Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MuFc1878 » 13 окт 2013 18:41

Не очаквам кой знае какви треньорски умения от триото. Митов не показа някакви умения, но бе на няколко минути да спечели купа или две.....

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 13 окт 2013 18:55

Браво на Байлов каза много истини за Сирака и Раева, лошото е че трябва да скачат и на Батков 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2013 19:06

"Да, макар и в Казахстан, чета новините и това е стряскащо и шокиращо. Не зная как да го коментирам, защото е трудно да повярвам в това, което се случи. Честно казано аз не мога да си обясня лошите резултати на Левски. "Сините" са отбор с огромен потенциал. Проблемите са видими и могат да се отстранят лесно. Левски с лекота може да се превърне в един силен отбор. Нужни са само класен централен защитник и добър нападател", признава Люпко Петрович.

Който я разбира играта неговори много и само с едно-две изречения назовава проблемите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 19:10

BadBoy написа:
"Да, макар и в Казахстан, чета новините и това е стряскащо и шокиращо. Не зная как да го коментирам, защото е трудно да повярвам в това, което се случи. Честно казано аз не мога да си обясня лошите резултати на Левски. "Сините" са отбор с огромен потенциал. Проблемите са видими и могат да се отстранят лесно. Левски с лекота може да се превърне в един силен отбор. Нужни са само класен централен защитник и добър нападател", признава Люпко Петрович.

Който я разбира играта неговори много и само с едно-две изречения назовава проблемите.

Голямо боготворене на този Петрович!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 окт 2013 19:10

BadBoy написа:

То това и слепите могат да го видят. И този проблем не е отсега, а от много години. Левски сякаш е "обречен" да не може да намери качествен защитник.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2013 19:23

MuFc1878 написа:Не очаквам кой знае какви треньорски умения от триото. Митов не показа някакви умения, но бе на няколко минути да спечели купа или две.....

Предпочитам тъп треньор,с който да бием,отколкото суперинтелектуалец,с който да ни гермечат!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2013 19:48

Собственикът на "Левски" Тодор Батков изрази увереност, че неговият отбор със сигурност ще спечели дербито с ЦСКА на 19 октомври.

Тодоре,Тодоре...Всеки знае,че този мач е твърд Х...по-сигурен от него едва ли някога ще има ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2013 20:00

smoothc написа:
Собственикът на "Левски" Тодор Батков изрази увереност, че неговият отбор със сигурност ще спечели дербито с ЦСКА на 19 октомври.

Тодоре,Тодоре...Всеки знае,че този мач е твърд Х...по-сигурен от него едва ли някога ще има ;)

Заложи ли вече?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 окт 2013 20:29

Някой от форума беше ли днес на срещата на феновете ? Ако да, ще съм благодарен ако разкаже подробно какво се случи и какво се каза.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 окт 2013 20:35

"Ситуацията в клуба наистина беше чудна. В един момент президентът на клуба решава да уволни треньора. Това се случи с мен. Но реакцията на феновете показва не толкова връзката им с мен, колкото връзката им с Левски. Хората си казаха, че им е омръзнало треньорите да се сменят през 2-3 месеца. Те искат на някого да се даде време да работи за да покаже качествата си. Иначе що се отнася до колегата ми Ивайло Петев, на мен ми е жал за него. Той няма никаква вина, че попадна в такава ситуация. Като треньор, не искам един ден да попадна на негово място. Разбирам защо феновете направиха това, но не одобрявам начина им на действие. Иначе вече 2,5 месеца съм в България. Останах с отлични впечатления, бях в прекрасна страна, в прекрасен град, в много голям клуб. "............................................................................................................................"Кой е виновен ли? Ами тези, които са на върха на пирамидата. Аз като човек, който отговаряше за спортно-техническата част, президентът Тодор Батков, Наско Сираков, Иво Тонев, Христо Йовов. Всички ние сме виновни затова, което стана. Но ако ме питате, дали някой умишлено е саботирал работата ми, това в никакъв случай не е било така и никога няма да кажа подобно нещо. Никой никога не ми се е месил в определянето на състава, тактиката, воденето на тренировките и мачовете и в работата ми като цяло. Това при мен няма как да се случи. Всичко решавах аз сам. ".......................
"Левски е голям клуб. Имам да получавам някакви суми, но те не са големи. Не е нужно да ми се изплати всичко до края на договора, защото има клауза в договора, която предвижда какво се случва при преждевременното му прекратяване. Нямам никакви притеснения, че някой може да ме излъже, уверен съм, че всичко ще бъде наред."................................................................
"Опитах да направя всичко по силите си, но не успях. Пожелавам на колегата след мен да успее."

Славиша Йоканович

Това е позиция.Това е човек, професионалист...
Не храченето на раев.И раевчетата.

[offtopic]http://topsport.ibox.bg/news/id_822125157[/offtopic]
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”