Sinite ot Sofia написа:WPWW написа:metodito написа:WPWW написа:metodito написа:WPWW написа:В евротурнирите са мачовете, където отборът трябва да се раздаде на 101% и да стигне възможно най-напред. В тази връзка е абсурдно как селекцията се прави сякаш Лига Европа е някакъв плажен турнир между другото, да ги бяха взели направо в деня на мача и да ги пускат титуляри.
От години Европа бива подценявана от нас, а точно Европа е не само пари, но и може да подейства психологически тея футболисти да станат колектив и да окаже влияние на целия сезон. Положително или отрицателно.
Как е възможно да подцениш ект когато си отсранил 1 отбор за последните 6 участия... Вярно че вече изоставаме футболно и от Люксембург, но да излязат на мач в Лига Европа и да се разхождат като с Вадуц е абсурд.
Подценява се от клуба - от ръководството. Това имах предвид. Ако не беше така, футболистите, които ще излязат на терена срещу Ружомберок вече щяха да играят заедно. Ами в мен има такова усещане - абе в Европа, какво ще правим, дай да видим първенството. Един вид, примерно. Срещу Вадуц, там не знам какво се случи, човек. Тук има хора, които имат теория за неплащане на заплати. Не знам дали е било така. Всеки лев е ценен, нали? Отстраним ли ружите, ето ти половин милион лева. Малко ли са? За следващите не говоря. Нека мислим мач за мач. Божинов вече ни донесе половин милион лева. Това са си реални пари.
Няма логика в подценяване от ръководството, след като Европа е един от малкото източници на финанси. По-скоро е непукизъм, предишните ръководства харчеха чужди пари и не им пукаше какво ще изгубят от ранно отпадане. Новото ако наистина харчело свои, няма никаква логика да подхожда толкова несериозно към подготовката за ЛЕ. Но не е само до пари, подобни отпадания рушат и малкото останал престиж на клуба и първенството.
Лудогорец ако не бяха влезли в групите първите 2-3 години, вече щяха да са се изпарили от футболната карта. "Левски" го има защото има фенове, но при отпадане в първи кръг, ще ходят 200 човека да гледат дербита с Етър и Арда, с ония измислени тимчета като Царско село и Витоша няма и толкова.
Не усещаш ли как си противоречиш? Да, абсолютно вярно е, че Левски го има заради феновете.. вече повече от век. И айде ако отпаднем от тези да не сме обичайните 34 в Б и 300 в блок 5 ? Айде и такива като теб ( ако си ходиш редовно и коментара ти е към масата, извинявай) да додйат на мач с Арда.. е така заради Левски
Защо да си противореча - "Левски" го има заради феновете, дори само като обществен интерес, който генерира. Защото е ясно, че след два добри мача 200 стават 10 000, но за десет години този отбор рядко има два добри последователни мача, представянето в Европа е полу-аматьорско. София ми е малко далеч за да съм на всеки мач, сектор Б всички знаят кой и как до докара до това живуркане. Не може да отпадат след размотаване срещу Вадуц, а после да говорят в колко голям клуб са попаднали и пр.