Мнениеот zlobul » 16 окт 2013 01:00
Тоньо пак кърти :
"Фактът е, че когато влязох в Левски, заварих официален договор между клуба и фенклуба за охраната на сектор "Б". Единственото, което промених, е, че за два от месеците, в които няма мачове, намалихме парите", разкри пред Тв7 подалият оставка като председател на УС на Левски Иво Тонев.
След края на миналия сезон Тонев се оттегли от поста изпълнителен директор и обяви, че ще се занимава само с построяването на новия сектор "А", който трябва да е готов за 100-годишнината на клуба идния май. Въпреки че подава и втора оставка, Тонев гарантира, че ще изпълни този си ангажимент.
"Подадох оставка по три причини. Първата е, че случката с Петев е унижение на институцията "Левски". Второ, това са, колкото и странно да звучи, сълзите, които видях в очите на Наско Сираков веднага след случилото се при представянето."
"Със Сираков не мога да кажа, че сме били приятели, най-вероятно няма и да бъдем такива, но никога не съм го чувствал враг. Третата причина да напусна бе, защото, след като той си тръгна, бях убеден, че това ще рефлектира върху мен. Аз съм човек, който има морал и достойнство.
Никога за нищо и пред никога не съм се молил. Нося си моите качества и моите недостатъци, но никога, по никакъв повод, зад гърба на никого не съм направил нищо", обяви още Тонев.
ПС: на кого да се молиш, освен на баща си бе ? Тия приказки от синче на номенклатурчик звучат цинично , глупак с глупака ти. До онзи ден беше направил само една тоалетна в съблекалнята на Локомотив и пак с парите на Гигов , тръгнал да строи сектор и да го раздава шеф.
Тоньо , ти си един парашутист и нищо друго ...просто плюнка . Защо плюнка ли ? ...ами много просто , напусна клуба на който беше натресен от баща ти , когато беше в най-трудната ситуация и дойде там където не си искан и в никакъв случай приеман (освен 30-те качулки)...е затва си плюнка . Смешник , довършвай сектора и се заври в миша дупка ...на никой няма да липсваш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !