Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?
- ralka_levskarka
- Контакти:
onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?
Седалки ще се сложат, когато се построи козирката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?
2 години и половина до тука бе умник! Сектора тръгва октомври!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?
Седалки ще се сложат, когато се построи козирката.
Така ли решиха последно? Аз мисля, че ще го пуснат първо без козирка.
Седалките не са част от строежа.

Благодарение на Kryten1914 и skyscrapercity.com
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=516
Че съм свикнал от тази тема да влизам в другата, а вие много пишете и линкът отиде доста назад

Nuke написа:onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?
Що се правите на улави? Работи ли сектора - не работи! Факт! Кое от кое е част не е важно .Важното е ,че не може да се ползва от зрителите.А най- важното е ,че не е платен и тепърва ще ви тежи с години да не кажа десетилетия.
onegavon написа:Nuke написа:onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?
Що се правите на улави? Работи ли сектора - не работи! Факт! Кое от кое е част не е важно .Важното е ,че не може да се ползва от зрителите.А най- важното е ,че не е платен и тепърва ще ви тежи с години да не кажа десетилетия.
Ако не го плащаме - зле, защото не го плащаме. Ако го плащаме - пак зле, защото ще ни тежи.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Ако не го плащаме - зле, защото не го плащаме. Ако го плащаме - пак зле, защото ще ни тежи.
Аз се басирам, че ние като го изплатим, те все още няма да са сменили и 2 седалки на тяхната нива...
Защо пак жълто бре... много грозно :Х
@ Откъде пари за сектор Б? Интересно...
@ Откъде пари за сектор Б? Интересно...