Стига сте търсили под вола теле. Много ясно, че футболистите биват "водени" от мениджъри. Тези мениджъри имат интерес да докарват "добра стока", за да продължи да работи клубът с тях. От България, разбира се ще се натискат пред вратите на "Левски", Литекс и ЦСКА.
Или може би Любо Пенев е хоил до Бразилия и е взел Кодо и Мирасема? И е нормално, да гравитират едни и същи мениджъри около клуба. Ако 3 пъти си купиш хубаво сирене от един магазин, на четвъртият път е нормално да отидеш... пак в тоя магазин. А и магазина има изгода от теб. Това е което го обърнахте на философска тема в опитите си да обвините Иванов в поредният вселенски грях. Айде сега обратно, да измислете нещо друго.
Играчи за наблюдаване винаги има,друг е въпросът има ли кой да ги наблюдава!!!!
Пич, ей с т'ва изречение показваш, че искаш от 9 кладенеца вода да изкараш, ма Гонзо да е виновен за всичко.
Уфффффф...
Добре, ще ви дам сламка за грях на Гонзо... има общо с Иран и разработването на ядрената им програма.
Директорът никой не може да го задължи да работи с определени мениджъри.Все пак той носи цялата отговорност ,а не тези мениджъри и Батков.
Да той носи вина за избора, но сещаш ли се, че с трици маймуни не можеш да купи. Нали има бюджет за трансфери?!
Гонзо ли определя парите, които ще се изхарчат?
Ай пак с магазина. Идваш и ми казваш: "Искам да си взема малко сирене, два кремвирша, едно масло, едно кисело мляко ма имам 10 лв. и искам всички продукти да си взема." Аз ти давам кремвирши от 2.50 лв/кг, дето не стават за нищо, сирене от 2 лв. дето е вода, кисело мляко вода от 40 стотинки и масло -лой от 30 стотинки.Нали иска футболисти - няколко - на определени позиции. Но сумата е една. И трябва някак си хем да стават, хем да са евтини. Но за футболист от евросъюза нашите кинти са смешни. За африкански футбалер също. Локо ПД работят примерно с по-качествени мениджъри, тъй като са им намерили Дембеле. Чист късмет е, че тоя футболист попадна в България, а не направо във Фрайбург. А е непростимо, че Мустака го продаде. Срам!!! Не Гонзо го продаде. И Жо не си е тръгнал по желание на Гонзо.
Дарко преподписа, тука нито дума. Защо ли?!Дарко си тръгва. Какво щеше да стане, ако бе тръгнал? Беше ясно, че ще преподпише? Не. Райков е едно от откритията на сезона. Нито дума никой пак. А защо?
Хм...