specter написа:metodito написа:CaMo_CuHuTe написа:Честно казано това ме крепи - и по този начин дано избегнем съдбата на тирето
Аз зная, че ..."българизирането" не се прави защото ръководството иска "БГ "Левски", а тъкмо щото няма мъни (ако бяха сериозни и искаха истински "БГ "Левски" щяхме да видим примерно хора, като Неделев, Божиков, Теменужков и Ивелин Попов. Примерно. Както казва Гонзо.), но пък както се казва, всяко зло за добро. И така, от немай къде...
Мето, от тези, които си изредил нямаме абсолютно никакъв шанс да привлечем нито един независимо от това кой е сериозен и кой - не. И за четиримата причините са повече от ясни. Единствено бих дал някакъв шанс, ако сега бяхме поутвърдени шампиони (напр. няколко пъти в последните години поне) и с повече от сериозни амбиции и средства, за да гоним ШЛ. При нас в момента "сериозни" означава да покриват дълговете и да ни спасят от фалит.Дано поне това се прави.
Знам, човек, че не може да си позволим Попов или Неделев. Виж за Теменужката или Божиков... бе може би и там да не можем... не знам. Просто отбелязвам. Иначе, на мен ми е голям гъдел заради българизирането на "Левски". Не съм оракул да ти кажа кво ще стане, но ще се кефя тройно, ако вземе, че успеем, щото го мрънкам отдавна, че това е! пътя. И го мисля наистина. Не може клуб с името "Левски" да е пълен с чужденци единствено. Това е като в Интернационале (Милано) да играят само италианци. Абсурдно е.