Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Girl » 13 окт 2013 11:14

Мисля, че тва предложение за треньор е най-подходящо! :lol: :lol: Нищо лично, просто е колкото забавно, толкова и истина.

Любопитно предложение за излизане от кризата с номинирането на нов треньор е получил собственикът на Левски Тодор Батков. Идеята идва от партията на българските мъже и нейния лидер Росен Марков.

Той предложи юздите на "Герена" да поеме известната плеймейтка Николета Лозанова.

"Има два много силни аргумента, които правят Николета безспорния фаворит за следващ треньор на "сините". Първо, тя много добре познава футболистите у нас и второ, ако се стигне до събличане при представянето й, гледката ще е много по-приятна за мъжкото око", заяви Марков пред "Меридиан Мач".

Той бе категоричен, че сериозно е предложил идеята на Тодор Батков, когото познава много добре от години.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2013 11:58

Още един път я пуснете тая "новина" тук ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 13 окт 2013 12:03

Пак се започва с топ треньорите.Те тия ще искат заплати като за цял отбор,а играчите пак ще са си същите.Каква е ползата?
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 окт 2013 13:02

Две от последните три треньорски „жертви“ в Левски проговарят днес в предаването „Спортен свят с Крум Савов“ за проблемите, скандалите и катаклизмите в „синия“ клуб.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ИНТЕРВЮТАТА НА СЛАВИША ЙОКАНОВИЧ И НИКОЛАЙ МИТОВ ПО КАНАЛ 3 ОТ 16:00 Ч. ДНЕС!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 окт 2013 15:41

Едва ли ще бъдат казани някакви нови и изненадващи неща, но все пак може и да ги гледам :roll:
Image

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 13 окт 2013 16:38

Кви ли не чудеса се пишат и говорят...

Батков не бил собственик на Левски, а поставено лице. Споменават се някакви задкулисни имена, като Чорни и ББ.
Добре де, аз ако съм задкулисен собственик на Левски, точно пък Батков, който хич не е популярен сред феновете, няма да ми бъде формалния президент на отбора.
Всеки нормален би събрал 2-3-4 бизнесмена, чийто данъчни декларации, поне на хартия, могат да издържат отбор като Левски и от там те биха си "назначили" имена като Тонев и Сираков за директори, които да движат нещата.

И да има някой над Батков, чийто пари той движи в и към Левски, мисля, че е ясно, че все пак той дефакто взема решенията в Левски.

А ако оставим конспирациите на страна - как не се научиха българските президенти и собственици, че в Европа са изключения отборите с успехи, в които собствениците вземат дейно участие. Просто погледнете за примери Челси и Сити. Руснака наля 1 милярд паунда за 10 години, а в замяна взе какво... 3-4 титли, 2-3 купи и ШЛ, а треньорите ги сменя един през друг.
Знаете ли имената на някой собственик на отбор в Германия?
Вижте Юнайтед, Арсенал, Ливърпуул - там собствениците са оставили власта в ръцете на мениджърите и директорите, които движат нещата и си носят отговорността.

Тук нашите паралии решават кой ще играе, кой не, кой работи по-правилно и пр.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2013 17:14

dxl написа:Кви ли не чудеса се пишат и говорят...

Батков не бил собственик на Левски, а поставено лице. Споменават се някакви задкулисни имена, като Чорни и ББ.
Добре де, аз ако съм задкулисен собственик на Левски, точно пък Батков, който хич не е популярен сред феновете, няма да ми бъде формалния президент на отбора.
Всеки нормален би събрал 2-3-4 бизнесмена, чийто данъчни декларации, поне на хартия, могат да издържат отбор като Левски и от там те биха си "назначили" имена като Тонев и Сираков за директори, които да движат нещата.

И да има някой над Батков, чийто пари той движи в и към Левски, мисля, че е ясно, че все пак той дефакто взема решенията в Левски.

А ако оставим конспирациите на страна - как не се научиха българските президенти и собственици, че в Европа са изключения отборите с успехи, в които собствениците вземат дейно участие. Просто погледнете за примери Челси и Сити. Руснака наля 1 милярд паунда за 10 години, а в замяна взе какво... 3-4 титли, 2-3 купи и ШЛ, а треньорите ги сменя един през друг.
Вижте Юнайтед, Арсенал, Ливърпуул - там собствениците са оставили власта в ръцете на мениджърите и директорите, които движат нещата и си носят отговорността.

Тук нашите паралии решават кой ще играе, кой не, кой работи по-правилно и пр.

Доколкото знам,в Германия никой не може да притежава повече от 49% от клуба.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2013 17:15

blue avalanche написа:"Германски треньор за Левски
Предлагат на Тодор Батков футболисти от агенцията, която държи правата и на Икер Касияс

Левски е напът да извлече неочакван дивидент от скандала “Петев”, научи “7 дни спорт”. Собственикът на клуба Тодор Батков е имал в четвъртък дълъг разговор с импресариото на Ивайло Петев – Венци Митов. Мениджърът е предложил на адвоката половин дузина немски треньори, като е акцентирал на три имена.
Първото е това на наставника на дублиращия тим на Борусия Мьонхенгладбах Ааари ван Лент. Бившият холандски нападател на Вредер, Гладбах и Айнтрахт, който има и немски паспорт, се ползва с реномето на човек, разпознаващ на момента младите футболисти с качества. Той най-добре се вписва в изискването на Тодор Батков начело на Левски да застане специалист, който постепенно да почне да интегрира млади състезатели в първия тим.
Другите две конкретно дискутирани имена от Митов и Батков са бившият наставник на Локомотиве Лайпциг и Алемания Аахен Вили Кронхард и това на Волфганг Сидка. Последният е най-успешното име от трите в занаята, след като за последно е водил националния отбор на Ирак, а преди време беше начело на Вердер Бремен. И на тримата треньори правата се държат от мениджърска агенция, която урежда делата на вратар №1 на десетилетието в света - Икер Касияс. Нейните собственици са партньори на Венци Митов, като заедно последно работиха по преминаването на Иван Бандаловски в белгийския Льовен.
Освен триото немски специалисти Митов е предложил на Тодор Батков и още толкова други чуждестранни треньори, дали му оторизация да им търси отбори зад граница. Засега собственикът на Левски обаче иска да изчака края на полусезона, преди да решава кардинално проблема. Това означава, че мачът с ЦСКА е ключов за бъдещето на Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов.
При загуба в дербито адвокатът със сигурност ще доведе чужденец да поеме Левски. Както “7 дни спорт” единствен писа, на срещата си с Батков, тарторите на сектор "Б" категорично отхвърлиха вариантите начело на тима да се завърне някой измежду Емил Велев, Георги Тодоров или Велислав Вуцов. Така на практика от родните специалисти единственият, който ще бъде приет от ултрасите да застане начело на Левски, е Димитър Димитров. Херо обаче се отказа от намерението си да хвърли оставка в Черноморец, което спира всякакъв вариант за преговори с него.
Интересното е, че Венци Митов, който предложи немските треньори на Тодор Батков, е с огромна заслуга Ивайло Петев да не е наставник на Левски. Въпреки ритуалното събличане на Герена младият специалист сподели вечерта след инцидента, че остава начело на тима и ще се докаже. На следващия ден обаче Петев в компанията на самия Митов даде пресконференция, на която обясни, че няма какво да прави в Левски при така създалата се ситуация. Точно импресариото е дал най-настоятелните съвети на бившия наставник на Лудогорец да не се ангажира с Левски."

Какъв е смисъла ? И Дел Боске ще уволнят след два месеца.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2013 17:16

Ако байлов и гугутката не бяха продажни, имаха чест и достойнство, щяха да си подадат оставката.
Сами доказват какви нищожества са. Абсолютни грешки на природата.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 окт 2013 17:56

Антони Здравков потвърди, че вече официално той е новият старши треньор на Левски. Доскорошният шеф на детско-юношеската школа в клуба разкри в ефира на БНТ1, че вчера е подписал всички документи за своето назначение.

„Определено тежестта е голяма. Няма да се правя на велик, като кажа, че това не е проблем. Осъзнавам на какво съм се съгласил, но ще разчитам на 100 процента на Присто Йовов, Елин Топузаков и Мариян Христов. Изпадал съм и друг път в такива състояние. Ще се опитам да подходя малко по-нетрадиционно, да разчупя хладината в съблекалнята. И най-великият треньор без футболистите е нищо.“

„Утре с Батков ще вземем решение за школата, но това не означава, че ще спра да я наблюдавам. Вчера подписахме документите за официалното ми назначение като старши треньор.“

„Мисля, че първо трябва да наблегнем на моментната работа, а после да чертаем бъдещето. Ако успеем с едното, можем да мислим за набавянето на нови футболисти. Така нещата ще изглеждат по-добре. Срокът пред мен е ясен – до изтичането на втората част от първенството. Аз държа отборът да играе във всеки мач за победа. Оттам нататък какво ще се случи – не се знае“, допълни Здравков

Върни се в “Левски”