Мнениеот dxl » 13 окт 2013 16:38
Кви ли не чудеса се пишат и говорят...
Батков не бил собственик на Левски, а поставено лице. Споменават се някакви задкулисни имена, като Чорни и ББ.
Добре де, аз ако съм задкулисен собственик на Левски, точно пък Батков, който хич не е популярен сред феновете, няма да ми бъде формалния президент на отбора.
Всеки нормален би събрал 2-3-4 бизнесмена, чийто данъчни декларации, поне на хартия, могат да издържат отбор като Левски и от там те биха си "назначили" имена като Тонев и Сираков за директори, които да движат нещата.
И да има някой над Батков, чийто пари той движи в и към Левски, мисля, че е ясно, че все пак той дефакто взема решенията в Левски.
А ако оставим конспирациите на страна - как не се научиха българските президенти и собственици, че в Европа са изключения отборите с успехи, в които собствениците вземат дейно участие. Просто погледнете за примери Челси и Сити. Руснака наля 1 милярд паунда за 10 години, а в замяна взе какво... 3-4 титли, 2-3 купи и ШЛ, а треньорите ги сменя един през друг.
Знаете ли имената на някой собственик на отбор в Германия?
Вижте Юнайтед, Арсенал, Ливърпуул - там собствениците са оставили власта в ръцете на мениджърите и директорите, които движат нещата и си носят отговорността.
Тук нашите паралии решават кой ще играе, кой не, кой работи по-правилно и пр.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.