Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Левски е мазният и хлъзгав продукт, символ на всяка власт. Така, че не ми пиши за Политбюро, ти, фенче на отбора на Държавна Сигурност. Да ти напомням ли, че и днес начело са ви Агент Тара, Агент Николай и Агент Борил ??!
london_hools написа:1982 написа:Левски е мазният и хлъзгав продукт, символ на всяка власт. Така, че не ми пиши за Политбюро, ти, фенче на отбора на Държавна Сигурност. Да ти напомням ли, че и днес начело са ви Агент Тара, Агент Николай и Агент Борил ??!
А бе„тапир прост,ние ако бяхме такива,дали простомире, нямаше да сме Шампиони,а прост гъз ******?????
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:london_hools написа:1982 написа:Левски е мазният и хлъзгав продукт, символ на всяка власт. Така, че не ми пиши за Политбюро, ти, фенче на отбора на Държавна Сигурност. Да ти напомням ли, че и днес начело са ви Агент Тара, Агент Николай и Агент Борил ??!
А бе„тапир прост,ние ако бяхме такива,дали простомире, нямаше да сме Шампиони,а прост гъз ******?????
Да, такива сте, отборът на всички власти. Гибона - вашата легенда, се продаде на ДПС за жълти стотинки, Тодор Батков купи нови Опел Астри за МВР по времето на Румен Петков, а Георги Първанов - Агент Гоце, лично му нахлузи орден "Стара планина". Бойко Борисов ви доведе КГБ креатурката - ВТБ Кепитъл, а Евгений Бакърджиев ви доведе Михаил Чорни - руски евреин, също креатура на КГБ.
Това сте вие - с всички власти сте добре, мазните се на всеки за пари.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта