Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 15 окт 2013 13:48

zlobul написа:Мисля да приключа дискусията със следното :

Ако някой имаше интерес от силен клубен футбол в България , в частност Левски , то отдавна да сме там , където ни е мястото .
Визирам периода 2006 -2008 , тогава Левски показваше класа , както в Европа , така и по българските терени , когато биехме на ходом .
За жалост на всички левскари , господинът (комунист) , тъмния субект от "прехода" , секретарят чиито подпис все още стои под документа за
обезличаването на футболен клуб Левски във Витоша , човекът който прави всичко възможно нашите приятелки да се чувстват комфортно преди мач с нас и т.н ...та същия този човек и още куп персони , които са свързани по някакъв начин с него НЕ ПОЖЕЛАХА ТОВА .

Начело с агент Тара -ТОЛКОВА !

Ми, да се маха и ти вади пари, бе ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 окт 2013 13:55

момче , ако мислиш че тара вади некви пари , значи си в голяма грешка :) За разлика от него , аз не съм комунистическо синче и никога не съм бил в структурите на БКП . Ако това не ти говори нищо , значи жалко за теб . За да стигнеш до нивото на адвоката чийто единствен клиент е Мишата , само акъл няма да ти помогне .

ПС: Попитай господин мустака , колко стотинки е дал за да придобие контролния пакет акции , да видим кво ще ти отговори :)) ...останалото е черно тото и финансов пинг-понг между клуба Левски и чстните фирми на тара и неговите съдружници , независимо кои са те .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 15 окт 2013 13:56

boabbb написа:
C&A_MALE написа:Мен колкото ме радва,толкова и ме притеснява напускането на Тоньо. Гигата спря парата в Локото и оня цъфна на Герена, сега и от тука бяга :(

ЗАКРИВАЙ :mrgreen:

Първо да ви бием, после Томов сам ще свърши тази работа :twisted:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 окт 2013 13:58

Звездата на сините с травма след сутрешната тренировка на тима

Звездата на Левски Гари Родригес може да пропусне съботното Вечно дерби срещу ЦСКА. На сутрешното занимание на тима Родригес получи контузия и не довърши тренировката, предаде репортер на ***.eu. Все още не е ясно каква точно е травмата на Гари и дали той ще може да играе срещу червените.

Припомняме, че вчера контузия получи и Нуно Пинто, който днес изобщо не тренира. Той също ще бъде под въпрос до последно.

Все пак има надежда и двамата да бъдат титуляри в събота на стадион "Васил Левски", споделиха от клуба.

Тара , прати ги в Русия ....няма да е нещо което да не сме виждали :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2013 15:02

Гари Родригес стресна Левски...

Гари,защо така ни стряскаш???
Стряскай "красноармейците"! :arrow:

Потребителски аватар
Andreev_Levski
Контакти:

Мнениеот Andreev_Levski » 15 окт 2013 16:07

Айде братя трябва да ги смажем тия.Знам ,че победата ще е трудна ,но ще е за нас..

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 окт 2013 00:01

:!: :!: :!: Моля, избягвайте спама в темата !!! :!: :!: :!:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 окт 2013 01:00

Тоньо пак кърти :

"Фактът е, че когато влязох в Левски, заварих официален договор между клуба и фенклуба за охраната на сектор "Б". Единственото, което промених, е, че за два от месеците, в които няма мачове, намалихме парите", разкри пред Тв7 подалият оставка като председател на УС на Левски Иво Тонев.

След края на миналия сезон Тонев се оттегли от поста изпълнителен директор и обяви, че ще се занимава само с построяването на новия сектор "А", който трябва да е готов за 100-годишнината на клуба идния май. Въпреки че подава и втора оставка, Тонев гарантира, че ще изпълни този си ангажимент.

"Подадох оставка по три причини. Първата е, че случката с Петев е унижение на институцията "Левски". Второ, това са, колкото и странно да звучи, сълзите, които видях в очите на Наско Сираков веднага след случилото се при представянето."

"Със Сираков не мога да кажа, че сме били приятели, най-вероятно няма и да бъдем такива, но никога не съм го чувствал враг. Третата причина да напусна бе, защото, след като той си тръгна, бях убеден, че това ще рефлектира върху мен. Аз съм човек, който има морал и достойнство.

Никога за нищо и пред никога не съм се молил. Нося си моите качества и моите недостатъци, но никога, по никакъв повод, зад гърба на никого не съм направил нищо", обяви още Тонев.

ПС: на кого да се молиш, освен на баща си бе ? Тия приказки от синче на номенклатурчик звучат цинично , глупак с глупака ти. До онзи ден беше направил само една тоалетна в съблекалнята на Локомотив и пак с парите на Гигов , тръгнал да строи сектор и да го раздава шеф.
Тоньо , ти си един парашутист и нищо друго ...просто плюнка . Защо плюнка ли ? ...ами много просто , напусна клуба на който беше натресен от баща ти , когато беше в най-трудната ситуация и дойде там където не си искан и в никакъв случай приеман (освен 30-те качулки)...е затва си плюнка . Смешник , довършвай сектора и се заври в миша дупка ...на никой няма да липсваш .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 окт 2013 10:50

ТоТонев завинаги в Левски :mrgreen: Най-некадърния директор EVAR :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”