Има има Здравко Димитров го точи а някой съотборник го снима
https://topsport.bg/levski/skandalen-klip-s-igrach-na-levski-vazmuti-futbolnata-obshtestvenost.html
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Martinez1948
- Контакти:
Re: Без цензура!
W84me написа:LoveAndPeace написа:Крайно време е да докараме Лудогорец на Герена , да ги облечем в синьо и да почнеме да им викаме - Левски! Левски! Левски!
Автоматично ще припозная 11 поредни титли. Пръв.
Първо пуснете декларация, че ГМО с Лудогорец или друг клуб би било край с автентичността на вашият отбор, както с честта и моралът ви.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
luchoni написа:Има има Здравко Димитров го точи а някой съотборник го снима
https://topsport.bg/levski/skandalen-klip-s-igrach-na-levski-vazmuti-futbolnata-obshtestvenost.html
100% клипа е направен от Иван Горанов. Таман се чудих защо се върна в Левски
miro_rz написа:Това как братята се местят в София го слушаме от 2013та!
Не не, тая година вече е сигурно, а Купата е "уредена" за Левски. Няма какво да стане вече, Бойко е левскар и го е уредил.
[offtopic]Рашков[/offtopic]
Последна промяна от W84me на 06 авг 2021 16:55, променено общо 2 пъти.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кво сте се превъзбудили всички бре, аман от леви!!!
Педали ли сте, джендъри ли сте...
Педали ли сте, джендъри ли сте...
Ебаси, аз очаквах нещо извънредно, пък то... Съвсем нормални неща за футболна съблекалня, като изключим снимането де.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Ебаси, аз очаквах нещо извънредно, пък то... Съвсем нормални неща за футболна съблекалня, като изключим снимането де.
Дали е гледал някоя от вашите икони на телефона си докато лъска, или пък снимка на последният ви трофей и се е изпразнил от кеф?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
W84me написа:Ебаси, аз очаквах нещо извънредно, пък то... Съвсем нормални неща за футболна съблекалня, като изключим снимането де.
Щом е нормално на стадион Георги Аспарухов да си лъскате един пред друг в съблекалнята
- LoveAndPeace
- Контакти:
Деба
тия спорталци , ся ебават ли се или не се ебават
&format=webp)

&format=webp)