Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mistreated » 21 окт 2013 15:05

Laetitia написа:Временното трето място може и да ви прави щастливи, но знаеш кога се броят пилците.

Кога се броят пилците? Аз знам, че се броят наесен? Сега кой сезон сме?
Не ни прави щастливи третото място, а нещо съвсем различно, което в този момент е мноооого далеч от вашия отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 окт 2013 15:09

mistreated написа:
Laetitia написа:Временното трето място може и да ви прави щастливи, но знаеш кога се броят пилците.

Кога се броят пилците? Аз знам, че се броят наесен? Сега кой сезон сме?
Не ни прави щастливи третото място, а нещо съвсем различно, което в този момент е мноооого далеч от вашия отбор.
Много добре знам кога се броят пилците, въпросът е, че е по-добре да не казвате "хоп", преди да сте скочили. ;)
Нормално е да сте на гребена на вълната, но това до голяма степен е продиктувано от факта, че ние сме зле.
И какво става - че сте с едно око сред кьорави. И това ако е утеха...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 окт 2013 15:16

Laetitia написа:Нормално е да сте на гребена на вълната, но това до голяма степен е продиктувано от факта, че ние сме зле.

Отдаваш прекалено голямо значение на вашия отбор, а това далеч не е така. "На гребена на вълната" сме не защото вие сте на 7-мо място или защото сме ви победили. "На гребена" сме, защото преди 2 месеца бяхме пред закриване, преди 2 месеца всички ВИЕ ни копаехте гроба, едва събрахме отбор за първия мач, без никаква предсезонна подготовка и с играчи, които се запознаха 2 дни преди първия кръг. В един момент изоставахме на 13 точки от първото място и на 6-7 от първата шестица. Сега сме пред вас с голяма преднина, пред милионерите от Ботев и само на 2! точки от върха.
И най-важното - отбор, спортно-техническо ръковоство и публика са обединени, както много, много отдавна не са били.
Така че НЕ миличка, не сте вие причината да сме "на гребена на вълната". Вашето положение е просто, като една вкусна подправка към нашето моментно щастие.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 21 окт 2013 15:28

Това мълчание днес е по-страшно от всичко. Никой не излезе да успокои феновете, какво чакат. Започвам да си мисля че схемата на ЦСКА с акциите може да се приложи и при нас.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 окт 2013 15:45

C&A_MALE написа:Това мълчание днес е по-страшно от всичко. Никой не излезе да успокои феновете, какво чакат. Започвам да си мисля че схемата на ЦСКА с акциите може да се приложи и при нас.

При кои вас?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 окт 2013 15:48

mistreated написа:
Laetitia написа:Нормално е да сте на гребена на вълната, но това до голяма степен е продиктувано от факта, че ние сме зле.

Отдаваш прекалено голямо значение на вашия отбор, а това далеч не е така. "На гребена на вълната" сме не защото вие сте на 7-мо място или защото сме ви победили. "На гребена" сме, защото преди 2 месеца бяхме пред закриване, преди 2 месеца всички ВИЕ ни копаехте гроба

Wait...what ?
Изображение

Повече не трябва да споменавате, дори и в метафоричен смисъл това словосъчетание точно вие :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 окт 2013 15:59

JackPackage написа:
mistreated написа:

Отдаваш прекалено голямо значение на вашия отбор, а това далеч не е така. "На гребена на вълната" сме не защото вие сте на 7-мо място или защото сме ви победили. "На гребена" сме, защото преди 2 месеца бяхме пред закриване, преди 2 месеца всички ВИЕ ни копаехте гроба

Wait...what ?
Изображение

Повече не трябва да споменавате, дори и в метафоричен смисъл това словосъчетание точно вие :lol: :mrgreen:

Гроб за Титан и гроб за ЦСКА са 2 нямащи нищо общо словосъчетания. Разбирам, че ти е трудно, но затова има такива като мен да обясняват.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 окт 2013 16:02

Гроб на вашия стадион!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 окт 2013 16:02

mistreated написа:Отдаваш прекалено голямо значение на вашия отбор, а това далеч не е така. "На гребена на вълната" сме не защото вие сте на 7-мо място или защото сме ви победили. "На гребена" сме, защото преди 2 месеца бяхме пред закриване, преди 2 месеца всички ВИЕ ни копаехте гроба, едва събрахме отбор за първия мач, без никаква предсезонна подготовка и с играчи, които се запознаха 2 дни преди първия кръг. В един момент изоставахме на 13 точки от първото място и на 6-7 от първата шестица. Сега сме пред вас с голяма преднина, пред милионерите от Ботев и само на 2! точки от върха.
И най-важното - отбор, спортно-техническо ръковоство и публика са обединени, както много, много отдавна не са били.
Така че НЕ миличка, не сте вие причината да сме "на гребена на вълната". Вашето положение е просто, като една вкусна подправка към нашето моментно щастие.
Ами то много често подправките са основното и правят ястието вкусно. ;)

Разбирам ентусиазма ви, все пак победата над нас бе безапелационна, да не говорим, че го има сладкото усещане за вендета заради левскарските подигравки преди време и всичко останало.
Но именно това нещо може да ви замъгли преценката за реалността, да литнете в облаците и... да бъдете отстреляни. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 окт 2013 16:07

JackPackage написа:Гроб на вашия стадион!

Щом и след обстойното ми обяснение не можеш да схванеш за какво се говори, зае.би. Няма да си губя времето.

Но именно това нещо може да ви замъгли преценката за реалността, да литнете в облаците и... да бъдете отстреляни. ;)

Реалността е такава, каквато я виждаме в момента. Ако беше само победата в събота иди-дойди, но е факт, че от мач на мач играем все по-добре, създаваме все повече положения и най-важното изобщо не допускаме голове. Има още мнооооого какво да се желае, но за 2 месеца предоволно. Ако вашият отбор след 2 месеца изглежда по начина, по който ние изглеждахме в събота, ще ти кажа, че сте на прав път. Не знам обаче кой точно от всичките ви треньори ще ви вдигне и с кои играчи.

Върни се в “Левски”