Аз още питам сегашните амбразурчици, които през пост пишат за заплатите на предишни състави на Левски, да напишат колко взимат новите и Хубчев. Да не се окаже, че си трайкат на 10к+ евро и после ми говорят звезди.
Не че досега не случи поне 5 пъти тва
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:WPWW написа:metodito написа:WPWW написа:В евротурнирите са мачовете, където отборът трябва да се раздаде на 101% и да стигне възможно най-напред. В тази връзка е абсурдно как селекцията се прави сякаш Лига Европа е някакъв плажен турнир между другото, да ги бяха взели направо в деня на мача и да ги пускат титуляри.
От години Европа бива подценявана от нас, а точно Европа е не само пари, но и може да подейства психологически тея футболисти да станат колектив и да окаже влияние на целия сезон. Положително или отрицателно.
Как е възможно да подцениш ект когато си отсранил 1 отбор за последните 6 участия... Вярно че вече изоставаме футболно и от Люксембург, но да излязат на мач в Лига Европа и да се разхождат като с Вадуц е абсурд.
Подценява се от клуба - от ръководството. Това имах предвид. Ако не беше така, футболистите, които ще излязат на терена срещу Ружомберок вече щяха да играят заедно. Ами в мен има такова усещане - абе в Европа, какво ще правим, дай да видим първенството. Един вид, примерно. Срещу Вадуц, там не знам какво се случи, човек. Тук има хора, които имат теория за неплащане на заплати. Не знам дали е било така. Всеки лев е ценен, нали? Отстраним ли ружите, ето ти половин милион лева. Малко ли са? За следващите не говоря. Нека мислим мач за мач. Божинов вече ни донесе половин милион лева. Това са си реални пари.
Няма логика в подценяване от ръководството, след като Европа е един от малкото източници на финанси. По-скоро е непукизъм, предишните ръководства харчеха чужди пари и не им пукаше какво ще изгубят от ранно отпадане. Новото ако наистина харчело свои, няма никаква логика да подхожда толкова несериозно към подготовката за ЛЕ. Но не е само до пари, подобни отпадания рушат и малкото останал престиж на клуба и първенството.
Лудогорец ако не бяха влезли в групите първите 2-3 години, вече щяха да са се изпарили от футболната карта. "Левски" го има защото има фенове, но при отпадане в първи кръг, ще ходят 200 човека да гледат дербита с Етър и Арда, с ония измислени тимчета като Царско село и Витоша няма и толкова.
- metodito
- Контакти:
WPWW написа:
Няма логика в подценяване от ръководството, след като Европа е един от малкото източници на финанси. По-скоро е непукизъм, предишните ръководства харчеха чужди пари и не им пукаше какво ще изгубят от ранно отпадане. Новото ако наистина харчело свои, няма никаква логика да подхожда толкова несериозно към подготовката за ЛЕ. Но не е само до пари, подобни отпадания рушат и малкото останал престиж на клуба и първенството.
Лудогорец ако не бяха влезли в групите първите 2-3 години, вече щяха да са се изпарили от футболната карта. "Левски" го има защото има фенове, но при отпадане в първи кръг, ще ходят 200 човека да гледат дербита с Етър и Арда, с ония измислени тимчета като Царско село и Витоша няма и толкова.
Напълно съгласен с определението за несериозност. Иначе, колега, те всички по един или друг начин, в една или друга степен харчат (И) чужди пари. Спонсорите например дават пари на "Левски", а не на Спас, мраз или друг. Примерно.
А, иначе, че няма логика, няма как да си по-прав. Абсолютно никаква логика няма. И то затова крушката си има опашка.
За мен , Здравко Димитров е доста интересен футболист. Чандъров , по-скоро е дупка.
-
THE G.A.M.E
Е, нали си трябват и резерви.
Двамцата от Септември ще запълват дупки, ако се наложи.
Пък тоя Димитров като нищо може да измести Паулиньо, ако бразилеца не се събуди ...
Двамцата от Септември ще запълват дупки, ако се наложи.
Пък тоя Димитров като нищо може да измести Паулиньо, ако бразилеца не се събуди ...
-
Serafim
- Контакти:
Тоя Паулиньо според мен е напълно излишен. Димитров по-добре да започва титуляр, след като минат няколко кръга, докато навлезе във форма и се опознае със съотборниците. Ако и конкуренцията не помогне на бразилеца направо да го натоварват на самолета. Не забравяйте, че е от "звездите" на ФПА Феър Плей агенцията, с която Спас работеше и изтекоха много пари. Вероятно заплатата му е поне 20 хил евра.
metodito написа:alexdb написа:Ами то нещата не опират до това колко от миналата година, а колко от пролетта. И бройката не е малка. Иначе срещу Вадуц играха Мариани, Костов, Ст. Иванов, Илия Димитров, Горанов - петима. Отделно Поулиньо тогава беше контузен и за това не игра. Надявам се, че не ти е драма за това, че Митрев, Белмонт или Белаид няма да играят и тази година при нас.
Не говоря за конкретните имена. Посочих "състава, който ще излезе".
Ще има точно двама футболисти - Горанов и Мариани.
П.С. Каква пролет, колега? Един сезон не е половин година? Или то при нас май е.
Ами няма да са само Горанов и Мариани. Щем не щем и Ст. Иванов ще играе и Илия Димитров. Отделно Живко Миланов също е футболист с достатъчен опит по международните терени. А като говоря за пролетта имам предвид футболисти, които вече достатъчно са поиграли заедно и са свикнали помежду си. А като погледнеш състава реално 8 човека - Михайлов, Миланов, Горанов, Рейш, Тиам, Паулиньо, Мариани и Костов са си основния състав от миналата година и най-вече от пролетта. За съжаление последния ще пропусне мачовете със словаците, ама какво да се прави. Като добавим към тях Райнов (който много от тук коментиращите го плюят, но според мен има качества, а причината да не показва сериозен капацитет е непрекъснато сменящата му се нехарактерна за него позиция) плюс Станислав Иванов реално ние имаме само един нов - рисковия грък в центъра на защитата - т.е Левски разполага с един обигран състав, а това е сериозен прецедент в началото на сезона.
Гледам, че и доста народ хули трансферите от Септември, но пък обективно погледнато това са млади момчета, но вече навъртяли доста мачове в А група. Към тях като добавим и Найденов нещата не изглеждат толкова зле. Тъкмо сега им е момента да се докажат. Така че за нас предстои един интересен сезон. Хубчев е показвал, че може да задава тактика която макар и не особено атрактивна е печеливша. Така че нека мине четвъртък, да мине после и гостуването на Дунав и реванша и ще видим накъде и как ще духа вятъра за нас. Сигурен съм, че ако отстраним словаците и вземем, че спечелим първите си две гостувания в първенството скептицизмът ще бъде заменен с необуздан оптимизъм
- metodito
- Контакти:
А аз казвам, че от пролетта не означава "от миналия сезон". Не разбирам защо не ти е ясно.
Относно хуленето на тези от "Септември", какво да ти кажа - и аз не го разбирам, но както на няколко пъти казвам, това е форум. Всеки знае за себе си...
Щом така мислят, тяхно мнение си е. Без да ги видя със синята фланелка, няма как да кажа кое как е.
А и ние сме си така, ако не си ги напсуваш в началото на мача с едно: "Ай, играйте, ве, мама ви...", не тръгва.
И аз се страхувам от това. И есента, както всеки от последните сезона "нещо" ще се случи и така...
Относно хуленето на тези от "Септември", какво да ти кажа - и аз не го разбирам, но както на няколко пъти казвам, това е форум. Всеки знае за себе си...
А и ние сме си така, ако не си ги напсуваш в началото на мача с едно: "Ай, играйте, ве, мама ви...", не тръгва.
Сигурен съм, че ако отстраним словаците и вземем, че спечелим първите си две гостувания в първенството скептицизмът ще бъде заменен с необуздан оптимизъм
И аз се страхувам от това. И есента, както всеки от последните сезона "нещо" ще се случи и така...
Последна промяна от metodito на 06 юли 2019 15:41, променено общо 1 път.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Мрънкалници, не ви ли омръзна, бе? Или сте някакви чорбари, които си правят гаргара с нас или сте от онези дето вечно ще намерят за какво за плюят. Не ви ли писна ( пак казвам.. Божинка извинявай, че те цитирам) да влачим по 10 несретника от всякакви държави, че и с колосални за стандартите ни заплати и накрая пак 3ти, АМА и пред фалит?!? Забравихте ли в какво финансово положение беше клуба? А наясно ли сте, че и много неща не се споменават... за мен е вярно, че сме били буквално пред фалит!
В момента се прави нещо, което се анонсира в самото начало - факт е, че имаме едно ядро от 7,8 добри футболисти, с опит и качества. Факт е, че българите в състава се увеличиха сериозно, предимно наши юноши ( нали оревахте орталъка как искате как беше.. " млека"). Убеден съм, че ще вземем поне двама качествени чужденци, които ще вдигнат нивото неимоверно ( тия глупости за аклиматизация и тем подобни ги говорете на някой друг.. Бардон влезе и се видя, че е футболист.. има и още примери). Стига мрънкали а вземете и ги подкрепете тия момчета.. дали от някога великия сектор Б, дали от блок 5 или сектор В... айде да си ходим по 10 000 всеки мач и да видим какво ще се получи? Това не са клишета и ще го разберете ако повече обичате и давате и по - малко плюете.. хайде поне сезона да започне.
ПС: Бъдете сигурно, че и аз искам Икарди да дойде днес.. уви, нашето ръководство за нищо не става.
В момента се прави нещо, което се анонсира в самото начало - факт е, че имаме едно ядро от 7,8 добри футболисти, с опит и качества. Факт е, че българите в състава се увеличиха сериозно, предимно наши юноши ( нали оревахте орталъка как искате как беше.. " млека"). Убеден съм, че ще вземем поне двама качествени чужденци, които ще вдигнат нивото неимоверно ( тия глупости за аклиматизация и тем подобни ги говорете на някой друг.. Бардон влезе и се видя, че е футболист.. има и още примери). Стига мрънкали а вземете и ги подкрепете тия момчета.. дали от някога великия сектор Б, дали от блок 5 или сектор В... айде да си ходим по 10 000 всеки мач и да видим какво ще се получи? Това не са клишета и ще го разберете ако повече обичате и давате и по - малко плюете.. хайде поне сезона да започне.
ПС: Бъдете сигурно, че и аз искам Икарди да дойде днес.. уви, нашето ръководство за нищо не става.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
WPWW написа:metodito написа:WPWW написа:metodito написа:WPWW написа:В евротурнирите са мачовете, където отборът трябва да се раздаде на 101% и да стигне възможно най-напред. В тази връзка е абсурдно как селекцията се прави сякаш Лига Европа е някакъв плажен турнир между другото, да ги бяха взели направо в деня на мача и да ги пускат титуляри.
От години Европа бива подценявана от нас, а точно Европа е не само пари, но и може да подейства психологически тея футболисти да станат колектив и да окаже влияние на целия сезон. Положително или отрицателно.
Как е възможно да подцениш ект когато си отсранил 1 отбор за последните 6 участия... Вярно че вече изоставаме футболно и от Люксембург, но да излязат на мач в Лига Европа и да се разхождат като с Вадуц е абсурд.
Подценява се от клуба - от ръководството. Това имах предвид. Ако не беше така, футболистите, които ще излязат на терена срещу Ружомберок вече щяха да играят заедно. Ами в мен има такова усещане - абе в Европа, какво ще правим, дай да видим първенството. Един вид, примерно. Срещу Вадуц, там не знам какво се случи, човек. Тук има хора, които имат теория за неплащане на заплати. Не знам дали е било така. Всеки лев е ценен, нали? Отстраним ли ружите, ето ти половин милион лева. Малко ли са? За следващите не говоря. Нека мислим мач за мач. Божинов вече ни донесе половин милион лева. Това са си реални пари.
Не усещаш ли как си противоречиш? Да, абсолютно вярно е, че Левски го има заради феновете.. вече повече от век. И айде ако отпаднем от тези да не сме обичайните 34 в Б и 300 в блок 5 ? Айде и такива като теб ( ако си ходиш редовно и коментара ти е към масата, извинявай) да додйат на мач с Арда.. е така заради Левски
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...