Stahlgewitter написа:...
Кой знае може кмета да извади топки.Наско не извади със сигурност.Се някой трябва да излезе като мъж и да отстоява някаква позиция защо да не е Ристо.
Съгласен!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Stahlgewitter написа:...
Кой знае може кмета да извади топки.Наско не извади със сигурност.Се някой трябва да излезе като мъж и да отстоява някаква позиция защо да не е Ристо.
Stahlgewitter написа:TristaNNN написа:Stahlgewitter написа:Йовов искал среща с Батков да гони играчи.Кой ще изгони?Те почти всички не стават.
Момент. Никъде не пише, че на всяка цена ще се гонят играчи, а и да не забравяме че точно сега едва ли могат да дойдат по-добри от настоящите. Среща като среща, но Бог знае какво значи "крути мерки" в случая. Но и това не ме плаши толкова, защото не мога да си представя Йовов да тропне по масата и да каже на мустакатия симпатяга какво да прави
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
santiliana написа:Андрей Желязков е човека за ситуация като сегашната- безпаричие и липса на кадърни играчи. Само той може да доведе в Левски никому неизвестен играч от Б или В група, а същият този играч да се окаже след време удар в 10-ятката...В онези тъмни времена на СИК, МУЛТИГРУП, ЛИТЕКС единствено той успяваше да извади от ръкава си някой добър играч и да го привлече при нас...
milen.hristov написа:santiliana написа:Андрей Желязков е човека за ситуация като сегашната- безпаричие и липса на кадърни играчи. Само той може да доведе в Левски никому неизвестен играч от Б или В група, а същият този играч да се окаже след време удар в 10-ятката...В онези тъмни времена на СИК, МУЛТИГРУП, ЛИТЕКС единствено той успяваше да извади от ръкава си някой добър играч и да го привлече при нас...
Е да де но е славист и онези ще го съблекат на представянето му
santiliana написа:Андрей Желязков е човека за ситуация като сегашната- безпаричие и липса на кадърни играчи. Само той може да доведе в Левски никому неизвестен играч от Б или В група, а същият този играч да се окаже след време удар в 10-ятката...В онези тъмни времена на СИК, МУЛТИГРУП, ЛИТЕКС единствено той успяваше да извади от ръкава си някой добър играч и да го привлече при нас...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue atak написа:батков да земе да варне гара дембеле и поне да има кои да бележив някав смешен отбор е под наем даден
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 223 госта