Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: Феновете на Левски: Видели сме и ада, и рая, сега трябва да

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 07:40

ЕМИЛ написа:За какво става въпрос ?

Декларация на НФК на ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2013 07:43

Lakokara4a написа:

дай линк да я прочетем

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 07:44

ЕМИЛ написа:
Lakokara4a написа:

дай линк да я прочетем

gong.bg/view_article.php?article_id=348801

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2013 07:49

Lakokara4a написа:"Феновете на Левски: Видели сме и ада, и рая, сега трябва да се обединим"
gong.bg/view_article.php?article_id=348801
Абе хора, или НФК, или там каквито сте... вие добре ли сте??? Та срама от мача още не е минал! Такова унижение не помня, откакто съм левскар. Бива ли за едни пари човек да продаде идеята в себе си. Какво като ви дават пари да пишете тия декларации??? С тия пари можете ли даси купите спокойствие през ноща, може ли те да измият срама и унижението поднесени ни на тепдия от "нашите" примадони??? Защо си завирате главата там дето слънце не ви огрява и си мислите че това е последния такъв случай и нещата отиват на оправане? Това, че нямаме отбор пак може да се преживее, но това че нямаме публика коята да измете тия нещастни хора наречени футболисти вече е краят! Публиката на Левски винаги е разбирала играта! Само че истинската публика вече я няма Гугутка! Останахте такива, които си продават дупето за някаква сума. Жалко, позорно и унизително за отбор като Левски е да има такава жалка организация зад гърба си!

хубаво са го казали и така трябва . Трябва да сме обединени и да стоим твърдо зад отбора и другата година ,на нашата 100 годишнина да сме шампиони

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 07:51

Всеки има право на мнение, ония поне са взели пари, докато теб не те разбирам... За мен това е унижение и срам!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Срамна декларация на НФК на Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2013 07:54

Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 26 май 2013 07:54

Деклараторите отново изригнаха!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 май 2013 07:59

ЕМИЛ написа:Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .

Защото два мача се посъбраха хора ли? Измъчени от тия долу 5 години! Ботев Пд има публика, защото в Б група има повече хора от нас в А! Има ли фенклуб с повече декларации само помисли.... И това при положение, че не могат и да ги напишат, а някой друг ги прави!

fen na Slavia
Контакти:

Re: Само феновете на "Левски" заслужаваха титлата!

Мнениеот fen na Slavia » 26 май 2013 08:00

LionelMessi1985 написа:Има Господ! Само феновете на "Левски" заслужаваха шампионската титла този сезон! С един безобразно слаб отбор и само благодарение на уникалната си публика този тим изобщо остана в борбата за титлата. "Левски" се управлява от некадърници-връзкари, спуснати с парашут на "Герена", и отборът е пълен с некадърници и псевдозвезди-легенди от типа на Христо Йовов, който отдавна е приключил с големия футбол, а освен това винаги се е страхувал от сянката си! Нещастници! Всички вън!

Прав си,вярно е.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 май 2013 08:08

ЕМИЛ написа:Аз пък си мисля ,че благодарение на нас стигнахме на крачка от титлата и в момента сме най-добрата публика в България .А и не е наша работа да гоним футболисти . Нали за това са шефовете .

Ботев Пловдив са с най-многобройна публика по стадионите. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Левски”