Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот Живко6461 » 24 май 2015 09:00

mikata написа:Името трябва да е на спонсор :oops:

Не всичко е пари! все още! Поне за мен и според мен. Не е необходимо да продаваме всичко за да съществуваме. Има и други начини да се печелят така необходимите пари. А спонсорът може да рекламира на всички трибуни, на целия стадион, около стадиона, ..., навсякъде...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 май 2015 09:04

Der Schmarotzer написа:
Avanti_Ragazzi написа:4-мата най-заслужени футболисти на Левски, като изключим Гунди разбира се, са следните:
-Георги Соколов
-Наско Сираков
-Павел Панов
-Стефан Аладжов

Присъединявам се към мнението, че трибуна не трябва да се кръщава на футболист. Освен това, кой ще даде адекватно обяснение, кой футболист е по-,по- най-? Щото тук изброените са ок, но мога да кажа още 5-6, които бяха не по-малко, да не кажа и повече великолепни футболисти, какво ще правим с тях? Нима един Мишо Лозанов, един Божин Ласков, един Асен Пешев, един Асен Панчев, Христо Илиев, Поцо Соколов, Васил Спасов, Кирил Ивков, Емо Спасов, Георги Иванов, Кирил Миланов, Ники Илиев, Борислав Михайлов, разбира се Гиби Искренов, не заслужават назоваването на трибуна на тяхно име? Или на треньори като Витлачил, Шпайдела и др. Както даде идея колега-съфорумник, името на трибуната/трибуните може да се продадат за определен срок. А в пространството около стадиона да се направи алея на славата, в която да се поставят бюстовете на големите футболисти и треньори на Левски през годините. Като условие за това е да не са вече между живите.

Повторил съм мнението ти 100% по смисъл и приблизително 60-70% по съдържание :). Извинявай, ако съм те засегнал! Не съм плагиатствал. Уверявам те! По едно и също време, независимо един от друг сме мислили почти еднакво.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 май 2015 11:06

Моето мнение е малко по-различно от мнозинството. Според мен поне това дължим на най-големия футболен талант раждан в пределите на България-Георги Соколов! Мачкан от Системата, почти забравен от феновете и ръководителите .....това ще бъде нашето извинение и подарък към него! Мир на праха му!
п.с. Нека бъдем и сантиментални, стига с тези пари и спонсори. Вярно, не може без тях, но и не са всичко на този свят.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 май 2015 21:46

Живко6461 написа:
Der Schmarotzer написа:
Avanti_Ragazzi написа:4-мата най-заслужени футболисти на Левски, като изключим Гунди разбира се, са следните:
-Георги Соколов
-Наско Сираков
-Павел Панов
-Стефан Аладжов

Присъединявам се към мнението, че трибуна не трябва да се кръщава на футболист. Освен това, кой ще даде адекватно обяснение, кой футболист е по-,по- най-? Щото тук изброените са ок, но мога да кажа още 5-6, които бяха не по-малко, да не кажа и повече великолепни футболисти, какво ще правим с тях? Нима един Мишо Лозанов, един Божин Ласков, един Асен Пешев, един Асен Панчев, Христо Илиев, Поцо Соколов, Васил Спасов, Кирил Ивков, Емо Спасов, Георги Иванов, Кирил Миланов, Ники Илиев, Борислав Михайлов, разбира се Гиби Искренов, не заслужават назоваването на трибуна на тяхно име? Или на треньори като Витлачил, Шпайдела и др. Както даде идея колега-съфорумник, името на трибуната/трибуните може да се продадат за определен срок. А в пространството около стадиона да се направи алея на славата, в която да се поставят бюстовете на големите футболисти и треньори на Левски през годините. Като условие за това е да не са вече между живите.

Повторил съм мнението ти 100% по смисъл и приблизително 60-70% по съдържание :). Извинявай, ако съм те засегнал! Не съм плагиатствал. Уверявам те! По едно и също време, независимо един от друг сме мислили почти еднакво.
:)
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 май 2015 11:45

Пичове, на запад и в частност в Германия, хората отдадоха имената на стадионите си за определени периоди от време, за многомилионни сделки, а ние все го избиваме на някаква рицарска чест, как всичко не било пари и ще е смъртна обида, ако трибуна, сектор или стадион се казват с името на търговско дружество...

Айде да пълним всички сектори, да носим приходи и да не се правят зулуми, а пък за историята - един скромен, модерен музей, с адекватно представени експонати и история, могат да вършат повече, отколкото да кръстим трибуната на някоя легенда.

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 26 май 2015 09:09

Serafim написа:Пичове, на запад и в частност в Германия, хората отдадоха имената на стадионите си за определени периоди от време, за многомилионни сделки, а ние все го избиваме на някаква рицарска чест, как всичко не било пари и ще е смъртна обида, ако трибуна, сектор или стадион се казват с името на търговско дружество...

Айде да пълним всички сектори, да носим приходи и да не се правят зулуми, а пък за историята - един скромен, модерен музей, с адекватно представени експонати и история, могат да вършат повече, отколкото да кръстим трибуната на някоя легенда.

Много добро мнение. Съгласен съм напълно. Може да се напрви и алея на славата както каза един колега по горе.
Георги Аспарухов е стадиона от там нататък не е голям зор как ще се казва някоя трибуна. Ако от нея могат да се изкарат пари
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 май 2015 15:27

Предстоят интересни дни и репортажи от сектора! :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2015 09:40

Rivaldo10 написа:Предстоят интересни дни и репортажи от сектора! :)

Е, дай някакъв жокер, не дразни така любопитството на сините братя :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 май 2015 09:47

Ще издам малко :arrow: Започна вече изолацията с вата и гипсокартон, както и ВиК, довършва се и зидарията на първи етаж, която беше предвидена за етап 2 :) Усилено се работи по трибуната - стълбите ще са в жълто, а останалия цвят под седалките ще е сив.

Информация благодарение на 86mhz :P

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 28 май 2015 10:48

TristaNNN написа:
Rivaldo10 написа:Предстоят интересни дни и репортажи от сектора! :)

Е, дай някакъв жокер, не дразни така любопитството на сините братя :)

Да не чакаш жокери, чети си:
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=451
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Върни се в “Левски”