Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Чудесна новина!!! Благодаря ви, г-н Роси!!!

Големи надежди за Вутов, но накрая се провали. И мисля, че главната причина е в самия него, просто не е интелигентно достатъчен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Serafim
- Контакти:
Вутов не мръдна и метър в развитието си. През целия сезон правеше едни и същи тъпотии, с които ни късаше нервите - мърдосва се, задържа много топката, осира шансове за подаване, не успява по никакъв начин да се пребори за позиция на терена, дори и срещу бавни и изморени противници. За пример Горанов, който изключително много вдигна нивото си...
- metodito
- Контакти:
modor написа:"Дарик радио" се свърза с агента на играча Лъчезар Танев, който беше лаконичен, но и доста конкретен: "Това е подигравка с агента, футболиста и Удинезе", заяви импресариото.
.
Направи ми лошо впечатление начина, по който се включи в мача със Септември. Явно е знаел накъде отиват нещата.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Вутов не мръдна и метър в развитието си. През целия сезон правеше едни и същи тъпотии, с които ни късаше нервите - мърдосва се, задържа много топката, осира шансове за подаване, не успява по никакъв начин да се пребори за позиция на терена, дори и срещу бавни и изморени противници. За пример Горанов, който изключително много вдигна нивото си...
Общо взето съм съгласен с написаното от теб, а как ще коментираш експериментите с позицията му?
- metodito
- Контакти:
siniq_fen написа:Това, че се разделяме с Вутов, е най-силният ни трансфер до момента!
...
"Българите са малък, но за това пък много прост народ". Жорж Ганчев.
metodito написа:siniq_fen написа:Това, че се разделяме с Вутов, е най-силният ни трансфер до момента!
...![]()
И част от него е и Вутов. С какво той доказа, че заслужава да остане?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Serafim
- Контакти:
metodito написа:Serafim написа:Вутов не мръдна и метър в развитието си. През целия сезон правеше едни и същи тъпотии, с които ни късаше нервите - мърдосва се, задържа много топката, осира шансове за подаване, не успява по никакъв начин да се пребори за позиция на терена, дори и срещу бавни и изморени противници. За пример Горанов, който изключително много вдигна нивото си...
Общо взето съм съгласен с написаното от теб, а как ще коментираш експериментите с позицията му?
Ти самия казваш, че гледаш много футбол и би трябвало да виждаш и да знаеш, че позициите в днешно време не са статични. Днес човека играещ зад нападателя трябва да може да играе там, където го завари играта - на фланга, на върха на атаката, в центъра. Освен в началото на сезона, когато Вутов определено имаше инструкции да играе на десния фланг и да седи там, през останалото време си беше зад нападателя или на върха на атаката. Много рядко е играл ляво крило и то когато се е налагало да се правят ротации. И никъде нищо не игра. Факта, че има един силен мач го подтвърждава.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:siniq_fen написа:Това, че се разделяме с Вутов, е най-силният ни трансфер до момента!
...![]()
И част от него е и Вутов. С какво той доказа, че заслужава да остане?
Друго коментирам. Без да съм някакъв експерт, на мен Вутов не ми хареса как се включи при завръщането си. Коментарът ми е насочен към злобарската забележка.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Serafim написа:Вутов не мръдна и метър в развитието си. През целия сезон правеше едни и същи тъпотии, с които ни късаше нервите - мърдосва се, задържа много топката, осира шансове за подаване, не успява по никакъв начин да се пребори за позиция на терена, дори и срещу бавни и изморени противници. За пример Горанов, който изключително много вдигна нивото си...
Ти самия казваш, че гледаш много футбол и би трябвало да виждаш и да знаеш, че позициите в днешно време не са статични. Днес човека играещ зад нападателя трябва да може да играе там, където го завари играта - на фланга, на върха на атаката, в центъра. Освен в началото на сезона, когато Вутов определено имаше инструкции да играе на десния фланг и да седи там, през останалото време си беше зад нападателя или на върха на атаката. Много рядко е играл ляво крило и то когато се е налагало да се правят ротации. И никъде нищо не игра. Факта, че има един силен мач го подтвърждава.
Виж, човек, аз споделям мнението, че той не показа нещо, с което да покаже, че си струва да бъде задържан, но не може да отречеш и това за позицията.
Относно това, което казваш за позицията... знаеш, че не си прав. Едно име ще ти дам: Обертан. Ако искаш отричай, че няма разлика в това дали е на крилото или зад нападателя или както беше слаган като чист нападател. Вутов пък беше налаган като крило, каквото не е. И като нападател. Какъвто не е. В случаите, в които беше слаган на титулярната си позиция ОБАЧЕ, също не се справи. Те бяха малко, но ги имаше. А къде игра с Черно море?