Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот amstel_beer » 12 окт 2013 01:21

zlobul написа:Групата на Левски: Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Христо Попадийн, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Димитър Макриев, Цветан Генков.

Свалете им фланелките бе

Везалов е бил на проби при червените преди години ;)

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 12 окт 2013 02:31

Старокин наистина заслужава събличане.
Изображение

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 12 окт 2013 07:57

Rivaldo10 написа:
terata написа:Мислех да сефтосам, ама ще кажат, че съм платен да ви пускам темите тук :mrgreen:

Добре го мислиш, давай смело! :)
За мен лично е много грешно, да се говори за повече и по-малко левскари! Не ми се нравят нито определения като "дроги", нито обвинения за тв фенове, форумни герои и т.н. В крайна сметка всички се интересуваме и обичаме Левски!

+1

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Назначават немски треньор в Левски след Нова година

Мнениеот dindan » 12 окт 2013 11:54

Неочакван дивидент от скандала "Петев" е напът да извлече Левски, съобщава "7 дни спорт". Собственикът на клуба Тодор Батков е имал в четвъртък дълъг разговор с импресариото на Ивайло Петев - Венци Митов. Мениджърът е предложил на адвоката половин дузина германски треньори, като е акцентирал на три имена, твърди изданието. Първото е това на наставника на дублиращия тим на Борусия Мьонхенгладбах Ари ван Лент.

Бившият холандски нападател на Вердер Бремен, Гладбах и Айнтрахт, който има и германски паспорт, се ползва с името на човек, разпознаващ на момента младите футболисти с качества. Той най-добре се вписва в изискването на Тодор Батков начело на Левски да застане специалист, който постепенно да започне да интегрира млади състезатели в първия тим. Другите две конкретно дискутирани имена от Митов и Батков са бившият наставник на Локомотиве Лайпциг и Алемания Аахен Вили Кронхард и това на Волфганг Сидка.

Последният е най-успешното име от трите в занаята, след като за последно е водил националния отбор на Ирак, а преди време беше начело на Вердер Бремен. И на тримата треньори правата се държат от мениджърска агенция, която урежда делата на вратаря на Реал Мадрид Икер Касийяс. Нейните собственици са партньори на Венци Митов, като заедно последно работиха по преминаването на Иван Бандаловски в белгийския Льовен.

Освен триото германски специалисти, Митов е предложил на Батков и още толкова други чуждестранни треньори, дали му оторизация да им търси отбори зад граница. Засега собственикът на Левски обаче иска да изчака края на полусезона, преди да решава кардинално проблема. Това означава, че мачът с ЦСКА е ключов за бъдещето на Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов. При загуба в дербито адвокатът със сигурност ще доведе чужденец да поеме Левски.

Автор: 7 дни спорт
WINNER
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Re: Назначават немски треньор в Левски след Нова година

Мнениеот genius » 12 окт 2013 12:05

Добре би било новите треньори да бъдат представяни чисто-голи в залата за пресконференции, като на наборна комисия. Така нашите олигофрени ще бъдат поставени пред свършен факт и докато се напънат да измслят нещо, пресконференцията ще е завършила :)

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 12 окт 2013 12:10

И китайски треньор да дойде,все ще е тая!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 12 окт 2013 12:12

Абе,най-добре е треньора да е жена,та да има защо да я събличат мутрите на Батков!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 12 окт 2013 12:14

genius написа:Добре би било новите треньори да бъдат представяни чисто-голи в залата за пресконференции, като на наборна комисия. Така нашите олигофрени ще бъдат поставени пред свършен факт и докато се напънат да измслят нещо, пресконференцията ще е завършила :)

Партия предложи Николета Лозанова за треньор на Левски
Изображение

Любопитно предложение за излизане от кризата с номинирането на нов треньор е получил собственикът на Левски Тодор Батков. Идеята идва от партията на българските мъже и нейния лидер Росен Марков. Той предложи юздите на "Герена" да поеме известната плеймейтка Николета Лозанова. "Има два много силни аргумента, които правят Николета безспорния фаворит за следващ треньор на "сините". Първо, тя много добре познава футболистите у нас и второ, ако се стигне до събличане нпри представянето й, гледката ще е много по-приятна за мъжкото око", заяви Марков пред "Меридиан Мач". Той бе категоричен, че сериозно е предложил идеята на Тодор Батков, когото познава много добре от години.

sportal
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 окт 2013 12:14

"Неочакван дивидент от скандала "Петев""

Поредния журналяга на заплата при Ганя и Тото Тонуньо. :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 окт 2013 12:53

"Имах нужда от време, но не го получих. Време ще е нужно и на треньора, който идва след мен. Вярвам, че ако бях останал, през пролетта нещата щяха да изглеждат по-добре. Кога разбрах, че ще бъда уволнен? Бях в Испания. Ден преди да се върна получих информация, че за това се говори. Върнах се в понеделник вечерта, а във вторник сутринта ми съобщиха", призна Йока пред "Меридиан Мач". "Нямам информация, че Тодор Батков е настоявал за смяната ми минути след мача с Локомотив. Но аз не бягам от никого, мога да говоря открито с всички, да се изправя лице в лице с всеки. Говорих открито с всички - с Тонев, Сираков, Батков и Ицо Йовов. Всички ми казаха, че уволнението ми не е точно тяхна идея, но така са решили. Мен не ме интересува кой точно ме е уволнил, а в края на краищата не е и толкова важно", довери специалистът. "Имаше доста играчи, които искахме, а не успяхме да вземем. Тази година бяха платени нула евро за трансфери, просто нямахме други възможности. Моя е вината за това дали ми е било съобщено или не нещо при преговорите да водя Левски. Сигурен съм, че отборът ще излезе от това положение", сподели още Йоканович.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452 ... =6&champ=1

:?

Желая успех на Йока, вярвам, че е треньор с качества.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”