стоят далече от Георги Аспарухов. Същото се отнася и за вас господин Батков! От както вие сте собственик на най-обичания клуб в България, Левски стигна дъното! Благодарение на вас!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Да си върнем Левски!

Мнениеот Bourgas » 21 окт 2013 21:48

Неграмотно писмо, изпълнено с много злоба. Никога няма да се научите на спортсменство и никога няма да се научите да губите, след като не уважавате противника. И Левски се връща на живо, а не във форума на Гонг.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 окт 2013 21:50

Има ли треньор, който да не е свързван с Левски напоследък? Има ли нормален треньор, който би приел поста, с оглед ситуацията в клуба? Риторични въпроси :lol:

Иначе и аз не го ща Балъков, харесвал съм го като футболист, не искам да го псувам като треньор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 окт 2013 21:58

Bourgas написа:Неграмотно писмо, изпълнено с много злоба. Никога няма да се научите на спортсменство и никога няма да се научите да губите, след като не уважавате противника. И Левски се връща на живо, а не във форума на Гонг.

Нещо каза ли или се изпусна?
Неграмотно или не, не ти влиза в работата .
А и отгоре на всичко да даваш обидни квалификации.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 окт 2013 22:00

фифи перото написа:
Bourgas написа:Неграмотно писмо, изпълнено с много злоба. Никога няма да се научите на спортсменство и никога няма да се научите да губите, след като не уважавате противника. И Левски се връща на живо, а не във форума на Гонг.

Нещо каза ли или се изпусна?
Неграмотно или не, не ти влиза в работата .
А и отгоре на всичко да даваш обидни квалификации.

Правя каквото си искам и не си ти, който ще ми дава наклон на х*я. Безплатен съвет от страничен наблюдател. Иначе ревът ви няма да спре да се чува още няколко години. Ти си пий ракията пред форума и пробвай пак да ми напишеш някоя мисловна чек*я на лични, ще ме позабавляваш пак. ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Левски”