ЕМИЛ написа:За какво става въпрос ?
Декларация на НФК на ЛЕВСКИ!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:За какво става въпрос ?
Lakokara4a написа:ЕМИЛ написа:За какво става въпрос ?
ЕМИЛ написа:Lakokara4a написа:ЕМИЛ написа:За какво става въпрос ?
дай линк да я прочетем
Lakokara4a написа:"Феновете на Левски: Видели сме и ада, и рая, сега трябва да се обединим"
gong.bg/view_article.php?article_id=348801
Абе хора, или НФК, или там каквито сте... вие добре ли сте??? Та срама от мача още не е минал! Такова унижение не помня, откакто съм левскар. Бива ли за едни пари човек да продаде идеята в себе си. Какво като ви дават пари да пишете тия декларации??? С тия пари можете ли даси купите спокойствие през ноща, може ли те да измият срама и унижението поднесени ни на тепдия от "нашите" примадони??? Защо си завирате главата там дето слънце не ви огрява и си мислите че това е последния такъв случай и нещата отиват на оправане? Това, че нямаме отбор пак може да се преживее, но това че нямаме публика коята да измете тия нещастни хора наречени футболисти вече е краят! Публиката на Левски винаги е разбирала играта! Само че истинската публика вече я няма Гугутка! Останахте такива, които си продават дупето за някаква сума. Жалко, позорно и унизително за отбор като Левски е да има такава жалка организация зад гърба си!
ЕМИЛ написа:Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .
LionelMessi1985 написа:Има Господ! Само феновете на "Левски" заслужаваха шампионската титла този сезон! С един безобразно слаб отбор и само благодарение на уникалната си публика този тим изобщо остана в борбата за титлата. "Левски" се управлява от некадърници-връзкари, спуснати с парашут на "Герена", и отборът е пълен с некадърници и псевдозвезди-легенди от типа на Христо Йовов, който отдавна е приключил с големия футбол, а освен това винаги се е страхувал от сянката си! Нещастници! Всички вън!
ЕМИЛ написа:Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, obi4am_pirin, Plamen_i00, rhaegar и 34 госта