Мнениеот realno » 03 авг 2021 14:10
Red_Neck написа:realno написа:Red_Neck написа:vlong написа:Що не спориш с другите разбирачи,които смятат дарителството за просия?
Че те дарителските кампании са си баш просия, а организаторите им са си просяци.
Когато даваш (даряваш) по собствена инициатива е едно, но когато някой непрекъснато те ръчка да го правиш (и в повечето случаи не получаваш нищо в замяна) е съвсем различно.
Прекалено негативно са натоварени значенията на думите "просия" и "просяк" в обществото ни.
Редно е да правим разлика. Има хора, които са принудени от някакви обстоятелства и в пълна безизходица се принуждават да просят, но има и такива лузъри, които го правят от откровен мързел, или с цел измама, т.е. лесно набавяне на средства на гърба на абдалите, които бачкат.
От кой тип просяци са вашите, вие си преценяте.

По твоята логика, децата ти са най - големите просяци.
Белчо, къде намеси децата, бре

Стана ми интересно, .... я доразвий "моята логика" и ми докажи, че децата ми са просяци

За левскарите Левски е важен и за да го има трябва да жертват от себе си. Както за един баща децата са важни и е готов да жертва средства и време за тях, та ако ще и да са лузъри като вас.
Но тъй като вас комунистическото творение думи като вярност и любов са непознати, остава да говорите за просия. За това се случи логичното, да изоставите клуба си в трудния момент и да станете за позор като припознавачи на Литекс, а Левски да е жив.
Дано да схващаш логиката. Ако ли не, значи сериозно са ви увредили ума в припошките манипулации и празнословия.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"