Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2017 10:58

Аз лично, дотук съм много приятно изненадан от селекцията, както и скоростта и дискретността, които я спохождаха. Направихме я като голям отбор - професионално на фона на репутацията и възможностите ни. И на малките деца е ясно, че едва ли всеки един от новопривлечените ще пасне като дялън камък в тима, та е много вероятно някои състезатели да не оправдаят доверието през сезона. Но това е напълно нормално, причини - бол. Факт е, че имаме готов и боеспособен състав за старта на домусово-гриша лигата. Според мен най-важното е, че с тези футболисти се създава един нов организъм с по-свеж гръбнак и определено много по-бистра и необременена глава. Каквото и да стане довечера, основите на този нов отбор са положени и е въпрос на време и мъничко търпение момчетата да почнат да ни носят радост и наслада на терена. Да си кажа честно, аз не очаквам чудеса през тази кампания, защото момчетата тепърва ще се обиграват, макар че честно казано много ми се иска да вдигнем някоя купа, време ни е вече. По-скоро смятам, че ще видим най-доброто от този отбор след година, като не изключвам някои корекции още през зимната пауза. Също така вярвам, че и публиката на стадиона ще се представи на ниво през сезона. Оптимизмът ми се дължи на това, че дотук не видях и чух толкова много мрънкалници по трибуните и разните му други сини контакти на живо. Явно повечето от мрънковците си киснат само във форумчето.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 юли 2017 10:59

Пичове, селекцията е супер, няма ползва от мрънкане. Разбирам, че доста години ни водеха ментета и безизвестни футболисти, които се оказваха тотални провали, с любезното съдействие и на непрофесионалното ръководство, което съсипваше всеки един футболист, минал от тук.
Сега нещата не седят така. Не мисля, че имаме слаб трансфер, с уговорката, че Цветкович игра слабо и в трите мача до тук, но не можем да съдим от сега. Дори един Ангелов е попадение, което ще се окаже ценно при контузии, ротации и тн. през дългия сезон. Единствено положението с централните защитници не е розово, но явно се работи по привличането на нов (титуляр).

Не мисля, че има от какво да се оплакване. Даже сега имаме идеалните предпоставки да започнем да посещаваме стадиона по-редовно, а ако изгонят и наркоманите... супер.

Искам да ви обърна внимание на нещо друго - да сте попадали често на интервюта от страна на Боримиров? На Спас Русев? На селекционери, скаути, главни мениджъри и пр. паплач? Това бе запазена практика при Гонзо и Иво перчема. И в началото при Русев. Явно имаше колективна безотговорнос.
Единствено Краси, с печалния си прякор "Универсиадата" на няколко пъти дава интервюта, подтикван от НКП.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юли 2017 11:02

koisa написа:
шивача написа:Нещо ме съмнява този трансфер...
Първо, за да подпише ще иска поне 200-300евро комисионна за него и мениджъри....Поне толкова!
Второ, заплатата ще му е ПОНЕ двойна на Прохазка, Мапуку, сепуку и тн- тоест огромна предпоставка за проблеми.
Трето, ако подпише с вас в същия миг си забива харакири от гледна точка на това, че оттук-нататък ще трябва да играе за ниско разредни отбори и шанса да играе в голямо първенство намалява драстично.
Нищо чудно да е някаква измама и днес да си замине по живо, по здраво... :?

Много евтин тоя, за 200-300 евро комисионна да се набута в България. :lol:

не ти разбрах иронията? а и още не се е набутал...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юли 2017 11:16

Serafim написа:Пичове, селекцията е супер, няма ползва от мрънкане. Разбирам, че доста години ни водеха ментета и безизвестни футболисти, които се оказваха тотални провали, с любезното съдействие и на непрофесионалното ръководство, което съсипваше всеки един футболист, минал от тук.
Сега нещата не седят така. Не мисля, че имаме слаб трансфер, с уговорката, че Цветкович игра слабо и в трите мача до тук, но не можем да съдим от сега. Дори един Ангелов е попадение, което ще се окаже ценно при контузии, ротации и тн. през дългия сезон. Единствено положението с централните защитници не е розово, но явно се работи по привличането на нов (титуляр).

Не мисля, че има от какво да се оплакване. Даже сега имаме идеалните предпоставки да започнем да посещаваме стадиона по-редовно, а ако изгонят и наркоманите... супер.

Искам да ви обърна внимание на нещо друго - да сте попадали често на интервюта от страна на Боримиров? На Спас Русев? На селекционери, скаути, главни мениджъри и пр. паплач? Това бе запазена практика при Гонзо и Иво перчема. И в началото при Русев. Явно имаше колективна безотговорнос.
Единствено Краси, с печалния си прякор "Универсиадата" на няколко пъти дава интервюта, подтикван от НКП.

Спас преди 2-3дни имаше интервю.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 20 юли 2017 12:20

Селекцията е супер. Има само няколко опасности:
- с финансовото състояние на клуба
- с мотивацията на тези играчи да играят със Септември, Верея и Бистрица
- с публиката, която при първия хикс ще почне да съблича и да иска титла
- със стратегията на клуба, която уж включваше развитие на младите, пък се оказа, че е за стойчомладеновска селекция

Няма кой да анализира горното от нашето ръководство.
А що се отнася до феновате, мисля, че те сега ще се вторачат в Митов и ще нагнетяват, докато не го изгонят, каквито и да са последиците.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юли 2017 12:57

Селекцията ще мотивира със сигурност повече превъженици да отидат на стадиона, защото няма да гледат младежи, които не могат да спират топката, а класни футболисти, които са гледали само по ТВ. Това ще е добре и за финасите на клуба. Дано само с този треньор покажат способна игра и мотивация, иначе всичко губи смисъл.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 20 юли 2017 14:22

При план 2007 имахме голобради българчета като Георги Петков, Лусио Вагнер,Игор Томашич ,Елин Топузаков,Даниел Боримиров ,Ричард Еромоигме ,Седрик Бардон ,Дядо Мечо Телкииски ,да не забравяме и дядо Пеле .
Нека не забравяме ,че сега се прави copy/paste на "план 2007" . Постепенно и юношите ще играят ,но е по-добре да играят със звезди ,отколкото със средняци .

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 юли 2017 16:25

Обертран подписа ли вече?
Че докато не го видя със синята фанелка на Левски, не вервам направо

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 20 юли 2017 17:04

metodito написа:Точно, както разправят тук съфорумците, явно в школите, дават им топка и "айде, ритайте". :| Заради това ще вземаме основно легионери и ще цъкаме с език...

Когато тренирах се случваше точно това. Треньорът идваше, разделяхме се на два отбора, мяташе ни топка и ни пращаше да ритаме. Той отиваше някъде и се връщаше да ни свири край на тренировката. Сигурно ни е гледал на камери и си е водил запсики.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 20 юли 2017 17:45

helic написа:Обертран подписа ли вече?
Че докато не го видя със синята фанелка на Левски, не вервам направо

Вече официално е подписал....така пишат в Sportal.bg
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Левски”